reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Diety Ćwiczenia Motywacja Postępy, czyli mamuśki wypowiadają wojnę zbędnym kilogramom

dajecie czadu :D j dzisiaj tak intensywnie pocwiczylam ze jutro chyba nie wstane :p aa to wszystko przez dwie kostki czekolady :( nie moglam sie powstrzymac chyba z pol godziny je lizlalam :p :D

Ja sie smaruje balsamem ujedrniajacym, mam z avonu, jest cudny :) uwielbiam go :)

Kiedys tez smarowalam sie tymi wszystkimi na celulit i nic... nie kupuje tego wiecej :/

reklama
Milka ja tez przed chwila zaliczlam skalpelka i teraz jem jeszcze salatke z grejpfruta i jablka :-) a ta folia z tym balsamem to to jak na noc sie owinac :confused:

wogole to powiem wam ze to takie niesprawiedliwe, bo tak mysle ze jak bym tydz. siedziala i sie obzerala slodkosciami to bm pewnie z 10 kg. zgrubla a jak sie na diecie siedzi i cwiczy to jak schudne pol kilo to sie ciesze ze sukces :dry:

Najlepiej na noc.
No taka sprawiedliwosc na tym swiecie niestety. To tak jak ja i moj B, ktory wszystko wpiepsza i przy wzroscie 185 cm wazy 78 kg:baffled:
Berni dobra jestes:-D Czasami warto zjesc czekolade zeby sie poczuc lepiej.
A tak apropo (?) to sa takie batoniki z witaminami, ktore moga zastapic jeden posilek. Pyyycha:
https://online.kruidvat.nl/product/...id=13010000000149&navigationid=13010000000200
Rozne smaki.

Milka moj tez przy wzroscie 188cm wazy 80kg ale nie czuje sie za dobrze z ta waga, chcialby przytyc, ale.......... sie nie da za bardzo :nerd: no i gdzie tu logika haha:-D

moj tez przytyc nie moze a wpierdzi*la jak szalony... no coz tak musi byc...

Mam takie siniaki od tego hula hop na brzuchu ze dotknac sie nie da... :/ ale nie zrezygnuje :)

Gosia tak to jest, przytyc latwo, schudnac trudno. Taka niesprawiedliwosc. Moj maz wazy 60 kg... I codziennie je cos smazonego i slodkiego. I czipsy obowiazkowo. Jak przytyje 1 kg to sie cieszy jak szalony.

Berni ja znalazlam sposob na czekolade. M mi kupil taka czekolade dla cukrzykow z orzechami, co prawie w ogole slodka nie jest , jak zjadlam jedna kostke to mi sie dalej odechcialo :-D Podobno od gorzej z wysoka zawartoscia kakao(powyzej 75%) sie nie tyje, a wrecz przeciwnie zdrowa jest i ma przeciwutleniacze.

Ja wycisnelam 30 min na orbim na 6-tce fat burn, i az czuje jak mi sie wytapia :-D moze popoludniu sprobuje tego slynnego Shreda , moze nie padne.

Berni a mowia ,ze sport to zdrowie:-D Daj odpoczac biednemu brzuszkowi. Za duzo tez niedobrze:tak:
Ayni czego sprobujesz? Co to?

Ja po turbo:-) Pot zalewa oczy:-D Wieczorkiem jeszcze orbitrek. Po wczorajszym az mi sie lepiej wstawalo. Niewiem jak to dziala. Wczesniej zakwasy i obolale miesnie, a dzisiaj prawie nic.

Ja juz po 21 minutach wieczornego orbiego.
Probowalam tego shreda ; Milka --> Jillian Michaels 30 Day Shred: Level 1 - YouTube
ale za duzo tam podskokow i mi piersi skacza, ze mi to az za bardzo przeszkadza.
Musze cos innego jeszcze znalezc , zeby urozmaicac i nie poprzestac tylko na orbim. Moze jogi sprobuje, moze nie jest to jakis wysilkowy sport , ale slyszalam wiele dobrego o wplywie jogi na odchudzanie.

reklama
Chyba musze taka bluzeczke uciskowa kupic na szerokich ramiaczkach, mocno sciskajaca :-D
Milka ty wklejalas chyba kiedys link do tego pasa , szukalam w google gdzie to tu w NL kupic, ale nie znalazlam nic, podalabys mi link raz jeszcze? Nie bardzo chce mi sie wertowac.

Do góry