agatulka25
Mamusia Zuzi i Maksa
Ja moim fasolki i inne przeboje właczyłam i idę ziemniaki obrać i wstwić bo dziś kopytka z resztą u Anacondy też heheehhehe
ale to przypadek
ale to przypadek
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
ja dzisiaj robię te żeberka z worka;-) wiec roboty niewiele mam przy tym..poza włożeniem do piekarnika!!
za godzinke Fifi wraca ze szkołya mężuś za 2 z pracy,pogoda nawet ładna bo słonecznie i mroźno ale bez wiatru...wiec spacerek też na pewno zaliczymy!
ja Muminka nie pamietam o czym piszeszale z tego co wiem to od nas tylko Ty zafasolkowana:-)
:-)!!
kopytki(tak mówi moja Kajka)...no też muszę zrobić w któryś dzionek bo dawno nie było...choć po piątkowym robieniu ruskich pierogów póki co nie chce mi sie znów w kartoflach paprać!!
ja juz cale mieszkanko wypucowalam! Ech dobrze miec faceta co tyle sprzata bo jak ja sie za sprzatanie biore to niem aza bardzo co robic. Zmywania tez tyle co nic... he he humor mi sie poprawil bo malo sprzytania bylo. Filip przeziebiony wiec w domu siedzi.ja mu mowie ze jak pokoj pospszata to do Mc Donalda pojedzemy . Myslalam ze bedzie sie ociagam i za kare bym mu powiedziala ze niema hapymila a on jak nigdy posprzatal w 10 min! Korcze teraz stoi mi nad glowa i gada kiedy jedziemy.Zle wyszlo... Ogolnie na miasto jade z Justyna male zakupki zrobic wiec Filipa niebiore bo by nas zameczyl. A raczej my jego bo facet z baba na zakupach to nic fajnego :-) Nara laski!
WAZNE PYTANIE!!!
Ja juz tak niezabardzo pamietam ale ktoraz z nas miala kiedys cos powiedziec ale poki niewiedziala nic niemowila. Niektore znas myslaly ze ciaza ... He he niedam rady znalesc w naszych postach ktora to byla ale moze ktoras z was to wie i pamieta o co mi chodzi. No i najwarzniejsze! Co to byla za sprawa?
Matko jedyna ,wy nawet nie piszcie o tym tajnym bo ja mam takie zaległości tam że chyba nigdy nie doczytamJak sie nie czyta na bierząco to potem są tego skutki
A u mnie też dziś uwaga ....KOPYTKa ta ram tam tamżeberka z woreczka robiłam tez kiedyś ,wogóle bardzo lubie te wszelkie Pomysły na....
:-) i od Knorra też
i także ciasta z pudełek
a najbardziej szybka jest szarlotka
własnie zajadam sie nią do kawusi.
Dostałam dzis @@@@ brrrr.Ide pózniej na zastrzyk anty.
Ja zaplaciłam za 1 zastrzyk ktory sie robi co 3 miechy 42 zl wiec anty wychodzi bardzo tania :-) Poczytaj sobie opinie,choc jak wiadomo ze zawsze za i przeciw,jeden organizm zareaguje tak inny inaczej. Podobno powrót do płodnosci jest długi po tym od 3 do nawet roku a niektore i dłuzej.Ja już dzieci nie planuje wiec mi to nie przeszkadza. Licze po cichu jeszcze na jedna rzecz,ze okres całkowicie sie zatrzyma :-) bo tak duzo osob ma ,zreszta zadanie tego jest takie,ale sa osoby ktore dlugo plamia..... no nic wzielam recepte na jeden zastrzyk,mam nadzieje ze wytrzymam te 3 miechy gdyby było tragcznie.Moja mama tez brała kiedyś to. Ale jak już pisałam trzeba wypróbowac na własnym organizmie bo opowiesci innych nic nie dadza.Ja mam takie @@@@@ okropne że szok.Trwają 7 dni,a pierwsze 3 doby to masakra.Leje się ze mnie jak ze "świni" tampon i podpaska nie starczaja na godzine,a często jest tak ze i tak mi przelatuje wszystko....jeny ja własnei dumam nad zastrzykami bo jakoś te plastry mnie nei przekonują
ile stoja zastrzyki???? jak można wiedziec