reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Diety Ćwiczenia Motywacja Postępy, czyli mamuśki wypowiadają wojnę zbędnym kilogramom

Ja mam te majty :D!! chodze w nich, ostatnio jak zalozylam spodnie z wysokim stanem i te galoty tak mnie scisnelo ze malo nie upadlam :D hihi ja mam pas ale jakis dziwny, wzielam teraz od kolezanki i wali niemilosiernie pradem na jednym ustawieniu :D

Gosiu ja dopiero po 4 dniach, zaczelam w czwartek :) czuje sie dobrze, glod sie zmniejszyl do minimum :)

reklama
a to ja nie mam takiego pasa na prad, tylko taki zwykly, zeby sie w danym miejscu cialo pocilo. A majty takie na pocenie to jakies takie.. niehigieniczne mi sie wydaje hihi. moze wy mowicie o czyms innym, ale ten pas o ktorym ja mysle, to od spodu jest taka guma, i nie dochodzi do skory powietrze, wiec tluszcz sie wytapia pod wplywem wysilku i ciepla. ja ubieram go przewaznie jak cos robie, np. biegam, albo cwicze na wii. na caly dzien nie zakladam, bo skora sie moze odparzyc:baffled:

Ten moj pas to wogole wynalazek ze szok :d

A te majtki to niewiem jka inni ale ja je zakladam na inne oczywiscie bo tak to nie bardzo bezposrednio :D

Hihi Berno no wiadomo, ze na inne, jakby sie bezposrednio zalozylo, nie tylko tylek by sie spocil ale jeszcze cos innego hahaha:-D to juz w ogole by bylo niekomfortowe :-D ja bym chyba caly czas myslala, ze sie zesikalam :-D

ThHague ja właśnie podalam link do tego pasa neopronowego, czyli niebieski z gumą od spodu.
Ja tez kiedyś kupiłam ten pas do stymulacji mięśni i ani razu go nie uzylam :) wiecie, przy tym kalorii sie nie traci.

Milka kazdy wie, to tylko poprawia rzezbe :D ale fajnie sie czasem powibrowac :D hihi

Hague a czego niby myslalabys ze siku ? heh

Ja je zakladam jak mam potrzebe zeby jakos wygladac :D

berni no bo jak te majty to takie gumowe jak te nasze pasy, to poci sie wszystko, a wiadomo co sie w majtkach nosi, a raczej jaka czesc ciala hahahaha. jakby sie spocila to glupie uczucie LOL ale o czym my tu gadamy:-D zmienmy lepiej temat hahahahaha

ja po wczorajszej sobotniej imprezce jestem 0,5kg lzejsza :-)

kochana, jakie witaminy :D taki balet byl, ze az sie dziwie, ze to tylko pol kilo heheheeh. jutro czeka mnie pranie kurtki bo przesiakla papierochami :baffled: fuj fuj:baffled:

reklama
Berni wiadomo, ze czasami dobrze sie powibrowac :-D:-D:-D:-D
Ja mam dodatkowo spodenki z tego samego materialu co pas, ale.... sie w nie nie mieszcze:-D kupilam dawno temu i teraz zonk:-)
Spokojnie, juz niedlugo:tak:
Dzisiaj kolejna seria cwiczen. Godzinka pykla. Tym razem Ewa Chodakowska TURBO SPALANIE:
Turbo spalanie - YouTube
Juz niemoge sie doczekac soboty i wazenia. Korci mnie caly czas:-)
A u Was jak? Trzymacie sie dziewczyny?

Do góry