reklama
hi
no ja sie trzymam :-)
wczoraj na sniadanko jajecznica z pomodorkiem, obiadek piers kurczaka z dipem czosnkowym i surowka, kolacja dalsza czesc surowki:-) pycha
a dzis jogurt z otrebami, jajko i kefir,to obiad, a kolacja salatka z jajka ogora i cebuli z jogurtem
pewnie jeszcze chlapne kefirek pozniej
czwiczenia no coz wczoraj latanie z odkurzaczem i mopem plus kilka brzuszkow
dxis moje cwiczenia to odsniezanie podjazdu i chodniczka lopata:-)
moze jutro sie zmobilizuje, u mnie ciezko z cwiczeniami
a jutro znow warzywka i bialko:-)
ja mam jakis pas z pradem ale baterii nie mam
mnie tez kusi aby sie zwazyc, oczywiscie u kolezanki
Trzymajcie sie dziewczynki
no ja sie trzymam :-)
wczoraj na sniadanko jajecznica z pomodorkiem, obiadek piers kurczaka z dipem czosnkowym i surowka, kolacja dalsza czesc surowki:-) pycha
a dzis jogurt z otrebami, jajko i kefir,to obiad, a kolacja salatka z jajka ogora i cebuli z jogurtem
pewnie jeszcze chlapne kefirek pozniej
czwiczenia no coz wczoraj latanie z odkurzaczem i mopem plus kilka brzuszkow
dxis moje cwiczenia to odsniezanie podjazdu i chodniczka lopata:-)
moze jutro sie zmobilizuje, u mnie ciezko z cwiczeniami
a jutro znow warzywka i bialko:-)
ja mam jakis pas z pradem ale baterii nie mam
mnie tez kusi aby sie zwazyc, oczywiscie u kolezanki
Trzymajcie sie dziewczynki
Madziula85
Rodzina w komplecie :)
ooo fajnie poszedł wam ten wątek, jak tam was poczytałam to nabrałam wiekszej motywacji heheh
a tak na serio, to ja żadnej diety nie potrzebuje, jedynie do czego muszę sie zmobilizować to ograniczenie słodyczy bo ostatnio to sobie przegiełam troche.....i waga spada jakby chciała a nie mogła... potrzebuję schudnać tylko 4 kg , wiec nie jest to jakiś wielki wyczyn no ale jednak troche trzeba sie postarać....
tak wiec od teraz koniec ze słodyczami, ciasteczkami i innymi zabójcami szczupłej sylwetki
wszystkim którym się udało , gratuluje samozaparcia
a tak na serio, to ja żadnej diety nie potrzebuje, jedynie do czego muszę sie zmobilizować to ograniczenie słodyczy bo ostatnio to sobie przegiełam troche.....i waga spada jakby chciała a nie mogła... potrzebuję schudnać tylko 4 kg , wiec nie jest to jakiś wielki wyczyn no ale jednak troche trzeba sie postarać....
tak wiec od teraz koniec ze słodyczami, ciasteczkami i innymi zabójcami szczupłej sylwetki
wszystkim którym się udało , gratuluje samozaparcia
bernadetkka
Fanka BB :)
Oj mnie tez kusi, ale sie trzymam, cwiczenia sa, nie za wiele ale sa.
Dzisiaj dzien jajeczny u mnie
Dzisiaj dzien jajeczny u mnie
OOOO na jajca to ja tez mam ochote ale w majonezie hehe, ale szybko sie ich nie doczekam.
A mnie po zatruciu odrzucilo do salaty lodowej z ktorej robilam salatki, teraz musze myslec nad inna wersja zieleniny, moze coleslaw ?
Jakie jeszcze salatki polecacie dziewczyny? Byle nie na lodowej i nie za ciezkie, tzn nie za duzo majonezu...
Bo majonez light to chyba taka sciema, co ?
A mnie po zatruciu odrzucilo do salaty lodowej z ktorej robilam salatki, teraz musze myslec nad inna wersja zieleniny, moze coleslaw ?
Jakie jeszcze salatki polecacie dziewczyny? Byle nie na lodowej i nie za ciezkie, tzn nie za duzo majonezu...
Bo majonez light to chyba taka sciema, co ?
Madziula85
Rodzina w komplecie :)
Ayni ja kiedys czytałam o tych produktach light... podobno to tylko nazwa, ja lightów w ogole nie kupuje bo niedojż ze nie sa dobre a ponoć gorsze od zwykłych bo czesto zawieraja rózne inne dziwne sztuczne składniki i słodzik ktory jest rakotwórczy... sie zwie aspartam... od kiedy poczytałam troche na ten temat to zawsze zwracam uwage ...
reklama
zamiast majonezu chyba jogurt naturalny?
ja ostatnio przegrywalam z czekolada i snickersami:-( albo w jednym dniu cala tabliczka czekolady, albo w inny dzien 3 snickersy na raz dzis nie jadlam nic slodkiego, za to zjadlam cala torbe warzyw mexykanskich i tylko 2 nalesniki moze nie bedzie tak zle hehe. niech juz ten snieg stopnieje, ja chce fietsen!!!!
ja ostatnio przegrywalam z czekolada i snickersami:-( albo w jednym dniu cala tabliczka czekolady, albo w inny dzien 3 snickersy na raz dzis nie jadlam nic slodkiego, za to zjadlam cala torbe warzyw mexykanskich i tylko 2 nalesniki moze nie bedzie tak zle hehe. niech juz ten snieg stopnieje, ja chce fietsen!!!!
Podziel się: