reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Dieta odchudzająca starającej

mi się rozmiar nie zmienił. mam nawet wrażenie, że są większe :eek: ale to mi się pewnie wydaje ;-) przynajmniej nie bolą- a ciebie bolały przed @ czycze? bo mnie bolały i teraz nie bolą i zastanawiam sie czy to wpływ dietki :confused:
maćku miała podobnie- co ty myślisz?

reklama
Początkiem roku na dietce nie było takich sensacji z niczym.. aaa prócz tego, że bity tydzień, gdy byłam na proteinach nie chodziłam w ogóle do wc!! nie że zatwardzenie, po prostu nie miałam potrzeby..
Jezeli nie chodzisz do wc to znaczy, ze masz zaparcia:tak: Tak mi panie powiedzialy w szpitalu, gdy im oznajmilam, ze dzis jeszcze nie bylam;-)

ja chodzę codziennie rano- jak zawsze :-D nie narzekam ;-) tylko chciałam wiedzieć cos o czyczach, bo mnie właśnie nie bolą. ech- porypane to wszystko. bolą-źle, nie bolą- też :-p

ja na weekend uciekam remontowac kuchnię i przedpokój w mieszkanku babiczki- gdzie się za tydzień wprowadzamy. potem w tygodniu zrobimy jeszcze pokój i będziemy graty przewozić :-D myślę, że od pierwszego tygodnia października (po weekendzie) już będzie na lajcie i super :-D gorzej z tym, co babcia gotuje i każe mi jeść :eek: trudno- będzie gotowała wnukowi, a ja będę sama sobie tworzyć żarełko ;-)

Dla mnie zaparcie, to jak mi się chce a nie mogę, miałam mega zaparcia w ciąży i to na pewno nie było to samo co na początku diety, po prostu nie było czym się załatwić..

Co do cyców u mnie na odwrót.. nigdy nie bolały przed @ czy też po owulacji lub na a teraz na dietce się pozmieniało i zaczęły, co bardzo ale to bardzo mi się nie podoba. Jak wiecie przerwałam ją w połowie, ale gdy juz bolały, więc też ciężko mi powiedzieć, czy to od niej czy nie.. podobnie z tym bólem brzucha / krzyża i biegunką.. bo może to jakiś wpływ hormonów??

Ogólnie dla mnie to dziwne, bo pierwsza diete wspominam wspaniale, choć wtedy byłam na zastrzyku i na jego schodzeniu, to też inaczej mój organizm na wszystko reagował..

ja z cyckami nie pmoge bo mnie nawet w ciazach nie bolaly:sorry2:
waga mi zaczela spadac i mam nadzieje,ze jutro bedzie 64 no przodzie:tak:;-);-)
LILITH- wiem o co Ci chodzi z tym niechodzeniem do wc;-)

@ zawsze podnosi wagę za to po niej, czasem trzeba poczekać z kilka dni nawet jest ładny spadek :) No i jak się akurat jest na warzywkach to też może wolniej opaść, tak więc na pewno szybciutko Ci spadnie :)
Ja jak pisałam, aż się boje wejść na wagę jak dietkę zacznę akurat na @ .. szczególnie, że na kilka dni przed nią mam mega apetyt i wiadomo kg lecą do góry :D

Dobry wieczór :)
ja na weekend uciekam remontowac kuchnię i przedpokój w mieszkanku babiczki- gdzie się za tydzień wprowadzamy. potem w tygodniu zrobimy jeszcze pokój i będziemy graty przewozić :-D myślę, że od pierwszego tygodnia października (po weekendzie) już będzie na lajcie i super :-D gorzej z tym, co babcia gotuje i każe mi jeść :eek: trudno- będzie gotowała wnukowi, a ja będę sama sobie tworzyć żarełko ;-)

Super! Nie ma to jak remontowac i urządzać swoje gniazdko! Fajnie,że wszystko się ułożyło!

ja z cyckami nie pmoge bo mnie nawet w ciazach nie bolaly:sorry2:

Mnie tylko w ciąży bolały.
Dieta u mnie nic nie zmieniła. Choć...........Ostatnia @ była zupełnie bezbolesna. Dawno tak nie miałam.

Ja jak pisałam, aż się boje wejść na wagę jak dietkę zacznę akurat na @ .. szczególnie, że na kilka dni przed nią mam mega apetyt i wiadomo kg lecą do góry :D

To tak jak u mnie. Przed @ pożeram wszystko. I cieszę się,że na tej diecie można wcinać nutellę, dzięki niej jakoś przetrwałam @ :)

reklama
loree-czesc babeczko ,co tam u Ciebie???
ja wlasnie grzesze...naszlo mnie na alkohol i pije szampana :sorry2:;-)qrcze ciagle hormony i leki i powiedzialam dość-jak mi sie zachce to sobie wypije i mi sie zachcialo to pije:tak::-pwiem ,ze na diecie alkoholu niet ,ale.....tyyyle czasu juz nie pilam ,ze pewnie po 1 lampce bede ululana:-D:-D:-D

Do góry