reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Diety Ćwiczenia Motywacja Postępy, czyli mamuśki wypowiadają wojnę zbędnym kilogramom

no ja dzisiaj sie napatrzylam, to az mnie cos scisnelo... ;/ nawet nic nie widze po sobie, albo juz sama niewiem... ehhh
cwiczylam godzine, szczerze jestem mokra jak niewiem co ... rece mi opadaja, sily brak... dzisiaj jeszcze czeka mnie hula hop :)

Hague ja zawsze ale to zawsze wazylam gora 48 kg, po moim wyjezdzie do szkocji i wp***dala** truskawek i malin nasaczonych chmia, ladnie mi sie przytylo :) teraz jeszcz ezostaly po ciazowe czy raczej te ktore sie przyplataly :D i waga jest dobre pond pol wieprza :D

Ostatnia edycja:
reklama
a ja mam non stop zalamki....:no: nie wiem czy chociaz tydz. wytrzymam na tej diecie...... chcialabym brdzo ale ta monotonia i te jaja mi juz uszami wychodza :blink: z drugiej strony czuje jakby mi sie organizm oczyszczal
trzymacie kciuki za mnie, chociaz do poniedzialku a pozniej na normalna dietke z cwiczeniami :tak:

Jejku myślałam że ro tylko ja mam dziś taki dzień.
Ja nie pocwiczylam nic :/ tłumacząc sobie że wysprzatalam caly dom. A zakwasy w lydkach i na tylku z wczoraj czuję przy chodzeniu. Jutro trzeba będzie je rozruszac.

Kusilo mnie na paprykowe lays'y z komórki ale nie dałam się. Zjadłam parę winogron i już idę spać.

Jutro napewno bedzie lepiej. Pamiętajcie, że niedługo zrzucamy płaszczyki ;))))

Dobranoc

No ba! Wszystkie bedziemy laskami :-) ofkors :cool:
Slowo na dzisiaj "Yes, we can!" :-D
Ja po sniadanku. Dzisiaj nl pumpernikiel plus salatka z tunczyka z puszki (z wody), kukurydzy, jaka, pietruszki i jogurtu greckiego 0%. Mniam pyyyycha.
Wczoraj cwiczenia 45 minut plus jeszcze wieczorkiem 10 minut na orbitreku. Masakra. Kondycja nadal minimalna. No ale zdecydowanie lepsza niz na poczatku.
Dzisiaj SKLAPEL z Ewka :-)

Gosiu przylacz sie do naszej dietki (mojej i Ayni) jesli nie jestes w stanie wytrzymac obecnej.

hejka
ja znow dzis leczo zarzucam na obiadek, papryczka za mna chodzi:-):-)
milka uklony za wytrwalosc w cwiczeniach:tak::-D, jestes moja idolka:-D:-D:-D:-D:-D, moze ja w koncu zaczne, co. Ptyanie kobietko do ciebie jak smakuje grecki jogurt, bo nigdy nie jadlam:no:

a wy dziewczynki jak tam
ja nie moge doczekac sie wazenia w soboye:-):tak:

ach chce kupic skrobie kukurydziana lub maizene ale nie wiem jak to jest po nl i gdzie szukac. pomozcie!!!!!

Ostatnia edycja:
A ja jestem zla... niewiem co to sie stalo i dlaczego ale przyszla do nie @ :/ i musialam przerwac diete... miala byc 30... :(
Ale nadal bede jesc takie same posilki i o tych samych godzinach, zadnego smazonego i tlustego, soli/cukru :)

Cwiczenia dzisiaj odpadaja bo chyba bym umarla... ale nie poddaje sie... czuje ze jak sie zwaze w sobote to bedzie ze dwa kg wiecej przez nia :D

reklama
Ewelinko jogurt grecki smakuje jakbys nasz twarog bialy zmiksowala z dosc duza iloscia jogurtu. Co do skrobii to nie pomoge bo nie mam pojecia. Nie zazdrosc tylko bierz sie do roboty! Zobacz sobie na fb fanpage Ewy Chodakowskiej, tam sa zdjecia dziewczyn prze i po cwiczeniu z nia. Moze to Cie zmotywuje:-) Na mnie to dziala:tak:
Berni a to nie mozna stosowac tej diety podczas @? Nie wiedzialam:no:
Jeszcze dwa dni i wazenie:-)

Do góry