reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Diety Ćwiczenia Motywacja Postępy, czyli mamuśki wypowiadają wojnę zbędnym kilogramom

Kasia,ja jakies 7 lat temu tez robilam 6-tke weidera, ale wtedy to juz bylo co cwiczyc, bo teraz najpierw balast trzeba zrzucic, zeby sie tam miesni dopatrzyc :-D bede Cie dopingowac. Ile to trwa 6 czy 8 tyg?

jeszcze powiem wam, ze rozstepy mi zledly od balsamu z olejkiem arganowym i juz wyslalam meza, zeby mi kupil 100% czysty olej arganowy od marokana, szybciej mi sie kondycja i koloryt skory poprawi , a i skora sie uelastyczni. Chociaz rozstepow sie nie pozbede , ale juz sa takie inne a jeszcze jakies 4 tyg byly czerwone. Moja kolezanka tez stosowala po ciazy i potrwierdzila rezultaty.

reklama
6 tygodni jesli robi sie bez przerwy a mozna w kazdym tygodniu miec 1 dzien wolnego wtedy wszystko sie przedluza.
U mnie sa 3 zbedne kilosy ale nie przeszkadzaja mi tylko ten sflaczaly brzuch :wściekła/y: Szukalam miesiac tego glupiego kabla a teraz otworzylam szafe i prosze...na samym wierzchu lezal.Mp 3 juz sie laduje to moze wieczorem zaczne...zalezy jak sie bede czuc z moja @:dry:

Kasiu powodzenia :tak:
Moze kiedys jak sie pozbede mojego tluszczu tez zrobie 6W. Narazie to nie sadze, zeby byly efekty widoczne.

Dziewczyny dajemy rade. Mamy swietne wyniki. To motywuje dodatkowo. Mam nadzieje, ze inne kobitki to widzac tez sie skusza i do nas dolacza:tak:
Jeszcze raz gratuluje:happy:

Ayni olejek arganowy ja uzywam do wlosow zamiast jedwabiu. Tak poradzila mi fryzjerka. No i jest tanszy.
Nie wiedzialam, ze uzywa sie go do rozstepow.
Tak szczerze to ja nic nie uzywam i widocznie mi zbladly. Moze to zalezy tez od napiecia skory. Zniknelo troche tlyszczu to juz sie tak nie naciagaja:-)

Dzień dobry :)
Waga pokazała 2 kg mniej :) W sumie już 14 juupppiiiii!!!

Troche dla mnie to dziwne. Raz nic nie spada a raz taka niespodzianka:)
Z drugiej strony tak naprawdę kg w ta czy w tamta to nie osiągnięcie. Bo wystarczy zważyć sie o innej porze dnia ;p
Chociaz jak sie tak uzbiera to jest sie z czego cieszyć :) Tym bardziej, ze widać różnice w obwodach.

Jak tam u Was dziewczyny?

hejka
ja tez pol kilo lzejsza razem 7,5kg, a przyznam sie ze w zeszlym tyg mialam 3 dni przerwy jadlam wszystko ciastka, cukierki, serek zolty, buleczki, WSZYSTKO :no:, MUSIALAM:zawstydzona/y:

A do cwiczen lipa, jakos nie moge sie zorganizoeac

Gratulacje dla wszystkich:-D:-D

Ewelka ja dzisiaj tak mam:no: tez musze :-D Chyba zjadlam wiecej kalorii niz caly zeszly tydzien:-D Nie no przesadzam:-p
A tak powaznie to czasami trzeba bo mozna zwariowac:tak:

Utrzymanie motywacji na wysokim poziomie nie jest łatwe. Dlatego przez cały czas trzeba wizualizować sobie cel, a także zadbać o dodatkową mobilizację. Istotna jest przede wszystkim różnorodność. Jeśli wprowadzamy dietę, to postarajmy się, by nasz jadłospis był dobrze zbilansowany i urozmaicony, dzięki czemu odchudzanie nie będzie aż tak trudne. Właściwy sposób odżywiania warto także połączyć z ćwiczeniami, a całość wspomóc zabiegami kosmetycznymi, które podkreślą naszą urodę.
Jeśli planujemy poddać się całkowitej metamorfozie, to warto zaplanować dokładnie cały długofalowy proces przemiany wizerunku. Poza treningami i odpowiednią dietą istotne jest także realizowanie zabiegów wspomagających odchudzanie oraz modelowanie sylwetki. Dzięki temu wprowadzimy kompleksowość i wieloetapowość działań, które wspólnie przyniosą niesamowite efekty. Zabieg kosmetyczny czy masaż będą też doskonałym sposobem na odpoczynek po męczącym tygodniu ćwiczeń i diety. Odpowiednio dobrany masaż pomaga nie tylko się zrelaksować, ale też wyszczupla, ponieważ przyczynia się do rozbijania tkanki tłuszczowej, lepszego ukrwienia mięśni i ujędrnienia skóry.

Fabryka Formy – sieć klubów Fitness & Wellness

Hehe jaka reklama. Ciekawe czy do nl przyjezdzaja:confused:

Bry dziewuchy!

Jak tam wazenie wczoraj?
U mnie waga bez zmian. Nadal -14. No ale ostatnio sobie trzoche pozwolilam. Przed okresem nie moglam sie powstrzymac niestety. Wazne, ze nie wzrasta:tak:
Cwicze nadal. Niesamowite jest to jak uksztaltowala mi sie pupa:-) Nie moge przestac sie macac :-D:-D Nigdy nie mialam tak podniesionych posladkow:cool2: No reszta tez niczego sobie w porownaniu do poprzedniego stanu:-)
Kupilam sobie kalendarzyk i bede pisala co i ile cwicze, wymiary, wage itd. Bede mogla podliczyc wszystko.
Jestem dumna z siebie, ze nie rezygnuje chociaz bywalo roznie:-p

Widze, ze watek troche umarl:confused:
CO jest z WAmi? Meldowac sie!!!!

reklama
Milka hahah nie moge ta pupa :D ale czuje ze umnie tak samo by bylo :p
Ja nie pzestaje sie ogladac w lustrze bo brzuh jest wyraznie mniejszy :)

Waga w miejscu stoi 62 kg i nic nie spada.. ale wazne ze cm leca powoli.

Do góry