reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Dlaczego tak jest...

Witaj Evelinka :-)
No to teraz mamy już dwie ciężaróweczki :-)

Na CBeeBies leci teraz super program dla dzieci! Moje go uwielbiaja i często robimy to co tworzy pan robótka :-D:-)
A tu druga stronka CBeeBies.uk sa tu gry.

Ostatnia edycja:
reklama
wystarczy wyjść z domu a tu i nową mamę mamy, i tyle nastukałyście:-D eh, was zostawić z oka spuścić..:cool2:;-)

evelinka, witamy:tak: napisz coś o was.

spacerek zaliczony, kupiłam młodemu kapcie i syrop, ale mu chyba go nie podam. dexapini, na kaszel, ale zapomniałam, że Maciek bierze hardic i nie wiem czy jedno z drugim może być, a dziś już nie ma pediatry. jutro skoczę zapytać, bo właśnie sprawdzałam w necie, ale nic nie ma na ten temat. pogoda cudna, aż się nie chciało do domu wracać! ale myślę że mu starczy na dziś. poza tym idę obiad robić - wyłamuję się, i mamy 'schabowe z kurczaka' jak mawia syn:-D zupka zjedzona była wcześniej, więc czas iść ziemniaki włączać.

a na jakim programie macie tę Dorę i w ogóle? u nas tylko minimini w obiegu i tvn style.

Ja zaplaciłam za 1 zastrzyk ktory sie robi co 3 miechy 42 zl wiec anty wychodzi bardzo tania :-) Poczytaj sobie opinie,choc jak wiadomo ze zawsze za i przeciw,jeden organizm zareaguje tak inny inaczej. Podobno powrót do płodnosci jest długi po tym od 3 do nawet roku a niektore i dłuzej.Ja już dzieci nie planuje wiec mi to nie przeszkadza. Licze po cichu jeszcze na jedna rzecz,ze okres całkowicie sie zatrzyma :-) bo tak duzo osob ma ,zreszta zadanie tego jest takie,ale sa osoby ktore dlugo plamia..... no nic wzielam recepte na jeden zastrzyk,mam nadzieje ze wytrzymam te 3 miechy gdyby było tragcznie.Moja mama tez brała kiedyś to. Ale jak już pisałam trzeba wypróbowac na własnym organizmie bo opowiesci innych nic nie dadza.Ja mam takie @@@@@ okropne że szok.Trwają 7 dni,a pierwsze 3 doby to masakra.Leje się ze mnie jak ze "świni" tampon i podpaska nie starczaja na godzine,a często jest tak ze i tak mi przelatuje wszystko....:wściekła/y::no:

Dzis w przedszkolu znów jest spotkanie z rodzicami i zajęcia by zobaczyć co dzieci potrafią,ale niestety nie mam co zrobić z Klaudia i wyjdziemy z Vanesska poprostu wczesniej chyba ze naczycielka sie zgodzi żeby ona mogła też wejść na sale,choć wątpie bo każdy wie jaki z niej łobuziak:-D:-D:-D:sorry2:

Ide i ja brac sie za robote ,bo siedze i nic nie robię. Buszuje na allegro tylko i na bb:-p:-p:-p ale to norma u mnie:-D:-D:-D kupiłam Vanessce za to buty na lato z Dorą i kurtke wiosenną tez z Dorą :tak::tak::-)ale sie ucieszy!!!!!!

to prawie jak te plastry co mi gin proponował
hmmm no to zobaczymy bo na razie to musi mój organizm się odtruc od anty
a ze ja te same mam zdanie 2 mi starczy wiec za jakis czas zobaczymy

Witajcie,
Ja też mama czterolatka :-)
Dopiero niedawno zobaczyłam,że założyłyście tu taki "ogólny" wątek,bo do tej pory to myślałam,że same tematyczne są.Fajny pomysł.Będę do Was zaglądać ;-)

Wiamy i do klikania zapraszamy

Witaj Evelinka :-)
No to teraz mamy już dwie ciężaróweczki :-)

Na CBeeBies leci teraz super program dla dzieci! Moje go uwielbiaja i często robimy to co tworzy pan robótka :-D:-)
A tu druga stronka CBeeBies.uk sa tu gry.

nie mogłas głośniej wołac kopytka gniotłam hehehehheheh

wystarczy wyjść z domu a tu i nową mamę mamy, i tyle nastukałyście:-D eh, was zostawić z oka spuścić..:cool2:;-)

evelinka, witamy:tak: napisz coś o was.

spacerek zaliczony, kupiłam młodemu kapcie i syrop, ale mu chyba go nie podam. dexapini, na kaszel, ale zapomniałam, że Maciek bierze hardic i nie wiem czy jedno z drugim może być, a dziś już nie ma pediatry. jutro skoczę zapytać, bo właśnie sprawdzałam w necie, ale nic nie ma na ten temat. pogoda cudna, aż się nie chciało do domu wracać! ale myślę że mu starczy na dziś. poza tym idę obiad robić - wyłamuję się, i mamy 'schabowe z kurczaka' jak mawia syn:-D zupka zjedzona była wcześniej, więc czas iść ziemniaki włączać.

a na jakim programie macie tę Dorę i w ogóle? u nas tylko minimini w obiegu i tvn style.

na
CBeeBies

Witam ponownie :-):-):-)
Maja zasnęła więc ja mam chwilkę na komputer. Obiad już zrobiony czyli kopytka :-D:-D, Maja troszkę zjadła, ale jak mąż wróci z pracy to nadrobi :-D:-D

anaconda, nie oczekuj czegoś złego, bo lekarz na pewno by ci powiedział. oj, te matki.. zbadałby ktoś dziecko pobieżnie - źle. dokładnie - boją się. będzie dobrze!:tak:

Szczera prawda :tak::tak::tak::-D:-D:-D

Ja moim fasolki i inne przeboje właczyłam i idę ziemniaki obrać i wstwić bo dziś kopytka z resztą u Anacondy też heheehhehe
ale to przypadek

Cóż za zbieg okoliczności :-D:-D:-D

jeśli chodzi o te żeberka to ja już nie pierwszy raz robię-jak dla nas bomba:-D:-D:-D-Kajka je uwielbia co mnie cieszy bo poza kurczakiem innego mięsa do buźki nie chciała wziąć a tu proszę...polecam jeśli lubicie "obgryzać kości":-D:-D:-D!!

Dobrze że napisałaś że są dobre to i ja je zrobię :tak::tak::tak:

Witajcie,
Ja też mama czterolatka :-)
Dopiero niedawno zobaczyłam,że założyłyście tu taki "ogólny" wątek,bo do tej pory to myślałam,że same tematyczne są.Fajny pomysł.Będę do Was zaglądać ;-)

Witam nową mamusię :-):-)

No i juz po zastrzyku jestem,troche boli mnie miejsce wkłucia:sorry2:

Dora leci na Niku a pan robótka na CBeeBies;-) acha i Dora też jest na tvp1 ale nie wiem w jaki dzień:dry: napewno kolo 9 rano.Jak sobie przypomne to powiem.Tak wogóle to Dora czyli dziewczynka uczy języka angielskiego:tak:

Gosiu co za praca? Alez szybko sie załapała ,ale super:tak::tak::tak: Ty pisz nam zawsze jaka u Ciebie pora jak piszesz posta:-p

gosiu, normalnie twoje posty to jak spełnienie american dream:-D ledwo wyjechałaś, a masz gdzie mieszkać, ma pracę, jesteś szczęśliwa!! i tak trzymać:-D pisz co za praca i w ogóle wszystko.

iwonka, uj, aż mi skóra ścierpła jak napisałaś o zastrzyku:baffled: rok temu po wyjściu ze szpitala miałam jeszcze kilka wziąć i nawet się w ośrodku nie pokazałam, tak się boję:sorry2: a że to była jakaś penicylina o przedłużonym działaniu, po której nie dało się na tyłku usiąść to już w ogóle zrezygnowałam z leczenia:zawstydzona/y:

na czym wy macie te programy? na kablu jakimś? ja mam cyfrę i nie wiem czy tam je znajdę.

hey, szykuje sie wlasnie do pracy, o dzis zaczynam, M. zostaje z dziecmi w domu, dopoki nie znajde niani albo on pracy, poza tym wszystko ok!!!!! Buziam mocno :********

No to szybko pracę znalazłaś, napisz coś więcej, a gdzie mieszkacie z twoimi rodzicami czy sami?
Naja no wiesz co?! W takim wieku i zastrzyków się bać :-D:-D

Dzięki Dziewczyny za miłe przyjęcie :-) Ciężko tak z marszu coś o nas napisać.
Mam 24 lata,mieszkam na Dolnym Śląsku,obecnie siedzę na L4 i przygotowuję się na pojawienie drugiego synusia.Dobrze,że wiosna się zbliża,bo w domu już pomysłów brakuje,żeby Domiśka zabawiać.A dziecko moje nadzwyczaj absorbujące.Choć to może domena wieku...:-)
Wszystkie posyłacie dzieci do przedszkoli :confused:

reklama
Naju ja mam cyfrowy polsat i tam jest 7 programow z bajkami,jeszcze jest super dla najmłodszych własnie i nazywa sie Jim Jam:tak:patrzyłam na oferte Cyfry,to nie masz tych programow,ale za to ja nie mam mini mini.

Co do zastrzyków to ja też sie boje!:zawstydzona/y: Nigdy nie lubiłam,w szkole to uciekałam jak były szczepienia:-D:sorry2: a jak zaszłam w ciąże to pierwsze co pomysłałam to jak ja przeżyje pobieranie krwi? Poród w szpitalu? Brrr ale jakoś dałam rade. Sam zapach szpitala czy myśl o zastrzyku powoduje ze słabo mi sie robi:sorry2:Na szczeście zrobiła mi zatrzyk w górną cześć pośladka bo by mi tez przeszkadzało w siedzeniu:dry:

Ostatnia edycja:
Do góry