reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Diety Ćwiczenia Motywacja Postępy, czyli mamuśki wypowiadają wojnę zbędnym kilogramom

Dzien Dobry...

ja juz po sniadanku:)

Ayni dobrze ze powoli zaczynasz, z czasem sie uda, te cwiczenia trudne sa :D ja jeszcze tego nie cwiczylam :p

Wczoraj wykonujac swoje cwiczenia tak mnie wszystko bolalo, myslalam ze juz nie dam rady skonczyc... ale udalo sie :) jak boli to znaczy zee coe sie zaczyna dziac :)

reklama
witam sie i ja
po sniadanku tez:-)
jajo, szynka posmarowana serkiem i kawusia:tak:

ja dzis znow, na razie, odpadam z cwiczeniami, ale wczoraj wieczorkiem podpatrzylam na yuotube kto to ta chodakowska, poparzylam na cwiczonka, bede zaczynac. ona w pytaniu na sniadanie pokazuje jak cwiczyc, nawet nie wiedzialam
berni mam pyt, ty uzywalas tego pasa na prad, czy on cos pomaga czy to pic na wode

Ewelina ten pas to bardziej taki na rzezbe miesni... nie chudnie sie od niego :p niestety :/ ale ja go uzywam codziennie dwa razy przed i po cwiczeniacg, ja lubie jak mnie tak wymasuje :D

Hehe widze, ze pospolite ruszenie na Chodakowska :-D Powodzenia dziewczyny!
CIesze sie, ze nie jestem sama. Ciezko na poczatku, ale z kazdym dniem lzej. Powiem Wam, ze SKLAPEL to jest nic do TURBO :tak: To sa cwiczenia interwalowe, czyli na przemian tempo szybkie i wolne. Tragedia. Lezalam na macie i kwiczalam. :-D
Wydaje mi sie, ze nie jest wazne czy da sie rade cwiczyc wszystko co ona kaze, ale to, ze dajemy z siebie 200%. Dla jednego to znaczy zrobic wszystko, a dla drugiego szczytem jest polowa:-) Dlatego niema co sie zniechecac.

berni co ty tam wyszukujesz:-) patrzmy na swoje osiagniecia i cieszmy sie:tak:
ja wlasnie wcinam lososia 2 kawalki z dipem czosnkowym, ale przesadzilam z tym czosnkiem i jest ch.....ie ostry:baffled:

Jak ktos zaczyna z niska waga to jest mu ciezej schudnac - przyklad - 55minut na biezni non stop :D haha rzeznia :D
osobom bardziej otylym jest latwiej zrzucic wage na poczatku, bo jesli ogranicza tluste jedzenie, slodycze itd, to na poczatku kilogramy leca jak szalone. Gorzej jest pozniej, bo juz trzeba sie niezle napocic zeby chociaz pol kilo zrzucic.. Oj ale moj M. by sie chcial ze mna zamienic, bo on nie umie przytyc, a ja schudnac. Szkoda, ze to od tak nie da sie zrobic :-( a jeszcze jak bylam w gimnazjum i liceum to moglam jesc doslownie wszystko i waga ani drgnela! co przerwe cos slodkiego, na dlugiej zapiekanki, kebaby, cola.. oponki zadnej. odkad do nl przyjechalam to tu przytylam az 7 kg :baffled::crazy:

hague tylko 7 kg:-), mi przybylo 12kg, po ciazy zostaly 2 a 10 kg to te pyszne kebaby i gotowanie mojego meza a i jeszcze piwko:-):-).
To prawda tezszej osobie latwiej zejsc z wagi ale gorzej z prawidlowym przestrzeganiem diety, oczywiscie zaczym zoladek sie przykurczy

Ewelinko dla mnie to az, bo mi sie nie rozklada po calym ciele, tylko idzie w boczki, opone i uda. w cycki moglo by troche pojsc :-)

reklama
Berni w naszym slowniku niema slowa NIGDY!!!!:-D
Powtarzaj za mna: DAM RADE!:-D
Hagus uwierz mi, ze cwiczeniami uksztaltowalabys sobie cialo jak tylko chcesz. Moze dieta nie pomoze bo to wiadomo, ze chudnie wszystko naraz no i moze ciezej chudzikom :-)

Ostatnia edycja:
Do góry