reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Diety Ćwiczenia Motywacja Postępy, czyli mamuśki wypowiadają wojnę zbędnym kilogramom

Ayni ja kupilam w Intratoys, 15 euro kosztowalo :) ile sie nameczylam ze umiec tym krecic to az wstyd sie przyznac :D

Milka widzialam to zdjecie :) motywuje :p

reklama
Czesc chudzinki :) Ja zombie -meksyk normalnie. Nie dalam rady na orbiego z rana. Ale powoli dochodze do siebie, moze jeszcze wskocze przed wieczorem, bo wieczorkiem to na 100 %

Berni przyznaj sie ile sie uczylas :p

Kurcze zaluje, ze nie porobilam pomiarow na poczatku diety, bo teraz juz czuje, ze spodnie inaczej leza i jakos sie lepiej brzuch uklada w ciuchach, a tak to nie wiem ile cm stracilam.

Ayni uczylam sie dlugo :D mialam go juz troche czasu i lezalo w kacie, pare razy probowalam i nie wychodzilo wiec dalam sobie spokoj ale po dwuch tygodniach codziennej proby wkoncu sie udalo :/

Ja tez sie nie pomierzylam i niewiem ile teraz i wogole jak to tam leci, ale tez wide po ubraniach ze jest duzo lepiej :) jeszcze troche i moze bedzie rozmiar 36 :p

Ja sie mierzylam pare dni temu i mam zamiar znowu za miesiac. Chyba wytrzymam.
Ja tez nie zabardzo umiem krecic hula hop. Zostane przy swoim orbitreku i Chodakowskiej. Ona dobrze mi robi:-D:-D:-D
Jutro wazenie. Chyba zrobie sobie przerwe od cwiczen. Bo mam wrazenie, ze im wiecej cwicze, tym bardziej wszystko boli. Pewnie dlatego, ze codziennie robie cwiczenia bardziej tak jak ona:-D Wczesniej robilam tak, jak dalam rade:-D

kurna u mnie tez dzis przerwa orbi rozkrecony bo zaczal cos skrzypiec, nie bylo tak na poczatku :wściekła/y: nie wiem czy moj maz to ogarnie dzis wieczorem poki co tam grzebie. jestem zasmucona tym faktem. a skrzypi ostro.

Co tam jak tam?

Obwieszczam, ze moj srebrny rycerz chodzi bezszelestnie ;)
moj m go rozkrecil, naoliwil i dokrecil.

U mnie niestety spadku nie zanotowano, moze we wtorek :p

Ostatnia edycja:
Ja niecały kg w dół :/ Wniosek: im wiecej cwiczysz tym mniej tracisz na wadze :) Ale sie nie przejmuje bo moje ciało wyglada lepiej :)

Milka ja to sobie tlumacze że to jednak waga mięśni i czytałam że dużo ludzi tak ma szczególnie na tym etapie. Potem znów będzie lecieć a potem znów pauza ;-)

Czytałam też że trzeba urozmaicac bo po pewnym czasie wykonywania tych samych ćwiczeń ciało spala mniej kalorii.

Ja urozmaicam cwiczac coraz bardziej podobnie do pani z ekranu :-D Wczesniej to bylo cwiczeniopodobne:-D
Dlatego codziennie bola mnie miesnie.
Ja wiem, ze jest taki czas kiedy sie malo traci na wadze dlatego nie biore sobie tego do serca.
Nie poddajemy sie! Walczymy! ;-)

reklama
Do góry