reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Dlaczego tak jest...

hej hej
a my właśnie z sanek wrociliśmy:-D
ale było radochy
dziś zrobiliśmy też ostatnie świąteczne zakupy,a za tydzień o tej porze będziemy zajadać wigilię na wyjeździe i kulig będzie:rofl2:
czy któraś ma tak dobrze jak ja i w wigilię do pracy idzie na całe 8 godzin:sorry::dry:

reklama
iwonka fajna bluzka
ania ja tez ide w wigilie,ale u nas sie krocej siedzi tak gdzies do 12 mam taka nadzije
a my siedzimy w domu,bawimy z sie zagadki,ona teraz kolorowuje moje "dzielo"hihihi,a ja ide jej kolacje zrobic

o ktorej wasze dzieci chodza spac????????

Ania kulig z grzancem ? Kiedy ja bylam.........;-)
Mozi gdy chodzi starsza do przedszkola to kolo 20-21 klade je spac.A teraz gdy siedzimy w domku i sie kurujemy to tak kolo 21-22.I spimy do 9ej :-)

Ania kulig z grzancem ? Kiedy ja bylam.........;-)
Mozi gdy chodzi starsza do przedszkola to kolo 20-21 klade je spac.A teraz gdy siedzimy w domku i sie kurujemy to tak kolo 21-22.I spimy do 9ej :-)

ja sie staram,aby ja klasc ok 21,najpozniej 21,20 lub 21,30,rano do przedszkola wstaje 7,20
a co przedszkolak jada na kolacje,lubi jesc??
moja najczesciej na kolacje mleko z platkami

Witam w ten mroźny poranek:-):-)
Ja swoją kładę przed godz.20 ale ona jeszcze gada sobie w łóżku i zasypia między 21.30 a 22:crazy::crazy:
Na kolacje zjada przeważnie kanapkę z żółtym serem albo szynką albo tosty, albo chlebek w jajeczku
Anna no współczuję tej pracy ośmiogodzinnej w wigilię, mój mąz to chyba do 12-14 będzie robił :tak::tak::tak:
Iwonka tak to jest z tymi przesyłkami nieraz, albo ktoś jeszcze nie wysłał tylko cię oszukuje:tak::tak::tak:
Do mnie teraz te paczki co zamawiałam w 2-4 dni podochodziły:tak::tak::tak:
Maja też śniegiem zachwycona, wczoraj prawie godzinę szłyśmy z przedszkola:tak::tak:

dzien dobry:-)

My dzis wagarujemy....dopiero na 14 na rehabilitacje ruszymy.
Sanki w piwnicy dopiero jutro zostana przyniesione przez tatusia:tak:
u nas tez zimnica ale slonko fajnie swieci:-)
Staram sie klasc Jule ok 20 ale z zasypianiem jest roznie raz w piec minutek zasypia a drugim razem nawet to trwa godzine:wściekła/y:

Iwonka
fajna bluzeczka:tak:a jak sie czuja Twoje coreczki:sorry:do kiedy antybiotyk biora:sorry:

Witam.Jak zimno,w domu mam tez chlodno...

Mozi mleko z platkami je na sniadanie, a gdy idzie do przedszkola to danonka zje duzegop przed wydhsciem.Na kolacje zwykle jakies kanapeczki i serek waniliowy ten zwykly polski jak za dawnych czasow.Ulubiony nasz :-)
zdjecie_mini.asp

Joanna antybiotyk do konca,wyjdzie ze 7 dni,bo w poniedzialek ,wtorek na kontrol.A czuja sie ok.One mialy tylko kaszel ale taki brzydki.Teraz tez jeszcze jest ale sporadycznie pokasluja.Takze jest poprawa.

reklama
Do góry