Ja nie mam az takiego parcia zeby miec skorke jedrniutka i super wyrzezbione miesnie. Jednym sie podoba taki wyglad jaki maja, a inni musza dazyc do perfekcji i wygladac np. jak laska z plakatu powiem szczerze, ze mi sie nie podoba u kobiety wyrzezbiony brzuch prawie ze z kaloryferem czy szesciopakiem jak kto woli wystarczy mi plaski, bez tluszczu i dla mnie to juz jest perfekcja. Nie mam jakiegos przerosnietego ego na punkcie swojego wygladu, wystarczy mi troche tu i tu odjac i bedzie w sam raz hihi :-) a moj tez mnie kocha taka jak wygladam, co mnie nie pobudza do dzialania niestety bo jak mi walnie tekstem mi sie podobasz tak jak wygladasz, to odkladam wtedy wszystko i ide jesc razem z nim, bo on taki chudzinek hehehehee chyba musze sie rozwiesc
reklama
bernadetkka
Fanka BB :)
Hej, ja si wlasne zabieram za sniadanko...
czuje ze cos sie dzieje z moim cialem bo wszystko mnie boli.... zakwsy mam strszne...
czuje ze cos sie dzieje z moim cialem bo wszystko mnie boli.... zakwsy mam strszne...
Ja sklaniam sie co do opinii, ze wolniejszy spadek wagi (szczegolnie jak sie nie ma duzego balastu) jest lepsze dla ciala niz gwaltowny spadek i zmaganie sie z obwisla skora, ktora nie ma nawet kiedy sie uelastycznic. 70 kg w ciagu roku to bardzo szybko i wcale sie jej nie dziwie, ze tak wyglada, bo gdyby to rozlozyla na 2 lata, moze tej wisizny miala by mniej. Ale ona akurat zmagala sie z ogromna otyloscia na podlozu psychicznym, wpojonym przez rodzicow, wiec jeszcze inna historia.
Druga sprawa jest fakt, ze nie warto robic czegos, czego sie nienawidzi. Ja nieznosze biegania, kiedys biegalam , ale dlugie dystanse to nie byly, fakt czulam sie lepiej, ale nie byl to dla mnie jakis sport , za ktory sie zabieralam z wielka przyjemnoscia. Zdecydowanie lepiej sluzyl mi rower. I cwiczenia na brzuch i nogi.
A dieta.. hmmm... ja ze nie stosuje zadnej diety wymagajacej zjadanie takich a nie innych produktow, po prostu jem zdrowo i smacznie, bo wlasnie nie chce sobie tego calego procesu obrzydzic. Nie czuje, zebym zalowala tego czy owego. Wrecz przeciwnie, jak patrze na to co je moj facet (on je duzo smazonego ; frytki, snacki, ciastka itd) to az mnie to obrzydza, bo wiem co to robi z organizmem, w moim przypadku od razu by to osiadlo w udach, ja juz na to nie mam ochoty skoro wiem, ze moge lepiej i smaczniej. Zmienilam mind-set, mimo, ze do niedawna bylam nalogowa czekoladoholiczka.
Ostatnio przegladalam forum dutch bodybuilding i wiele pan jak rowniez panow cieszacych sie juz apetycznym, wysportowanym cialkiem nadal cwiczy dla utrzymania i poprawienia rzezby. I dla zdrowia oczywiscie. Fajnie jest byc sprawnym, rozciagnietym, w formie np jak ta pani
Ktos ma nadal ochote na KFC?
Druga sprawa jest fakt, ze nie warto robic czegos, czego sie nienawidzi. Ja nieznosze biegania, kiedys biegalam , ale dlugie dystanse to nie byly, fakt czulam sie lepiej, ale nie byl to dla mnie jakis sport , za ktory sie zabieralam z wielka przyjemnoscia. Zdecydowanie lepiej sluzyl mi rower. I cwiczenia na brzuch i nogi.
A dieta.. hmmm... ja ze nie stosuje zadnej diety wymagajacej zjadanie takich a nie innych produktow, po prostu jem zdrowo i smacznie, bo wlasnie nie chce sobie tego calego procesu obrzydzic. Nie czuje, zebym zalowala tego czy owego. Wrecz przeciwnie, jak patrze na to co je moj facet (on je duzo smazonego ; frytki, snacki, ciastka itd) to az mnie to obrzydza, bo wiem co to robi z organizmem, w moim przypadku od razu by to osiadlo w udach, ja juz na to nie mam ochoty skoro wiem, ze moge lepiej i smaczniej. Zmienilam mind-set, mimo, ze do niedawna bylam nalogowa czekoladoholiczka.
Ostatnio przegladalam forum dutch bodybuilding i wiele pan jak rowniez panow cieszacych sie juz apetycznym, wysportowanym cialkiem nadal cwiczy dla utrzymania i poprawienia rzezby. I dla zdrowia oczywiscie. Fajnie jest byc sprawnym, rozciagnietym, w formie np jak ta pani
Ktos ma nadal ochote na KFC?
Najwazniejsze, zeby sie czuc dobrze w swoim ciele.
Hagus uwierz mi, ze jakbys zobaczyla dziewczyne z wyrzezbionym cialem na ulicy w normalnym ubraniu to bys wcale nie powiedziala, ze ona ma szesciopak na brzuchu itd. One tak wygladaja jak sie nasmaruja i ponapinaja
Mi osobiscie tez nie podoba sie kobieta za bardzo umiesniona. Jednak chcialabym dojsc do takiej perfekcji. Chociaz w czyms byc dobrym heheTe dziewczyny jak przestaja cwiczyc to wygladaja normalnie i to mi sie podoba bo mi zeby wygladac tak jak one potrzeba ze dwa lata meczarni. W takim przypadku trzeba to polubic poprostu. Tak jak one. Nie uwazam tego za jakies nienaturalne parci hehe To jest styl zycia. Nie wierze, ze kazda z nas chociaz troszeczke nie chcialaby wygladac tak jak one.
Zawsze marzylam o poprostu wysportowanym ciele. No ale to tylko marzenia. Narazie sie zadowole tym, ze schudne, pozbede sie tluszczu. Poprostu chcialabym kiedys pojsc do sklepu i kupic sobie ciuchy takie, na jakie mam ochote, a nie jakie na mnie pasuja lub jest moj rozmiar
Moj B tez mowi, ze mnie kocha taka jaka jestem.
Co do tej dziewczyny to przesada 70 kg w rok.
Hagus uwierz mi, ze jakbys zobaczyla dziewczyne z wyrzezbionym cialem na ulicy w normalnym ubraniu to bys wcale nie powiedziala, ze ona ma szesciopak na brzuchu itd. One tak wygladaja jak sie nasmaruja i ponapinaja
Mi osobiscie tez nie podoba sie kobieta za bardzo umiesniona. Jednak chcialabym dojsc do takiej perfekcji. Chociaz w czyms byc dobrym heheTe dziewczyny jak przestaja cwiczyc to wygladaja normalnie i to mi sie podoba bo mi zeby wygladac tak jak one potrzeba ze dwa lata meczarni. W takim przypadku trzeba to polubic poprostu. Tak jak one. Nie uwazam tego za jakies nienaturalne parci hehe To jest styl zycia. Nie wierze, ze kazda z nas chociaz troszeczke nie chcialaby wygladac tak jak one.
Zawsze marzylam o poprostu wysportowanym ciele. No ale to tylko marzenia. Narazie sie zadowole tym, ze schudne, pozbede sie tluszczu. Poprostu chcialabym kiedys pojsc do sklepu i kupic sobie ciuchy takie, na jakie mam ochote, a nie jakie na mnie pasuja lub jest moj rozmiar
Moj B tez mowi, ze mnie kocha taka jaka jestem.
Co do tej dziewczyny to przesada 70 kg w rok.
no tez mysle, ze wiekszosc dziewczyn chcialaby wygladac jak igielki, super sexy i miec takie cialo na ktore pasuje wszystko i nic nie wyplywa tu i tam hehehee ale ja bym chciala jeszcze schudnac 5 kg, max 10kg, i jak nie bede miala wyrzezbionych i rozciagnietych miesni to nie zalamie sie z tego powodu, poprostu chce byc jeszcze szczuplejsza i to jest moim celem:-)
no ale niestety pogoda dzis prawie ze deszczowa wiec znowu musze zostawic rower i jechac do pracy autobusem :-(
no ale niestety pogoda dzis prawie ze deszczowa wiec znowu musze zostawic rower i jechac do pracy autobusem :-(
Ja tam może nie chciałabym wyglądać jak igielka bo tak juz wygladalam i wcale do twarzy mi to nie bylo. Mialam zapadniete policzki i wygladalam jak śmierć. Cialo szczuple ale twarz tragedia. Wiele osób mi mówiło że wygladalam lepiej jak mialam pare kg więcej. Waga 53 kg zatem nie jest dla mnie.
Ale napewno jak już trochę spadne to będę wiedziała że to właśnie ten look
Mój M też nie widzi potrzeby mojego odchudzania a ostatnio jak go spytalam ile wg niego ważę to powiedział 60 kg heheh dobre sobie.
No ale to chyba każdy Kochający facet tak mówi. Nie wyobrażam sobie żeby mi powiedział że jestem gruba czy coś. Napewno by mnie to nie zmotywowalo wrecz przeciwnie.
Ale napewno jak już trochę spadne to będę wiedziała że to właśnie ten look
Mój M też nie widzi potrzeby mojego odchudzania a ostatnio jak go spytalam ile wg niego ważę to powiedział 60 kg heheh dobre sobie.
No ale to chyba każdy Kochający facet tak mówi. Nie wyobrażam sobie żeby mi powiedział że jestem gruba czy coś. Napewno by mnie to nie zmotywowalo wrecz przeciwnie.
Ostatnia edycja:
bernadetkka
Fanka BB :)
70kg w rok ?:O sporo... mi juz nie trzeba zrzucac kilogrmow, teraz tylko troche ujedrnic, wyrzezbic i bede zachwycona
Mi moj tez powtarza ze jest dobrze, ale teraz mowi ze jest duzo lepiej a mi to odpowiada, jak by powiedzial ze jestem za gruba czy cos to droga wolna
Mi moj tez powtarza ze jest dobrze, ale teraz mowi ze jest duzo lepiej a mi to odpowiada, jak by powiedzial ze jestem za gruba czy cos to droga wolna
A ja po 26 min orbiego. Kurcze moglam do pół godzinki docisnac ; D wzielam ladnie prysznic, wysmarowalam się i tak się zastanawialam czym wy się smarujecie? Macie coś na ujedrnianie skóry czy zwykły balsam? Ja mam zwykły balsam z olejkiem arganowym z kruidvata.
Milka goed gedaan idziesz meid, idziesz z tym koksem
Milka goed gedaan idziesz meid, idziesz z tym koksem
reklama
Widze,ze my wszystkie dajemy rade. Nie myslalam, ze bedziecie takie dzielne dziewuchy.
Pomyslcie sobie ile dziewczyn juz dawno by zrerygnowalo
Ja sie zastanawiam czy nie kupic sobie jakiegos specyfiku na celulit i owijac sie folia :-) podobno lepiej sie wchlania.
Balsam ujedrniajacy tez by sie przydal.
Pomyslcie sobie ile dziewczyn juz dawno by zrerygnowalo
Ja sie zastanawiam czy nie kupic sobie jakiegos specyfiku na celulit i owijac sie folia :-) podobno lepiej sie wchlania.
Balsam ujedrniajacy tez by sie przydal.
Podziel się: