reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Diety Ćwiczenia Motywacja Postępy, czyli mamuśki wypowiadają wojnę zbędnym kilogramom

Berni daj link do tego z Mel B.
ja jeszcze nawet z Ewka nie zaczelam cwiczyc:zawstydzona/y::nerd: a co chwile jak gdzies ide to ciastem czy ciastkami czestuja, a ja odmawiac nie umiem i tak to wlasnie wyglada:angry:

reklama
a ja dzis ewki to tylko polowe zrobilam bo dziecko mi sie darlo wiec nie ma sie czym chwalic. ale lepsze 20 min w ruchu niz na kanapie :rofl2::rofl2::rofl2:
wieczorem podejscie nr2

Ja po Skalpelku, brzuszkach i rozciaganiu. Wieczorkiem moze orbitrek. Zaczynam sie uzalezniac:-D

Tak sobie mysle hmmm we wrzesniu 30 stuknie i oj chcialoby sie wejsc w nastepna dziesiatke z nowym luuukiem :happy2::rofl2:

Sama sobie odpowiem haha :-D
Wczoraj byl orbi 30 minut dodatkowo.
Ja dzisiaj juz po skalpelu i brzuszkach z MelB:tak: Tak szczerze to wole moja Tamilee :tak:
Co prawda nie moglam zrobic wszystkiego bo ciezko, ja dodatkowo zaraz po skalpelu, i dosc szybko, ale z moja pania jakos bardziej czuje te miesnie jak cwicze.
No i nie polecam dla poczatkujacych bo mozna sie szybko zniechecic. Daje wycisk.

A co tam u Was? Haaalllooooo!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Pucowac sie dziewuchy!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

a ja sie zaraz biore za kilera :szok: pierwszy raz chce sprobowac a wogole to mam kare bo zezarlam dzisiaj 6 PACZKOW !!!!!!!!!!!!!!!!!!:szok::szok::szok: ale byly pyszne .....:-p

reklama
hejka
ja dzis kupilam 8 paczkow i tylko zapachem sie obeszlam. upieklam dla siebie dietetyczne, pycha, ale to jednak nie nasze pl paczusie

wlasnie zrobilam 12 min na orbitku i 6 min z mel b, wiecej nie dalam rady
ja to chyba mam sam tluszcz lub jakies flaki a nie miesnie:no:

a co tam u reszty?

Do góry