reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Diety Ćwiczenia Motywacja Postępy, czyli mamuśki wypowiadają wojnę zbędnym kilogramom

reklama
Bry!
U mnie kolejny kg w dół. Kupiła przez internet płytkę Ewy ze skalpelem 2 i szok treningiem. Wczoraj przyszła. Przegladalam narazie tylko... Oj cieżko będzie e dam radę :)

Co z Wami dziewuchy?
Trzymacie sie mam nadzieje!!!
Ja dzisiaj po sklapelu II, daje wycisk choc to tylko pol godz. Czuje sie szczesliwsza po nim. Ciekawe kiedy dam rade zrobic wszystko w takim tempie jak Ewka:-D

Milka trzymamy sie :tak: u mnie tez 1,5 bylo w dol juchuuuuu :-)
a o tempie Ewki to ja moge tylko pomarzyc......na takim relaksie jak ona to ja kawe pije :-D

Ale ma dzisiaj zakwasy uuuuuuu
To dobrze bo dziala:tak: bede miala okraglutki tyleczek:-D

Moja corcia dzisiaj jak na zlosc nie chciala spac, budzila sie co chwile a mamuska jak szalona biegala przerywajac cwiczenia. Najlepsze jest to, ze jak skonczylam to zasnela na dobre:baffled:
Kazdy dzien to loteria:-D Albo sie uda pocwiczyc albo nie:confused:

No nic, ale dzisiaj sie udalo cwiczyc godz i 15 minut. Jestem z siebie dumna.

Jak tam u Was dziewuchy?

Ostatnia edycja:
oj ja mam lenia ostatno z cwiczeniami, ale przynajmniej 3 razy na tydz. staram sie cwiczyc. Chyba znowu zafunduje sobie jakas ostra tyg. dietke tak sie zastanawiam nad kapusciana, norweska odpada bo jak tylko pomysle o jajach i grejfrucie to juz mi sie zoladek wywraca :-D

Milka ja najczescej cwicze wieczorem bo wtedy nikt mi nie przeszkadza.

Ja poki co nie cwicze, na fietsie nie jezdze, wiec waga stoi w miejscu :angry: ale sobie poznalam nowa kolezanke policjantke i ona wysportowana ze hoho, powiedziala ze mnie zmusi do cwiczen i biegania:-D skubana po 2 dzieci a wyglada jakby w ogole nigdy w ciazy nie byla, choc twierdzi ze w kazdej ciazy po 20kg przybierala.. brzusio plaski, wszystko szczuple i zgrabne :-) chyba jednak sie skusze na ten ruch na swiezym powietrzu z nia :nerd:

A Berni neta nie ma, to pewnie cwiczy z nudow i juz z 10 kg zrzucila :-D

Doczytalam, jestem :D

Hague no schudlam hahah ale tylko 0,5 :p

Cwiczyc cwiczylam ale tylko to co pamietalam bo nie bylo przy czym jak neta brak, ale nadroblam hula hop, teraz przerwa od tego o cala sina jestem jak by mnie ktos poturbowal :p

Berni pamietaj, ze liczy sie kiedy sie zmiescisz w mniejsze spodnie a nie waga:-D

Ja dzisiaj 3 raz z rzedu cwiczylam 1 godz i 20 min na raz:szok: Az sama sie dziwie skad mam tyle sily. Ta plytka Ewy jest super. Dostalam ja w sob. W pn cwiczylam tylko pol godz czyli sklapel II, we wt zrobilam skalpel i 15 min szoka i od srody cala plytka idzie czyli ponad godz z rozgrzewka i 15 min codziennych brzuszkow.

Moj B jest najlepszy. Pokazuje mu jakie cwiczenia robie z Ewa a on sie na mnie patrzy jak na glupia. Pytam sie co sie stalo, a on na to machasz tymi nogami a kiedys to bys jednej nie podniosla:confused::baffled::-D Pewnie ma racje. Czuje sie jakby mi ubylo ze 30 kilo :-) Jakas taka bardziej mobilna sie zrobilam:-D

Tylko wydaje mi sie, ze troche malo jem bo wychodzi 3 razy dziennie i powiem tak szczerze, ze wiecej mi sie nie chce:no: Opije sie wody i mi wystarczy. Tak sie nie powinno robic, ale co jak mi sie juz tak zoladek skurczyl.

Tak szczerze to sie dzisiaj zwazyla i waga nawet nie drgnela on soboty. I znowu ten sam wniosek, ze im wiecej cwicze tym mniej chudne. No dobra dobra juz nie bede sie wazyc w tygodniu...:-p

reklama
no ja tez sie przyznam,co jakis czas tez wchodze na wage:zawstydzona/y:

w tym tyg to na 100 malo spadlo bo sie obzeralam, serniczek, golabki, nawet zlamalam zasady diety i zjadlam chlebek z MASELKIEM:zawstydzona/y:, tak juz za mna maslo chodzilo ze musialam, a wiem ze jak bym nie zjadla to by to narastalo, narastalo i pozniej rzucilabym sie na to:nerd:
nerd6bs.gif

a jeszcze no do jasnej ch....y nie moge sie zmobilizowac i cwiczyc, wiecznie cos, jestem zla na siebie jak nie wiem

Do góry