reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Dlaczego tak jest...

jestem i ja!!!
nas tez zasypało:happy2::happy2::happy2: i nadal sypie sobie snieżek!!
autobus po Filipa spóźnił sie 20 min-to i tak cud ze dojechał bo byłam przekonana ze nic z tego nie wyjdzie!
mężuś od 6 w pracy mówi,ze w mieście(my mieszkamy 8 km od miasta w małej wiosce) nie jest lepiej jak tu... widział jeden pług tyle ze z łychą podniesioną jakieś pół metra od jezdni:szok::szok::szok: ściema normalnie-dopiero jak zobaczyli radiowóz opuścili i udają że robią:no::no::no: ehhhh
w sobote wracałam ze szkoły tempem zółwia ale szczęśliwie dojechałam bez większych atrakcji!

dzisiaj mamy księdza po kolędzie no i przymierzam sie do rozebrania choinki ale to juz chyba jutro!!
Oj, u nas ksiądz zawita pewnie pod koniec lutego:happy2:
A z dojazdem, to rzeczywiście dramat. Mieszkam w mieście, dom mamy trzy km za miastem, z czego droga z działki do gł. drogi to jakieś 150m (ufff). MOże nie bedzie tak źle :sorry2:
W tej chwili pada drobny snieg, ale przy wietrze wygląda na zamieć :baffled:
U nas noc spokojna. Julka od rana bawi sie klockami, mój M. wyparował na działkę, a ja zajmuje się domem. Pranko chodzi, zmywanie i obiad przede mną:cool2: I powoli, powolutku czuję oddech wyjazdu na karku....
Miłego dnia Mamusie!!!!!!!!!!!!!
4131550200_bd0d2813d8.jpg

reklama
Witam i ja
u nas połowa chodników odśneiżona 2 połowa nie i w taki sposób nie poszłam z sankami bo po betonie nie będe ciągnąc by 2 metry pociągnac na nie odśnieżonym hehehe

Gosia jakie pyszne babeczki - i wystawia je jak ja na diete sie przestawiam heheh

Atfk czyli bardzo sumiennie u was odśnieżaja nie ma co

Witam i ja
Maję w nocy straszny kaszel męczył więc została w domu, nie wiem czy to początek czegoś większego czy może uda mi się wyleczyć ten kaszel samej, jak na razie taki mam zamiar a jak do środy rezultatów nie będzie to wybierzemy się do lekarza:tak::tak::tak:
Jak do teraz udało mi się Maję pod kołdrą zatrzymać bo ogląda bajki:-p:-p
Pozdrawiam gorąco:-)

Witam i ja!:-)
U nas nie sypie, mrozu nie ma i jak slysze w dziennikach co sie dzieje to sie zastanawiam czy ja na pewno zyje w tej samej strefie:confused::nerd::szok:
Maz pojechal sprawdzic oferte, Krzys w przedszkolu, Ania zaraz idzie do szkoly a my z Maciusiem juz zaliczylismy spacer, obiad gotowy wiec moge z Wami posiedziec:-)

Ide tylko pranie powiesic i do pieca dolozyc:happy:

ja sie z kompem do kuchni przeniosłam bo tu pichce i więcej porobię jak z doskuku bede

Zuza witaj
Beatka zdrówka dla Maji
Aga jak moje w domu to tez długoo w pidżamkach siedzą

jestem!!
Kajka ubrana-pozostało uczesanie damulki ale to za chwilkę!!
moje chłopaki wracają dziś kolo14 więc do obiad\ku tez mam chwilkę,a ze robię piersi z kuraka to ekspresowo pójdzie!

sypie u nas cały czas:-)

reklama
Do góry