reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Diety Ćwiczenia Motywacja Postępy, czyli mamuśki wypowiadają wojnę zbędnym kilogramom

To nie wyobrazisz sobie mnie :-D
Nie ciagnij mnie za jezyk pipo haha:-)
Mam zamiar dojsc do rozmiaru 38 a min 40 i tak naprawde to niewiem jaka to waga bo ja mam dosc ciezkie kosci i masywna budowe. Dlatego ja zawsze wazylam wiecej niz sie ludziom wydawalo. Uwierz mi na slowo, ze mam jeszcze dluga droge przed soba. Moge zdradzic, ze kiedys jak schudlam do 80 kg przy wzroscie 1,78 m to kupowalam rozm 40. Wiec to nie jest u mnie takie wszystko oczywiste :*

reklama
ja tez nie mam chudych kosci ,jak to sie mowi, wiec nigdy nie bede wazyla 45 kg no chyba ze przestane w ogole jesc:-):-), a tak szczerze to bardzo, ale to bardzo chcialabym dojsc do 55kg a pozniej jak da rade do 50kg, tyle wazylam na studiach i sie sobie podobalam. no ale sie okaze jak to bedzie na razie musze poszperac na necie jak zrobic nutelle dietetyczna bo bardzo chce mi sie czekoladki:-):-)

Zawsze mozesz zjesc gorzka czekolade. Zalecana po troszku raz na jakis czas:tak:
Co sie z wami dzieje babulce?
Meldowac sie!!!
Ja dzisiaj juz po sklapelku i brzuszkach, jak zwykle :-) Nie moge sie doczekac mierzenia i wazenia.
Ayni a jak tam Twoja waga? Sroda dzisiaj.

a u mnie znow pol kila w dol :-) cos mi zwolnilo ale jestem mega zadowolona ze chudne bez wielkich wyrzeczen i jakiejs okropnej diety w naturalny sposob.

dzis u mnie kurczak po kaszmirsku z ryzem brazowym ;) no i juz do mnie jedzie swiezy chlebek z maki pelnoziarnistej. deski mi sie przejadly.

no to jeszcze pare mies - do roku i bede laska :-D u mnie jak u milki ja sie wagi wstydze i nawet moj maz nie wie a pytal ostatnio z uporem maniaka w zgaduj zgadula i strzelal pomiedzy 60-70 dobreee ciekawe kiedy tyle bede miala.

ewelinka 45 to bardzo mala waga mi sie az takie szczuplaki nie podobaja ale kazdy inaczej wyglada i sie czuje swoja z jakas okreslona waga. z buzi ladnie wygladasz, szczuplo.

ja tez jestem, zapomnialam w sobote zameldowac ze tez mi ubylo 1,5 kilo :tak: jupiiiii nawet nie liczylam na to, a tu prosze. Ja pozostaje tylko przy skalpelu, ale ostatnie 3 dni nie cwiczylam, jakos krzyz mnie boli i ciezko mi sie ruszac.... zawsze przed @ mam tak....
a o swojej wadze to ja nawet mysle nie moge, koszmar :szok:

gosia masz u mnie mistrza za tego skalpela dziennie, ja do niego zdecydowanie juz nie podchodze. :sorry2:

zanim sie nie obejrzysz to nie bedziesz musiala sie bac swojej wagi. :*

to co robimy teraz przynosi efekty,ktore widzimy juz dzis,ale te najbardziej och ach pojawia sie za jakies pare miesiecy i wtedy powiemy sobie; warto bylo :)

Ayni wiesz to jest narazie jedyne co moge jako tako zrobic, jak raz sprobowalam kilera to dalam rade tylko cwiczenia na stojaco zrobic, a jak doszlam do pompek to ja dalam rade tylko polozyc sie na ziemie i sapac :-D
jak troche z kasa bedzie lepiej to sie znow zapisze na silownie, lubie na maszynach cwiczyc no i orbitrek jest super...:tak: a dzisiaj dostalam @ wiec najblizsze dwa dni tez mam z glowy, ale za to moze dzisiaj poprasuje i pocwicze miesnie ramion :-D

Gosia silownie polecam! Sama bym chetnie wrocila na silownie, zawsze cwiczylam 1,5 godzinki a potem sauna, najlepszy relaks. Ale niestety nie mam z kim dziecka zostawic, moj maz na zmiany pracuje a silownia w naszej miejscowosci jest powiedzmy lekko "taka sobie".

Ja bym pochodzila tez na jakas zumbe, bo zumba z plyty to chyba nie to samo, chociaz nie probowalam.

Ja mam tez z pompkami problem i robie tylko na kolanach, ale wstyd :szok:

Ojejku jaka tu cisza... Czy wszyscy cwicza czy jedza snickersy na kanapie? :-)

Spiesze z wiescia i donosze, ze kolejne 0,5 kilo w dol! Hurra! Chyba sie znow ruszylo !

Ciekawy artykul
http://kuracjeodchudzajace.com.pl/2010/07/18/jedzenie-ktore-pomaga-schudnac/

Ja od wczoraj zaczelam pic kazeine z serwatka na uzupelnienie bialka, bo jakos nie moge sie zmusic do planowanego jedzenia, pozostaje przy wolnosci :D

reklama
Sobota i pustki? Nikt sie nie ma czym pochwalić? Milka??? Dziewczyny??

Ja dzis dostałam kettlebell do ćwiczeń ale jestem happy!

Do góry