reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Dlaczego tak jest...

reklama
gosiu, aż miło czytać takie posty jak twój - pełne radości:tak::-D oby ten optymizm i na nas choć częściowo spadł. naprawdę można uwierzyć że emigracja to samo dobro:-D świetnie, że tak wam tam dobrze, i niech będzie z każdym dniem lepiej! a swoja drogą jaką mamy różnicę czasu? pisz o wszystkim co u was!

agatulka
, u mnie z remontem opór materii na maxa. próbowałam dziś młodego przekonać żeby zamienił się ze mną na pokoje, bo jego jest większy, i omal się płaczem nie skończyło, musiałam temat zostawić:sorry2:

zuzkus, no to życzę więcej takich spokojnych wieczorów, bezalkoholowych;-)

dobrej nocki wszystkim!

ups ,no to ja ostatnia;-),lub druga,jak kto woli:-D:-D
Gosiu wspaniale,ze jesteście już na miejscu i ze wspaniałymi humorami.Mówisz ,ze tam wiosna,ach u nas by juz też mogła przyjść.
Dzień Kobiet...nie uważacie,ze powinien trwać dłużej:-D:-D:-D.Jakoś dzisiejszy dzień minął mi tak szybko,że dopiero teraz piszę:szok::szok:.
No ale do rzeczy,moja Sara jutro(dziś)idzie do szkoły.Pani dr stwierdziła,ze strupki są całkiem suche,więc może bo juz nie zaraża:-).Więc jestem szczęśliwa,dzieciaki zresztą też,bo moga wyjść na podwórko.
No i co o tej godzinie można napisać więcej...:szok:,nic,prócz tego DOBRANOC :-D:-D

Witam wieczorem! Mhhh pelen relaks - cisza BB i piwki ;-) bezalkoholowe

relaks ważna rzecz

gosiu, aż miło czytać takie posty jak twój - pełne radości:tak::-D oby ten optymizm i na nas choć częściowo spadł. naprawdę można uwierzyć że emigracja to samo dobro:-D świetnie, że tak wam tam dobrze, i niech będzie z każdym dniem lepiej! a swoja drogą jaką mamy różnicę czasu? pisz o wszystkim co u was!

agatulka
, u mnie z remontem opór materii na maxa. próbowałam dziś młodego przekonać żeby zamienił się ze mną na pokoje, bo jego jest większy, i omal się płaczem nie skończyło, musiałam temat zostawić:sorry2:

zuzkus, no to życzę więcej takich spokojnych wieczorów, bezalkoholowych;-)

dobrej nocki wszystkim!

Naju u mnie taki mur nie do przejścia to mąż który nie chce sie zamienić z pokojem dzieci :dry::dry:

ups ,no to ja ostatnia;-),lub druga,jak kto woli:-D:-D
Gosiu wspaniale,ze jesteście już na miejscu i ze wspaniałymi humorami.Mówisz ,ze tam wiosna,ach u nas by juz też mogła przyjść.
Dzień Kobiet...nie uważacie,ze powinien trwać dłużej:-D:-D:-D.Jakoś dzisiejszy dzień minął mi tak szybko,że dopiero teraz piszę:szok::szok:.
No ale do rzeczy,moja Sara jutro(dziś)idzie do szkoły.Pani dr stwierdziła,ze strupki są całkiem suche,więc może bo juz nie zaraża:-).Więc jestem szczęśliwa,dzieciaki zresztą też,bo moga wyjść na podwórko.
No i co o tej godzinie można napisać więcej...:szok:,nic,prócz tego DOBRANOC :-D:-D

ja musze czekać do środy na decyzje czy moja od poniedziałku moga wyjśc tez bo nei ukrywam wariuje już z nimi w domu

moje kochane dzieci w moje wolne wstają mi o 6 rano :szok::szok::szok:
co za potworki nie dadzą pospać teraz bajkują się zaraz będzie Dora

dotmar, pisanie nocami ma swój urok, przynajmniej nikt nie przeszkadza;-)

wczoraj posiedziałam prawie do 2.00, tak mi się dobrze pracowało, ale oczywiście o 7.00 pobudka. agatulka, nie wiem jak to jest, że te małe potwory w dni wolne wstają skoro świt, a gdy idą do przedszkola trzeba je budzić! młody nadal w domu, wiec wstaje wcześnie, a mogę się założyć, że jak wróci do przedszkola przed 8.00 będę go z łożka wyciągać:sorry2:

piszesz o tym że mąż się nie chce zamienić - facet niezależnie od wieku wymaga podobnego podejścia, wiec jak znajdziesz na niego sposób daj mi znać, może młodego przekonam do zamiany:-D

u nas mróz, choć słońce przepiękne. dla odmiany teraz i mnie gardło boli, aż węzły czuję powiększone. paskudztwo. ratuję się jakimiś specyfikami i cóż, może pomoże. bo siedzieć w domu mi się nie chce.

dotmar, pisanie nocami ma swój urok, przynajmniej nikt nie przeszkadza;-)

wczoraj posiedziałam prawie do 2.00, tak mi się dobrze pracowało, ale oczywiście o 7.00 pobudka. agatulka, nie wiem jak to jest, że te małe potwory w dni wolne wstają skoro świt, a gdy idą do przedszkola trzeba je budzić! młody nadal w domu, wiec wstaje wcześnie, a mogę się założyć, że jak wróci do przedszkola przed 8.00 będę go z łożka wyciągać:sorry2:

piszesz o tym że mąż się nie chce zamienić - facet niezależnie od wieku wymaga podobnego podejścia, wiec jak znajdziesz na niego sposób daj mi znać, może młodego przekonam do zamiany:-D

u nas mróz, choć słońce przepiękne. dla odmiany teraz i mnie gardło boli, aż węzły czuję powiększone. paskudztwo. ratuję się jakimiś specyfikami i cóż, może pomoże. bo siedzieć w domu mi się nie chce.

Naju on niechce się zamienić bo ... mieszkał w tym pokoju jako dziecko nie wiem czy ma złe wspomnienia czy co heheheh obecny pokój "nasz" jeste większy i to jego argument że jak goście przyjda czy święta itp

ja mam super wieści tata dostał urlop i 2 wieczorem jada do nas czekam na przelew wypłaty i im bilety zakupię bo moga szybko zejsc jak to zwykle bywa

Witam!!!!

poczytałam co napisałyście kochane przez weekend !!
dołączam sie spóźniona ale szczera do życzeń dla Joanny:-):-):-):-)!!!

pozdrawiam Gosię która podbija świat za oceanem:-D:-D:-D!!

i pytam z ranka co słychać???

reklama
agatulka, a na co u nas w kraju tak znikają bilety? wybacz że pytam, ale się nie orientuję:no: ale fajnie że masz bliskich przy sobie w święta:tak: Wielkanoc to moje ulubione, choć.. nie w Polsce. przynajmniej w mojej okolicy te święta są mało radosne i bez wyrazu.

mąż faktycznie uparty, nie wiem jak sie facetów przekonuje..

atfk, witamy po przerwie:-D co słychać? oczekiwanie na wiosnę:-D

Do góry