reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Dlaczego tak jest...

witam,jestem i ja:)
zajdlam sobie zurek,bo bylam glodna,ze hej
mala u siasiadki bawi sie z jej corka,a na weszlam na neta,musze znalesc opinie o dwoch szpitalach na wyspach dla siory

reklama
dzień dobry z popołudniową kawką:tak:
dziś nastrój kiepski bo @ przyszła i mnie brzuch boli:no:

Gosiu mój M też się zmył,myślisz że to przez opierniczanie:confused::zawstydzona/y::-D

Anaconda,Przemo też miał z tydzień kaszel i pediatra też powiedziała,że osłuchowo czysty ale nikt nic o robakach nie wspomniał....nam pomógł eurespal...

Dotmar3 my dziś byliśmy za przedszkole zapłacić i uraczyli nas kolejną opłatą- 45 zł bo zbierają na komandora-niby nie obowiązkowe,ale;-)

Mamuski na urlopie????
POrządki ciąg dalszy. Posegregowalam i ułożyłam rzeczy kolejno do : zabrania, zostawienia, oddania, wyrzucenia. Chodzi o ubrania, posciel, ręczniki itp. Zrobiłam porządek w szafach i komodach. Zajęło mi to troche czasu, ale czuję się spełniona :tak: A i na głowie lżej, bo przed wyjazdem kumuluje się wiele spraw, a tak to powoli sobie zaczęłam ;-)
Radek dziś grzeczny, Julka troszkę mniej. Znowu oberwała roletę w naszym pokoju. Na domiar złego nie może dokupić końcówki do niej, bo po 1. sklep, w którym kupiłam nie istnieje, po 2. nie wiem, jaki był producent, po 3. każdy producent robi inne końcówki do swoich rolet :wściekła/y: No żesz.....
Trudno. Idę już spać, bo mnie M. z Julą wołają.
Dobrej nocki :*********************** BIG HUG :*

dzien dobry:-)

atfk zdradz prosze jaka diete stosujesz:confused:trzymam kciuki za powodzenie...ja mam slomiany zapal...ale tez powinnam sie za siebie wziasc...za pare miesiecy szykuja nam sie dwa wesela wiec wypadalo by sie jakos fajnie ubrac..bez wciagania brzucha;-):-D

Naju Jula tez zachwycona biblioteka:tak:byli nawet na poranku czytelniczym w bibliotece z przedszkola:tak:...super masz wspomnienia z dziecinstwa z ta biblioteka...fajnie ze Maciek idzie w twoje slady :tak:;-)

Ania super ze synek zachwycony nowym przedszkolem....:tak:

Gosia ale twoja corcia musiala miec frajde w takim torze saneczkowym:-Dja wczoraj tez musialam zlapac za lopate bo sie zakopalam i wyjechac nie moglam...ale takiej radochy jak Wy to nie mialam:sorry2:;-)

agatulka zrob reklame tego plynu co tak Ci pieknie wypral dywany:sorry2:ja pralam na sucho vanishem i kiepsko wyszlo a sie narobilam bo to trzeba bylo wcierac a pozniej odkurzyc:-(

czy znacie jakis sposob na zajady:confused:

reklama rzadna zwykły płyn uniwersalny z Biedronki hehhehe
ja kiedyś tym na sucho tez robiam i G** to dawało jak u ciebei pewnie
ale Anaconda bardzo chwali ten vanish do prania dywanów na mokro piake szorujesz i efekty sa dobre

hej dziewczyny,depresja chyba większość nas dopada,taka zima i warunki na drodze dobijają.No i do tego,brak pracy M= brak kaski...ehh...mam dosyć
A w dodatku od wczoraj Emilka z Nikim znowu są na antybiotyku,oskrzela znowu zawalone...Apteka zarobiła kolejną 100 ode mnie:wściekła/y:,więc karta kredytowa (prawie spłacona)poszła w ruch,bo do tego pampesy też się skończyły..dobrze,że Huggiesy były na promocji...
Nie potrafię teraz zebrać myśli by każdej odpisać,mam nadzieję że net wieczorem będzie działał to napiszę coś więcej.
Idę sobie kawkę strzelić,bo padam.
A z dobrych wiadomości,to kupiłam sobie płaszczyk(krótki)zimowy w lumpiku za całe 20zeta:-):-).

zakup rewelacja heheh za taka kwote
depresja ja chyba na razie nei chec myślec o neij bo bym padła

Ja tylko na chwilkę,internet mi muli i nie ma opcji żeby klikać na necie bo mnie szlag trafia :-( Pozdrawiam

wpadajj jak net odmuli

reklama rzadna zwykły płyn uniwersalny z Biedronki hehhehe
ja kiedyś tym na sucho tez robiam i G** to dawało jak u ciebei pewnie
ale Anaconda bardzo chwali ten vanish do prania dywanów na mokro piake szorujesz i efekty sa dobre

Powiem Ci szczerze ze pralam roznymi juz srodkami i chyba skusze sie na ten co piszesz biedronkowy i zobaczymy...dzieki za podpowiedz:tak:

u nas mrozno-15 swieci slonko...cisza w domku no moze nie dokonca bo nademna okna wymieniaja :sorry2:w taki mroz:shocked2:ale na szczescie nie umnie;-)

mi sie robic nic nie chce:-plen okropny mnie dopadl;-)

Powiem Ci szczerze ze pralam roznymi juz srodkami i chyba skusze sie na ten co piszesz biedronkowy i zobaczymy...dzieki za podpowiedz:tak:

u nas mrozno-15 swieci slonko...cisza w domku no moze nie dokonca bo nademna okna wymieniaja :sorry2:w taki mroz:shocked2:ale na szczescie nie umnie;-)

mi sie robic nic nie chce:-plen okropny mnie dopadl;-)

to płyn o nazwie CLER z sodą - uniwersalny płyn do mycia
w wrzątku go rozpuściłam i szczotka ale taką porządną do szorowania
wyprałam dywan a mój był juz bardzoo zabrudzony wiec jestem zadowolona

grochóweczka sie gotuje tzn groch zaraz reszta
i sie zabieram za porządi bo masakra co tu sie dzieje chyba tornado było

cześć dziewczyny. witam się i idę sobie obiadek przygotować, bo zaraz znów wychodzę. tym razem na.. Dzień Babci i Dziadka:-D trzeba się przyzwyczajać, a co;-) a poważnie to w pon. nie byłam na jasełkach, wiec wprosiłam się dziś, bo dzieciaki powtarzają występ dla dziadków. od rana siedziałam w bibliotece, zrobiłam zakupy, a teraz szybciutko kuchnia i lecę. później zajrzę na dłużej.

czesc,ja sie przywitac
ide sie polozyc jakos mi chlodno,tylko sobie jeszcze herbatke zrobie i z pod koldy obejrze cos w tv,moze majke?nie wiem zobacze,
Mala ladnie sie bawi,oblada bajke i wycina syrenke do rysunku:-D
bede jak sobie odpoczne troche:sorry2:

reklama
Hey Mamusie!!!
Szperam w necie i rysuję wnetrza, bo aż mnie nosi....
Mnie i moją wizję artystyczną. Ale do rzeczy. Oto nasz parter:

pa-a.png

Jedyna zmiana to brak ścianki pomiędzy kuchnią a salonem.
Z perspektywy kuchni widzę to tak:

NM-11-390.jpg

Oczywiście zmiany kolorystyczne (a jakże!!!) :-D; chodzi mi ogólnie o koncepcję.
A salon chcialabym taki:

m_salon1.jpg
m_salon2.jpg

m_salon3.jpg

m_salon4.jpg

Ach ja i moje wizje :cool2:

Idę juz do łóżka. Jeszcze Jula rysuje mi tysięcznego balwanka i pyta się, czy mi się podoba :sorry2::sorry2::sorry2: Dobrej nocki :* LOL

Do góry