reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Dieta odchudzająca starającej

Mama napij się, co sobie będziesz żałować!
Od czasu do czasu każdy musi się zrestartować:)
Z alkoholem na diecie dukana jest podobno tak,że bardzo szybko uderza do głowy.....
Nie miałam okazji się przekonać, więc czekam na Twoją relację :)
Tak szczerze to od kilku dni mam ochotę na reddsa cytrynowego. Pewnie się skuszę , ale nie dziś , bo głowa mnie boli.

U mnie wszystko ok, waga pomalutku spada-dzięki*
Zaczęłam wchodzić w swoje ciuchy sprzed ciąży i świetnie się z tym czuję. Powoli zaczynam się sobie podobać :)

reklama
Mama napij się, co sobie będziesz żałować!
Od czasu do czasu każdy musi się zrestartować:)
Z alkoholem na diecie dukana jest podobno tak,że bardzo szybko uderza do głowy.....
Nie miałam okazji się przekonać, więc czekam na Twoją relację :)
Tak szczerze to od kilku dni mam ochotę na reddsa cytrynowego. Pewnie się skuszę , ale nie dziś , bo głowa mnie boli.

U mnie wszystko ok, waga pomalutku spada-dzięki*
Zaczęłam wchodzić w swoje ciuchy sprzed ciąży i świetnie się z tym czuję. Powoli zaczynam się sobie podobać :)
LOREE- potwierdzam-alkohol na diecie uderza szybciej:-D:-D:-Dpo 2 lampkach nie widzialam literek na klawiaturze i poszlam spac;-):-)
bardzo sie ciesze,ze wchodzisz w ubrania z przed ciązy:tak::tak:to bardzo podnosi samoocene i pewnośc siebie;-)super.i gratuluje spadku wagi:tak:

LILITH- dzieki,masz racje-czaem trzeba sie tez odstresowac alkoholowo-a co;-)

moje kochane u mnie radośc bo jak widac po suwaczku waga zleciala-wczoraj bylo 65kg-po @ wiadomo,ze troche szybciej bo pozbywam sie wody:tak:

mąż poszedl z dziecmi na spacer a ja biore sie za obiad-my cycki w otrebach a dzieci do tego dostana ziemniaczki i buraczki.
mij mąż stracil juz ponad 6 kg:-D:-D

Ale się cieszę :) Gratuluje spadeczku, oby teraz ładnie leciało w dół :)
Ja juz zakupowo częsciowo przygotowana na rozpoczęcie dietki.. zdecydowałam, że pierwsze 7 dni pojadę na ostro i w koło jak wcześniej będę jadła to samo, czyli: raz serek wiejski raz jajecznica czy coś innego z jajka na śniadanie. Na obiad coś mięsnego, drugie danie zupka z mięska i jajka na kolację otręby. Nie wiem tylko co na drugie śniadanie :( Macie jakiś pomysł? Oczywiście nic ze słodzikiem ani skrobią kukurydzianą..

LILITH- no dziekuje;-)
zalezy ile bedziesz jadla na wieczor tych otrebow bo jesli nie 3 lyzki to moze na drugie sniadanko te placuszki z otrbami,jajkiem i serkiem , albo te z tuńczykiem...albu upiecz buleczki i na to wedlinka chuda drobiowa...ja wczoraj mialam 3 grube na 1cm plastry sera bialego(twarogu) na to p plasterku lososia wedzonego i na to wedlinka chuda + kawa i czulam sie dlugo syta;-)
a ja tak naprawde to wlasnie doszlam do wagi ktora mialam przed @ i teraz mam nadzieje,ze zacznie mi spadac i za tydzien bedzie znow kg mniej. ja jestem na systemie 1/1 a Tomi od 3 dni 3/3 bo tak byl 7/7 ale dal sie przekonac.

BUNIA- Ty pewnie na uczelni;-)
MAĆKU- jak u Ciebie??
WIKULA- jedz malo tego niezdrowego jedzonka ,zeby waga za duzo nie poleciala:tak:;-):-):-)

LOREE- co ta u Ciebie???

Z 3 łyżek robie zawsze zupkę, i niestety nie mam ochoty na chlebki, bułeczki czy inne paluszki :( jogurty odpadają, tuńczyki itp też bo nie mam na nie ochoty ;/ Ale ja problemowa jestem :D

ja sobie zrobilam ten sernik trzymam go w chermetycznym pudełku nikomu nie daje to jem go już chyba 4 dzień jak ukroje sobie większy kawałek to zastępuje mi posiłek taki jest sycący... może tego spróbuj?

ja sobie zrobilam ten sernik trzymam go w chermetycznym pudełku nikomu nie daje

BAFINKA- aaaahahahahahaha- no to sie usmialam ,juz widze jak go obejmujesz rekami i nikomu nie pozwalasz nawet na niego spojrzeć:-D:-D:-Da wedlug jakiego przepisu robilaś???ja bylam tydzien temu w tesco ,ale nie widzialam tych jogurtów:sorry2:

LILITH- cos na pewno wymyslisz-ja np.na wieczor gotuje 2 jajka na twardo i jem tulko bialko-czuje sie syta a niewiele w siebie laduje.
jaką zupke robisz na otrebach?????

reklama
Sernik tez odpada, bo to ma byc jak uderzeniowa faza, temu takie ograniczenia :)
Za to Tobie smacznego życzę :)

Mama, normalnie mleczko do tego otręby [ jeszcze słodzik co by na słodko było ] i aż się zagęści na ogniu trzymam :) Pychotka, bardzo to lubię, dlatego ciężko byłoby mi wykorzystać otręby do niechcianych obecnie przeze mnie bułeczek etc.

Jak pojadę do polskiego sklepu to może serek biały kupię i to będę jadła :)

Do góry