reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Diety Ćwiczenia Motywacja Postępy, czyli mamuśki wypowiadają wojnę zbędnym kilogramom

reklama
Bry!
U mnie kolejny kg w dół. Kupiła przez internet płytkę Ewy ze skalpelem 2 i szok treningiem. Wczoraj przyszła. Przegladalam narazie tylko... Oj cieżko będzie e dam radę :)

Co z Wami dziewuchy?
Trzymacie sie mam nadzieje!!!
Ja dzisiaj po sklapelu II, daje wycisk choc to tylko pol godz. Czuje sie szczesliwsza po nim. Ciekawe kiedy dam rade zrobic wszystko w takim tempie jak Ewka:-D

Milka trzymamy sie :tak: u mnie tez 1,5 bylo w dol juchuuuuu :-)
a o tempie Ewki to ja moge tylko pomarzyc......na takim relaksie jak ona to ja kawe pije :-D

Ale ma dzisiaj zakwasy uuuuuuu
To dobrze bo dziala:tak: bede miala okraglutki tyleczek:-D

Moja corcia dzisiaj jak na zlosc nie chciala spac, budzila sie co chwile a mamuska jak szalona biegala przerywajac cwiczenia. Najlepsze jest to, ze jak skonczylam to zasnela na dobre:baffled:
Kazdy dzien to loteria:-D Albo sie uda pocwiczyc albo nie:confused:

No nic, ale dzisiaj sie udalo cwiczyc godz i 15 minut. Jestem z siebie dumna.

Jak tam u Was dziewuchy?

Ostatnia edycja:
oj ja mam lenia ostatno z cwiczeniami, ale przynajmniej 3 razy na tydz. staram sie cwiczyc. Chyba znowu zafunduje sobie jakas ostra tyg. dietke tak sie zastanawiam nad kapusciana, norweska odpada bo jak tylko pomysle o jajach i grejfrucie to juz mi sie zoladek wywraca :-D

Milka ja najczescej cwicze wieczorem bo wtedy nikt mi nie przeszkadza.

Ja poki co nie cwicze, na fietsie nie jezdze, wiec waga stoi w miejscu :angry: ale sobie poznalam nowa kolezanke policjantke i ona wysportowana ze hoho, powiedziala ze mnie zmusi do cwiczen i biegania:-D skubana po 2 dzieci a wyglada jakby w ogole nigdy w ciazy nie byla, choc twierdzi ze w kazdej ciazy po 20kg przybierala.. brzusio plaski, wszystko szczuple i zgrabne :-) chyba jednak sie skusze na ten ruch na swiezym powietrzu z nia :nerd:

A Berni neta nie ma, to pewnie cwiczy z nudow i juz z 10 kg zrzucila :-D

Doczytalam, jestem :D

Hague no schudlam hahah ale tylko 0,5 :p

Cwiczyc cwiczylam ale tylko to co pamietalam bo nie bylo przy czym jak neta brak, ale nadroblam hula hop, teraz przerwa od tego o cala sina jestem jak by mnie ktos poturbowal :p

Berni pamietaj, ze liczy sie kiedy sie zmiescisz w mniejsze spodnie a nie waga:-D

Ja dzisiaj 3 raz z rzedu cwiczylam 1 godz i 20 min na raz:szok: Az sama sie dziwie skad mam tyle sily. Ta plytka Ewy jest super. Dostalam ja w sob. W pn cwiczylam tylko pol godz czyli sklapel II, we wt zrobilam skalpel i 15 min szoka i od srody cala plytka idzie czyli ponad godz z rozgrzewka i 15 min codziennych brzuszkow.

Moj B jest najlepszy. Pokazuje mu jakie cwiczenia robie z Ewa a on sie na mnie patrzy jak na glupia. Pytam sie co sie stalo, a on na to machasz tymi nogami a kiedys to bys jednej nie podniosla:confused::baffled::-D Pewnie ma racje. Czuje sie jakby mi ubylo ze 30 kilo :-) Jakas taka bardziej mobilna sie zrobilam:-D

Tylko wydaje mi sie, ze troche malo jem bo wychodzi 3 razy dziennie i powiem tak szczerze, ze wiecej mi sie nie chce:no: Opije sie wody i mi wystarczy. Tak sie nie powinno robic, ale co jak mi sie juz tak zoladek skurczyl.

Tak szczerze to sie dzisiaj zwazyla i waga nawet nie drgnela on soboty. I znowu ten sam wniosek, ze im wiecej cwicze tym mniej chudne. No dobra dobra juz nie bede sie wazyc w tygodniu...:-p

reklama
no ja tez sie przyznam,co jakis czas tez wchodze na wage:zawstydzona/y:

w tym tyg to na 100 malo spadlo bo sie obzeralam, serniczek, golabki, nawet zlamalam zasady diety i zjadlam chlebek z MASELKIEM:zawstydzona/y:, tak juz za mna maslo chodzilo ze musialam, a wiem ze jak bym nie zjadla to by to narastalo, narastalo i pozniej rzucilabym sie na to:nerd:
nerd6bs.gif

a jeszcze no do jasnej ch....y nie moge sie zmobilizowac i cwiczyc, wiecznie cos, jestem zla na siebie jak nie wiem

Do góry