reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Diety Ćwiczenia Motywacja Postępy, czyli mamuśki wypowiadają wojnę zbędnym kilogramom

czesc chudzinki :-)
widze ze wszyscy posuwaja sie do przodu....
ja drugi dzien jestem na diecie norweskiej....masakra :baffled: czuje sie jak na detoksie :-D wczoraj chcialam pocwiczyc ale taka slaba sie czulam i do tego o 11 sie zlamalam i zjadlam jablko.....:sorry:
dzisiaj juz troche lepiej, glod mam troche wiecej pod kontrola a wieczorem wolowinke to wciagnelem z taki smakiem :-D musze jeszcze zielona herbate pic ale ja herbate to nie za bardzo :baffled: no ale jak pomoze to musze sie zmusic. Mam kare po tych latach obzarstwa........
Ayni jakie ty pysznosci zajadasz :tak:
Dziewczyny czy ryba upieczona w foli alum. w piekarniku jest tez dietetyczna??? bo gotowanej nie przelkne a grila nie mam :sorry:

reklama
Gosia napewno rybka z piekarnika nie zaszkodzi. Chociaz pieczone maja wiecej kalorii. Dziwne, ale tak jest. Ja tez pieke z pietruszka, cytrynka i przyprawami. Pyyych:tak:

hi
sniad. jajecznica z pomidorkiem i szczypiorkiem i kawka z mlekiem
obiad. leczo z papryki,cebuli,pomidorow i piers z kurczaczka ugotowana i pokrojona w kosteczke
kol. leczo ciag dalszy

ja ostatnio kupilam zielona herbatke z wisnia czy czeresnia w jumbo, pycha

mi znow cwiczenia odpadly, bo mala cala noc nie spala, doslownie chodze na rzesach, moze w koncu jutro

racja razem zawsze razniej, trzymajmy sie:-):-):-)

Gosiu, to super ze dajesz rade :)

Ja mialam dzisiaj fileta z ryby, no i ja go udusilam na malej ilosci wody na patelni, byl taki mieciutki i soczysty, pokroilam sobie bazylie i posypalam :D dietetyczna i zdrowa :D

Idziemy jak burza :D

Milka ja drozdze kupuje zawsze w C1000

Ostatnia edycja:
U nas tez sa drozdze swieze i w proszku, w proszku przewaznie na dziale z art do pieczenia w zielonych saszetkach - gist

Mnie Berni namowila na wieczorna rundke cwiczen, postanowilam wlaczyc tego skalpela, od Milki, tzn Pani Chodakowskiej, nigdy nie wiedzialam kto to jest no i dopiero dzis zobaczylam :-) bardzo ladna dziewczyna, rowniez z twarzy, dobrze jej patrzy z oczu. No, ale dalam rady tylko polowe programu, jak doszlam do lezenia na plecach z oderwanym tylkiem i wymachiwaniem jedna noga w powietrzy to jakos nie bardzo mi szlo. Ale jutro zaczne od poczatku i moze skoncze. Milka respect, ze ty to cale oblecialas , szok!

takze dzis 2x razy byly cwiczonka , calkiem fajnie. Az czuje przyjemne zmeczenie miesni :-p

jesli chodzi o diete to chlodna w ogole nie jestem, a wrecz przeciwnie, sama musze cos przekaszac zeby nie ominac posilkow , bo zapominam. chce utrzymac nawyk kilku ale mniejszych przekasek w ciagu dnia niz mniej a wieksza ilosc.

No i zycze wam milego spoczynku, jutro kolejny dzien !

Ayni dziękuje, ale ja tez jeszcze nie wszystko z nią robię. Co prawda wytrzymuje do końca, ale czasami poprostu moje ciało odmawia posłuszeństwa. Jest dużo lepiej niż na początku. Trzymaj sie kobieto. Cieszę sie, ze w jakiś sposób namowilam Cię na te ćwiczenia.

reklama
Uffff dzieki Milka, dobrze wiedziec, ze ty tez nie robisz 100 %. Bo czulam sie troche jak niepelnosprawna ;-)

Ale... Trening czyni mistrza...

I troche humoru na dobranoc :

motywacja-do-odchudzania-69806179.jpg 603222_541179129226599_248099242_n.jpg

Do góry