iwonka2006
Szczesliwa mamusia!
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Ja zaplaciłam za 1 zastrzyk ktory sie robi co 3 miechy 42 zl wiec anty wychodzi bardzo tania :-) Poczytaj sobie opinie,choc jak wiadomo ze zawsze za i przeciw,jeden organizm zareaguje tak inny inaczej. Podobno powrót do płodnosci jest długi po tym od 3 do nawet roku a niektore i dłuzej.Ja już dzieci nie planuje wiec mi to nie przeszkadza. Licze po cichu jeszcze na jedna rzecz,ze okres całkowicie sie zatrzyma :-) bo tak duzo osob ma ,zreszta zadanie tego jest takie,ale sa osoby ktore dlugo plamia..... no nic wzielam recepte na jeden zastrzyk,mam nadzieje ze wytrzymam te 3 miechy gdyby było tragcznie.Moja mama tez brała kiedyś to. Ale jak już pisałam trzeba wypróbowac na własnym organizmie bo opowiesci innych nic nie dadza.Ja mam takie @@@@@ okropne że szok.Trwają 7 dni,a pierwsze 3 doby to masakra.Leje się ze mnie jak ze "świni" tampon i podpaska nie starczaja na godzine,a często jest tak ze i tak mi przelatuje wszystko....
Dzis w przedszkolu znów jest spotkanie z rodzicami i zajęcia by zobaczyć co dzieci potrafią,ale niestety nie mam co zrobić z Klaudia i wyjdziemy z Vanesska poprostu wczesniej chyba ze naczycielka sie zgodzi żeby ona mogła też wejść na sale,choć wątpie bo każdy wie jaki z niej łobuziak
Ide i ja brac sie za robote ,bo siedze i nic nie robię. Buszuje na allegro tylko i na bbale to norma u mnie
kupiłam Vanessce za to buty na lato z Dorą i kurtke wiosenną tez z Dorą
:-)ale sie ucieszy!!!!!!
Witajcie,
Ja też mama czterolatka :-)
Dopiero niedawno zobaczyłam,że założyłyście tu taki "ogólny" wątek,bo do tej pory to myślałam,że same tematyczne są.Fajny pomysł.Będę do Was zaglądać ;-)
wystarczy wyjść z domu a tu i nową mamę mamy, i tyle nastukałyścieeh, was zostawić z oka spuścić..
;-)
evelinka, witamynapisz coś o was.
spacerek zaliczony, kupiłam młodemu kapcie i syrop, ale mu chyba go nie podam. dexapini, na kaszel, ale zapomniałam, że Maciek bierze hardic i nie wiem czy jedno z drugim może być, a dziś już nie ma pediatry. jutro skoczę zapytać, bo właśnie sprawdzałam w necie, ale nic nie ma na ten temat. pogoda cudna, aż się nie chciało do domu wracać! ale myślę że mu starczy na dziś. poza tym idę obiad robić - wyłamuję się, i mamy 'schabowe z kurczaka' jak mawia synzupka zjedzona była wcześniej, więc czas iść ziemniaki włączać.
a na jakim programie macie tę Dorę i w ogóle? u nas tylko minimini w obiegu i tvn style.
anaconda, nie oczekuj czegoś złego, bo lekarz na pewno by ci powiedział. oj, te matki.. zbadałby ktoś dziecko pobieżnie - źle. dokładnie - boją się. będzie dobrze!![]()
Ja moim fasolki i inne przeboje właczyłam i idę ziemniaki obrać i wstwić bo dziś kopytka z resztą u Anacondy też heheehhehe
ale to przypadek
jeśli chodzi o te żeberka to ja już nie pierwszy raz robię-jak dla nas bomba-Kajka je uwielbia co mnie cieszy bo poza kurczakiem innego mięsa do buźki nie chciała wziąć a tu proszę...polecam jeśli lubicie "obgryzać kości"
!!
Witajcie,
Ja też mama czterolatka :-)
Dopiero niedawno zobaczyłam,że założyłyście tu taki "ogólny" wątek,bo do tej pory to myślałam,że same tematyczne są.Fajny pomysł.Będę do Was zaglądać ;-)
hey, szykuje sie wlasnie do pracy, o dzis zaczynam, M. zostaje z dziecmi w domu, dopoki nie znajde niani albo on pracy, poza tym wszystko ok!!!!! Buziam mocno :********