reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Diety Ćwiczenia Motywacja Postępy, czyli mamuśki wypowiadają wojnę zbędnym kilogramom

Rucanor Pas wyszczuplający 26cm (neoprenowy)
Ja mam akurat taki. Nie mogę go znaleźć na str nl. Kupiłam go tu w TopSchelf. Niewiem czy u Was tez jest taki sklep. Może oni maja str internetowa. Z tym, ze ten jest trochę drogi bo kosztuje 30 e. On jest taki usztywniany i gruby. Są tez ciensze i dużo tańsze. Jednak moim zdaniem jak ktos ma takie faldki jak ja to moj lepszy bo sie nie zgina i nie zwija. Właściwie miałam kiedyś ten drugi i tez działał. Ważne żeby sie pocic :)
Możesz tez poszukać w Perry.

reklama
Dzieki, poszukam w internecie, ale pod nazwa pas neopronowy to tu nie funkcjonuje wiec mam nie lada orzech do zgryzienia, chyba zapytam na jakims forum dla bodybuildersow tutaj.

Ja po 30 min orbiego na czczo, na sniadanko salatka owocowa i popijam czerwona herbatke.

Nie chcialo mi sie dzis, bo mialam ciezka noc z malym i zmeczona, ale stwierdzilam, ze nie ma sie co rozczulac, pewnie nie jestem sama po ciezkiej nocy a tyle ludzi mimo wszystko idzie do pracy, cwiczy , wsiada na rower etc. No i dalam rade! :-p

Niewiem Ayni. Wyglada podobnie jak moj. Chociaż nie jest nic wspomniane o neoprenie. Może działa tak samo. Wiem, ze mozna kupić na e-bay za 5 e + niecałe 2e za przesyłkę.

No dziewczyny ja już dzisiaj po skalpelu i brzuszkach. Za chwile spacerek do sklepu. A co u Was?

Ostatnia edycja:
a ja jestem poobijna i nie mam sily narazie cwiczyc, mam nadzieje ze wieczorem sie zmotywuje :)

az sie boje tego wazenia:p chyba teraz to stoi mi waga w miejscu, chociaz...

hi laski!
u mmnie pomalutku leci. ja zdrowieje i kaszelek mija, wiec mysle ze w pn startne z cwiczeniami:tak:. po za tym moj siedzi w domu a przy nim to nie chce cwiczyc a i tak dostepu do kompa nie mam:baffled:

a musze sie wam pochwalic ze moj calkowicie wspiera mnie w diecie i jak cos gotuje to sie co troszke pyta czy moge to albo tamto jesc:-)

pozdrawiam was goraca i trzymam kciuki za nasze wazenie w sobote.

a dzieki ze sie martwilyscie gdzie sie podziewam:-):baffled:

Where are you??! :D

Ja dzisiaj dalam czadu :D jeeej pol godziny na hula hop a co najlepsze prawie caly czas krecac :) powoli do celu :) potem troche potanczylam, i stwierdzilam ze nie nadaje sie moja kondycja juz na imprezy :/ po trzech kawalkach mialam dosyc... :(

Witam :D jestem zeby nie bylo.

Ja dzis caly dzien w biegu, ale nie ma ze boli 25 min orbiego bylo po uspaniu A. Czyli dzisiejszy wynik lacznie 55 min.

Berni wow! ze tez ty tak umiesz krecic, mi to by spadlo od razu :D albo sie wchlonelo w oponke haha :D a gdzie kupilas to hula hop?

Milka sie pewnie masakruje z Ewa ;)

Lece dziewczynki, juz niedlugo sobota, sadny dzien!

reklama
Dziewuchy caly czas poziom trzymamy:-)
Ewelinko droga gdzie sie podziewalas?:-) Wiesz nonikogo nie bedziemy zmuszac do odchudzania. Pomyslalam sobie troche, ze moze nie podejmujesz sie wyzwania. A tak na powaznie to ciesze sie, ze wrocilas i wyzdrowialas.
Moj B to wcale nie gotuje. Musze robic dwa obiady bo on do odchudzania to niebardzo. Zreszta ja sama nie chce zeby zniknal:-D:-D Jak sie zabiore to zrobie odrazu na kilka dni, wiec nie jest tak zle.

Ja wczoraj wieczorkiem zaliczylam jeszcze 20 min orbitreka. Wiecej nie moglam. Nogi sie uginaly. Masakra. Ale bedzie lepiej.
MI tez sie wydaje, ze waga stanela w miejscu bo juz cala woda ze mnie zeszla:-D Teraz tluszcz pieronski:happy2: No ale nie lamiemy sie. WWidzialyscie na fb u Ewy to zdjecie z dwoma dziewczynami o wadze 60kg? To potwierdza moje spostrzezenie. Dlatego nie ma co sie lamac:tak:

Dzisiaj TURBO Spalanie z Ewka:szok: Juz sie boje, ale dam rade. Ona obiecuje, ze bedzie pieknie to musi byc:-)

Do góry