reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Diety Ćwiczenia Motywacja Postępy, czyli mamuśki wypowiadają wojnę zbędnym kilogramom

witam, melduje, ze el rumako spisuje sie swietnie! Nie wytrzymalam, wlazlam na wage dzis po wstaniu z lozka i doczekalam sie kolejnego kilograma w dol! To juz trzeci!! Powoli, ale do celu!! :-)

Potem zeszlam na dol, zaliczylam 21 minut na orbitreku na czczo, jeeeej , jestem z siebie dumna, lalo sie ze mnie, az pod koniec jak zeszlam to mnie troche przymroczylo. :-D

Na sniadanko 3 kromeczki 100%kamut, wedzony plat ryby i oliwki. Zrobilam sobie litr wody z cytryna na ta polowe dnia a teraz popijam czerwona herbatke.

Gosia ja tez mam duzo, napewno dasz rade, moze pomysl o jakis rutynowych cwiczeniach np. codziennie 10 minut jogging (na poczatek) albo 20 min rowerku wieczorem, cos co bedziesz robic codziennie o stalej porze? Ja moze dzis zrobie drugie podejscie do skalpela, jak sie juz meza pozbede z domu wieczorem.

Berni ja moge powiedziec, ze warto, bo mnie nakreca, za kazdym razem chce wiecej i mocniej :blink: ja cwicze na opcji fat burn ,gdzie maszyna zmienia obciazenie, duzo czytam w necie jak udoskonalic trening. Nawet pozniej jak sie spali ile trzeba to dla zdrowotnosci taki nawyk wyrobic super sprawa.

reklama
Madzia kazdy ma swoj sposob na schudniecie:-D:-D:-D
Berni jak uwazasz, ze bedziesz korzystac to kup sobie orebitreka:tak: To jest dobre na tluszcz. Osobiscie uwazam, ze jak ktos chce raczej wymodelowac cialo to lepsze sa cwiczenia (fitness). Mi sie marzy taka d..pcia okraglutka :cool2:
Ayni widze, ze sie ostro zabralas:happy2: za siebie... Tak trzymaj

Hagus tez sie skusila na Skalpelka? No prosze. Powodzenia:tak:

Jakie ja mam dzisiaj zakwasy... :D

Grunt ze wszyscy zauwazyli ze cos jest mnie mniej :p

dziewczyny na rzezbe brzucha i oczywiscie mniej cm dobre jest hula hop z masazem :)

Masaż to ja łydek poproszę. Już wczoraj miałam jeden wieczorem ale nadal czuję że żyję hehe.

Widzialam w sklepie to hula hop, ale jakos nigdy nie bylam do tego przekonana :-)
Berni fajne uczucie jak ktos zauwazy nie?:tak: I skomentuje oczywiscie. Skrzydla rosna :-D

Ja hulahopem nie umiem nawet za dlugo kręcić. Skakanka też podobno dobra ale nie dla mnie.

W końcu znalazłam dobrą patelnie do grillowania taka stalową, ciężką z drewnianą rączką. Mam nadzieję że niebawem przyjdzie i będę sobie grillowac bez tluszczu. Poki co nie jem mięsa w ogole bo gotowane mi nie podchodzi.

A jak tam dziewczyny u was dziś? Ja jeszcze wieczorkiem chce zaliczyć jakiś wycisk.

reklama
Milka a ile Ci tych brzuszkow przez 15 minut wyszlo? Liczylas moze? Bo ja kiedys za pierwszym razem zrobilam sto (z wyprostowanymi i trzymanymi przez siostre nogami :D) i dla mnie to byla masakra :D fajnie, ze masz taka sile w sobie! ja dalej gnije na kanapie, skalpel to tylko obejrzalam, z dupa na kanapie :-D chyba musze sie psychicznie przygotowac, to dopiero cos sie ruszy heheeh

Ja chyba musze przejsc na wegetarianizm, bo jak tak dalej na miesku bede jechac to dupa mi nigdy nie schudnie :D

Do góry