reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Dieta odchudzająca starającej

Myślę, że to nie to samo.. bo ja już kiedyś byłam na tej dietce 3 miesiące i zgubiłam prawie 11 kg, bez jakiegoś męczenia się, bo dieta jest dla mnie idealna..

reklama
MACKU- gdzie kupujesz ten puuding????

moja waga nadal stoi...a juz bylo tak ladnie-64,400...coz-trzeba dzialac dalej..

witam wszytskie i milego dnia:)
Nie wiem skad sie u mnie wzial ten pudding;-) Ale kupiony byl pewnie na targu u ludzi, ktorzy sprzedaja niemieckie towary:tak:

A u mnie tragedia - dzis waga pokazala 60 kg! Wiec prawie jakbym wrocila do punktu wyjscia! Dlaczego?:wściekła/y:

LILITH- &&&&&&& za testowanko za 2 dni :))
MAĆKU- a pijesz 1,5 litra wody dziennie??dziwne ,ze waga Ci prawie wrocila...a mialas jakies grzeszki:)??slodkie,owoce albo cos innego...bo nie wiem co poradzic..ja pije 1 butelke wody i 1,2 herbaty zielone i 2 kawy wiec plynow mam do dośc ,a aaaa i jeszcze jedno-moze za duzo slodzika??

MONISIA- smacznych proteinek:))

Dwie to mam niestety tylko w mojej wyobraźni :D
Tak na poważnie coś tam widać, ale to dosłownie cień cienia cienia i to się nie liczy.. w dodatku jak wcześniej myślałam, że coś jest na rzeczy to już nie.. nawet nie ma sensu go powtarzać, zamawiam dziś żelik i czekam na @. Jutro powinna spaść temperaturka więc utwierdzi mnie to w 100%, że nici :)

LILITH- no to jak byl cień cienia cienia :)) to ja pozwole sobie pozaciskać &&&&&&&&&&& przez te 2 dni i sie zobaczy :)mam nadzieje,ze tempka Ci jutro nie spadnie i w sobote powtorzysz test i bedą II wyrazne krechy-taki jest plan :))

No i wcieło mi posta ;/
Jak pisałam już dziewczyna w pierwszych objawach, fakt faktem wykres mam śliczny [ Pierwszy prawidłowy - jednak nie.. z niedoborem wapnia.. - 28dni ] ale to trochę za mało.. ja tam w cienie cieni nie wierzę, za dużo się o tym nasłuchałam :) Dziś nacieszam się ładnym wykresem, bo jutro będzie gorszy, za to pozwoli mi to miec nadzieję, że kolejny będzie tym udanym.
Przepraszam, że zasmieciłam wątek :)

reklama
Do góry