reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Diety Ćwiczenia Motywacja Postępy, czyli mamuśki wypowiadają wojnę zbędnym kilogramom

reklama
jestem i ja ;) ale od niedzieli zadnych cwiczeni, bo okres.... :/ nie dalabym rady... :( wczoraj za swoje postepy i rezultaty kupilam sobie spodnie i az nie moglam odejs od lustra tak fajnie leza :)

milka gratulacje! :) ale radosc co nie ? :D

No ja tez jestem, zeby nie bylo !
U mnie waga spadala mozolnie i jakos nie mialam nastroju na pisanie tu, ale znow cos sie ruszylo, tlumacze sobie, ze to miesnie ciezkie od cwiczen z kettlebell'kiem. Kettla cwicze juz 30 min dziennie i pod koniec to juz ze mnie kapie, a koszulke mam cala mokra z przodu i z tylu i musze szybko przebierac, bo mi sie zimno w niej robi. Po kettelku przechodze jeszcze szybko na orbiaka, zeby tetno sie nie obnizylo. No i pije od 1,5 tyg kazeine (bialko) bo niestety nie moge sie jakos zmusic do nabialu, choc ostatnio dostalam nawet twarog to jakos przeszlo przez gardlo.

(.)(.) mi sie zmiejszyly, pupa, brzucho, w spodnie przedciazowe tez weszlam, jest ekstra , maz mnie podziwia co rusz :-D i wyznal mi , ze tak naprawde to nie sadzil, ze bede sumiennie cwiczyc i zakladal, ze orbi pojdzie w odstawke po tygodniu.

A to dopiero poczatek hihi wcale nie zamierzam szybko rezygnowac :-) czasem idzie lepiej, czasem gorzej, zaliczylam pierwszy okres, ale nie odpuscilam ani razu. No i cera mi sie wygladzila.

Kurcze nie pokazywalo mi sie ze ktos tu napisal:baffled:
Ja sie dzisiaj zmierzylam i tak srednio po miesiacu srednio 3 cm roznicy w obwodach:-)

Gratuluje postepow i zycze wytrwalosci. Mi ostatnio cos forma spadla chociaz cwicze nadal. Ale ciezko jest. Niewiem, cale miesnie mnie bola. Moze dlatego, ze jednak jest tego coraz wiecej, dluzsze treningi itd. Dam rade. Wreszcie sie wszystko unormuje mam nadzieje.

ja zaluje, ze sie nie pomierzylam na poczatku, ciekawa jestem ile mi ubylo. Nie mam takiego "miekkiego" metra do mierzenia, tylko taki metalowy zwijany , z kuferka narzedziowego haha, niby mozna by sznurkiem a potem na ten metalowy sprawdzic, ale nie zabralam sie za to i zaluje niezmiernie.

Nie wiecie moze gdzie taki miekki metr mozna kupic?

Mi tez dzis bylo ciezko, wczoraj z palcem w buzi bo po dniu przerwy i wyspana a dzis po wczorejszym juz ciezszej bylo. Ale sie dopingowalam caly czas myslac, ze jak odpuszcze ostatnia runde to jutro pewnie tez bede chciala odpuscic i tak w kolko, wiec musze trzymac forme :-D

Ja kupiłam kiedyś zestaw nici w Eurolandzie i tam była miarka. Chyba 1 e zapłacilam. Niewiem czy masz tam taki sklep, jak nie to myśle ze znajdziesz w sklepie typu wszystko i nic np Action.

Ayni ja kupywalam w Akcionie, ale gdzies mi przepadl,ja tez sie nie zmierzylam i niewiem ile juz dokladnie, ale zeszlam z rozmiaru 40-39 na 37 wiec najgorzej nie jest :)

ja od jurta biore sie zas za siebie, bo teraz tylko takie lekkie cwicznia bo brzuch boli i leje sie jak ze swini :D haha

reklama
Taki miekki metr to bez problemu mozna kupic w Hemie,sama kupowalam jak bylam w ciazy ,ze moc brzuszysko mierzyc:-D

Aaa no i tez mam w planach cwiczenia tylko musze znalesc ladowarke do mp3 i ja podladowac,bez muzy nie dam rady a na glosniki wole mojej nuty nie puszczac :-D Jestem zwolenniczka A6W ,mialam przyjemosc juz 3 razy przed ciaza zrobic.Schudnac za duzo sie przy tym nie schudnie ale ladnie sie brzuch wyrabia.:tak:

Ostatnia edycja:
Do góry