reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Dieta odchudzająca starającej

BUNIA- a moze za kilka dni @ nie przylezie:))
brak apetytu,bol podbrzusza,piersi nie bola jak przez @,senność- nono:)

"objawy" miałam nieraz :eek: i nic z tego. jakoś bardziej skłaniam się ku temu, że jelita się buntują :-p

jem kanapkę- z rybką z puszki, z pomidorkiem. druga z pomidorkiem samym. pyyyycha! teraz mi się lepiej udał ten chlebek. dalej niski, ale ukroiłam większy kawałek i przekroiłam w poprzek i jest dobrze :-D dodałam też więcej soli i czosnek- teraz nie smakuje jak ciasto drożdżowe, tylko faktycznie jak "coś konkretnego"

reklama
jak tylko wróce do siebie musze sobie ten chlebek upiec:)) Bunia a ty go pieczesz z otrębów czy z maki???

Mi tez przy 2 zawsze waga idzie do góre, ale za to potem jest fajnie, jak sie @ skończy to zawsze coś tam spadnie i milo jest patrzeć na wagę:))

Wikuś- gdzieś na poprzednich stronach dałam przepis ;-) tam się daje paczkę otrębów i 0,5 szkl mąki kukurydzianej. no i zółtka, drożdże, dżogurta, słodzik dla drożdży i sól. poprzednio zrobiłam dokładnie wg. przepisu i nawet dobry, ale bardziej jak ciasto drożdżowe. teraz dałam ciut więcej soli i czosnek granulowany i jest o niebo lepszy :tak: więc polecam tą drobną modyfikację :-D

Cze dziewczeta!
Moja waga zamiast isc w dol to pnie sie w gore, ale ubrania staja sie luzniejsze:szok: (ubralam dzisiaj jedne spodnie, ktorych dawno na sobie nie mialam i mi z tylka zjezdzaja) I cycki mam z rozmiar mniejsze:baffled: Wiec nie wiem o co chodzi z ta waga
MAĆKU- daj znać jak wyniki...
Na razie mam tylko morfologie. I niestety sa pewne odchyly od normy: MON za niskie, a MPV za wysokie. Tylko nie bardzo moge znalezc, dlaczego... Wie ktos moze? Do lekarza moge isc dopiero w pon...
muszę się was jeszcze coś zapytać (no, oprócz tego pytania dot. bólu brzucha) czy spadek wagi może mieć wpływ na to, że jeszcze nie bolą mnie melony? ;-) bo mnie nie bolą, a zawsze (oprócz jednego razu parę miesięcy temu) bolały przynajmniej na 10dni przed @. czy któraś tak miała? bo ja nie wiem co się znowu dzieje, czy to dietka ma taki wpływ, czy ze mną się coś przekręca :baffled:
Ja tak wlasnie mialam! Zawsze zaczynaly bolec na kilka dni przed @, ewentualnie dzien przed a tym razem wcale!:shocked2: Wiec moze ma to jakis zwiazek z deitka:dry:

Ja tak wlasnie mialam! Zawsze zaczynaly bolec na kilka dni przed @, ewentualnie dzien przed a tym razem wcale!:shocked2: Wiec moze ma to jakis zwiazek z deitka:dry:

no tak- tłuszczu trochę z nich zeszło, to nie ma co boleć ;-) :-D ja nie narzekam, przynajmniej nie odganiam małża, bo zwykle okrrutnie bolały :-p

ja też humor do bani :-(

a na obiad cycki, ale bez panierki (saute). ciekawe jakie wyjdą na nowej patelni. do tego sałata z pomidorem :-) a małżon dostanie normalnie smażone w panierce cycolki, frytki i buraczki :-)

reklama
A mówiłam z tymi cyckami.. teraz, jak odstawiłam na chwilkę dietę przez to, że waga leciała w górę to waga wyższa a cycki małe jak na diecie ;/ mam nadzieję, że jak na nią teraz wrócę to już się nie zmniejsza bo nic mi nie zostanie :D

Co do obolałych cyców, to mnie nigdy nie bolały.. w tym cyklu zaczęły gdy byłam jeszcze na dietce.. odstawiłam dietkę i zaczęły boleć jeszcze bardziej. Dokładnie to samo miałam z bólem brzucha [ tylko u mnie do tego doszła okrutna biegunka bez powodu ] i bóle w plecach jakby nery..

Początkiem roku na dietce nie było takich sensacji z niczym.. aaa prócz tego, że bity tydzień, gdy byłam na proteinach nie chodziłam w ogóle do wc!! nie że zatwardzenie, po prostu nie miałam potrzeby..

Ostatnia edycja:
Do góry