reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Dlaczego tak jest...

na szczęście obyło się bez większych obrażeń,ale co mama musiała nażałować to musiała;-)
a ja wzięłam się dziś za pakowanie świątecznych prezentów i jednego znaleźć nie mogę:no::wściekła/y::crazy:

reklama
na szczęście obyło się bez większych obrażeń,ale co mama musiała nażałować to musiała;-)
a ja wzięłam się dziś za pakowanie świątecznych prezentów i jednego znaleźć nie mogę:no::wściekła/y::crazy:

krasnoludki zabrały ????
to dobrze że bez obrażeń większych się obyło
my ciasteczka zrobilismy teraz szykuje placuszki ziemniaczane

Witam się z wami prawie świątecznie,niedziela niedzielą,ale przed świętami to prawie jak dzień powszedni:-).
Anna:szok:,to jednak krasnoludki istnieją:-D.Znalazłaś prezent?
u mnie dzieciaki po obiadku.Podstępem i szantażem udało mi się ich odgonić od komputera,bo jakoś tak mam wrazenie że jak siądą przed kompem to jakby klej puszczał i nie mogą się oderwać:rofl2::rofl2::-D.A ja też chcę zajrzeć do swoich;-).Emili mała śpi,więc trochę laby.Tylko,że już mój szanowny pan i władca;-) stoi nade mną i marudzi,że on też chce poszperać na necie.Ci mężczyźni:eek:
mozi moja Sara w listopadzie skończyła 6lat,Niki w maju skończy 4,Emilka 2stycznia skończy 9m-cy.Wesoła ale czasmi nie do wytrzymania gromadka:-D:-D
pozdrawiam

Witam i ja! Niedzielnie!
Moj mezczyzna chory:crazy: snul sie po domu i jeczal, wiec go napoilam grzanym piwem i uspilam:-D i mam chwilke dla siebie.
Co do porzadkow swiatecznych to jakos lenia w tym roku mam:sorry::cool2: mysle tylko meble w kuchni przemyc, okna juz umyte, a wigilia maz sie zajmie. Na swieta do rodziny wiec tez zadnych wiekszych przygotowan. Tylko choinke ubrac i juz:-) tylko swiatelka musze kupic bo zeszloroczne nie dzialaja:eek:

Jutro jade z chlopakami do kontroli do alergologa, nawet dobrze bo Macka znow wysypalo:szok::confused2:a Krzys ma katar:crazy:

Iwonko wspolczuje awarii, dopiero wtedy czlowiek wode biezaca docenia. Ale mam nadzieje ze juz ok!

Pozdrawiam wszystkie!:-):-):-)

Wy mi się tu nie śmiejcie,nowy prezent będę musiała kupić:sorry::no:
chłopaki na sankach,zupka z mielonego na jutro się robi,głowę umyłam i popisałabym z kimś,kto chętny na kawę i czekoladę z pomarańczkami?:cool2:

ha, przywitałam się na zamkniętym, ale że młody nadal śpi zajrzałam i tutaj;-)

mozi, witam nową mamuśkę:tak:

kobity, zima jest cudna, a Lwów jeszcze piękniejszy. jak zwykle i o każdej porze roku:-D temperatury około -20. wczoraj wyszłam w domku rano i myślę sobie 'oho, ocieplenie dotarło, upał jakiś'. po czym zobaczyłam na termometrze w mieście -14:-D naprawdę cieplutko było:tak:

załatwiłam więcej niż myślałam, też jak zwykle. poznałam cudnych ludzi, jak zwykle. wypiłam pyszne kawy i o szczegółach to w ukryciu napiszę. no, jednym szczególe;-) a teraz przede mną miesiąc w Pl. bo na Ukrainie 'ukraiński Ramadan', czyli to święta Jordanu wszystko nieczynne:-D zwłaszcza w wielokulturowym i multireligijnym Lwowie to widać - w sobotę było Mikołaja, zaczął się maraton. święta rzymskokatolickie, Nowy Rok, święta prawosławne, Stary Nowy Rok, Jordan, po drodze wszyscy święci na Andrzeju skończywszy, katoliccy Trzej Królowie.. obłęd świętowania:-D a pod Operą jarmark świąteczny, piękne dekoracje w mieście, i kolędy słychać.. eh.. już bym tam wracała. do domu..

zapytał mnie ostatnio znajomy 'a jaka u ciebie pogoda'. siedzieliśmy w naszej knajpce przy kawie, spojrzałam za okno i mówię mu 'u mnie we Lwowie mróz, śnieg, i ślisko.. jak co roku..'

idę chyba syna budzić, bo do południa pośpi, a upominki czekają, no i wykąpać się chcę:-D

Witam i ja
U nas też mroźno i od rana śnieg sypie. Maja coś do przedszkola iść nie chciała ale to chyba przez to że nie dospała bo wczoraj późno spać się położyła, miałam już ją w domu zostawić ale muszę jeszcze do marketu podjechać bo dzwoniła siostra żeby małej coś kupić bo ona nie wie co, tak więc znowu będzie szukanie prezentu:confused2::confused2::confused2:
Naja witaj, widzę że akumulatorki naładowane:tak::tak::tak:

witam i ja z ranka!
śniadanko zjadłam i mam chwilkę dla siebie
Fifi o 7:40 mają autobus do szkoły,który dzisiaj odjechał o 8;20:szok::szok::szok: ehhhhhh 40 minut szkrabeczki stały i marzły:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:!
u nas sypie śnieg:tak::tak::tak: było go do tej pory tylko troszkę,z lekka biało a tu dziś rano jak podciągałam rolety miłe zaskoczenie:-):-):-) sypie i wszędzie pełno śniegu!!
zima jest piękna!!

hallo jest ktoś?

reklama
witam i ja z ranka!
śniadanko zjadłam i mam chwilkę dla siebie
Fifi o 7:40 mają autobus do szkoły,który dzisiaj odjechał o 8;20:szok::szok::szok: ehhhhhh 40 minut szkrabeczki stały i marzły:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:!
u nas sypie śnieg:tak::tak::tak: było go do tej pory tylko troszkę,z lekka biało a tu dziś rano jak podciągałam rolety miłe zaskoczenie:-):-):-) sypie i wszędzie pełno śniegu!!
zima jest piękna!!

hallo jest ktoś?

Witam i Ja :)))
u nas śniegu pełno prószy cały czas ale co z tego jak na święta ma byc odwilż wrrr
ale dziś jak uda mi sie saneczki wynaleźć w piwnicy pociągne szkraby troszkę choć pod domem bo mamy ferie zimowe

Do góry