reklama
Nie wiem skad sie u mnie wzial ten pudding;-) Ale kupiony byl pewnie na targu u ludzi, ktorzy sprzedaja niemieckie towaryMACKU- gdzie kupujesz ten puuding????
moja waga nadal stoi...a juz bylo tak ladnie-64,400...coz-trzeba dzialac dalej..
witam wszytskie i milego dnia
A u mnie tragedia - dzis waga pokazala 60 kg! Wiec prawie jakbym wrocila do punktu wyjscia! Dlaczego?
monisia2506
Październikowa Mama'06 Zadomowiona(y)
Ja od jutra proteinki, wiec mysle ze waga poleci....
mama05
prrrryy szaaaalona :))
LILITH- &&&&&&& za testowanko za 2 dni )
MAĆKU- a pijesz 1,5 litra wody dziennie??dziwne ,ze waga Ci prawie wrocila...a mialas jakies grzeszki??slodkie,owoce albo cos innego...bo nie wiem co poradzic..ja pije 1 butelke wody i 1,2 herbaty zielone i 2 kawy wiec plynow mam do dośc ,a aaaa i jeszcze jedno-moze za duzo slodzika??
MONISIA- smacznych proteinek)
MAĆKU- a pijesz 1,5 litra wody dziennie??dziwne ,ze waga Ci prawie wrocila...a mialas jakies grzeszki??slodkie,owoce albo cos innego...bo nie wiem co poradzic..ja pije 1 butelke wody i 1,2 herbaty zielone i 2 kawy wiec plynow mam do dośc ,a aaaa i jeszcze jedno-moze za duzo slodzika??
MONISIA- smacznych proteinek)
mama05
LILITH- i co???? pewnie za wczenie.. czy masz II krechy a cicho siedzisz)
Dwie to mam niestety tylko w mojej wyobraźni
Tak na poważnie coś tam widać, ale to dosłownie cień cienia cienia i to się nie liczy.. w dodatku jak wcześniej myślałam, że coś jest na rzeczy to już nie.. nawet nie ma sensu go powtarzać, zamawiam dziś żelik i czekam na @. Jutro powinna spaść temperaturka więc utwierdzi mnie to w 100%, że nici
Tak na poważnie coś tam widać, ale to dosłownie cień cienia cienia i to się nie liczy.. w dodatku jak wcześniej myślałam, że coś jest na rzeczy to już nie.. nawet nie ma sensu go powtarzać, zamawiam dziś żelik i czekam na @. Jutro powinna spaść temperaturka więc utwierdzi mnie to w 100%, że nici
mama05
LILITH- no to jak byl cień cienia cienia ) to ja pozwole sobie pozaciskać &&&&&&&&&&& przez te 2 dni i sie zobaczy mam nadzieje,ze tempka Ci jutro nie spadnie i w sobote powtorzysz test i bedą II wyrazne krechy-taki jest plan )
No i wcieło mi posta ;/
Jak pisałam już dziewczyna w pierwszych objawach, fakt faktem wykres mam śliczny [ Pierwszy prawidłowy - jednak nie.. z niedoborem wapnia.. - 28dni ] ale to trochę za mało.. ja tam w cienie cieni nie wierzę, za dużo się o tym nasłuchałam Dziś nacieszam się ładnym wykresem, bo jutro będzie gorszy, za to pozwoli mi to miec nadzieję, że kolejny będzie tym udanym.
Przepraszam, że zasmieciłam wątek
Jak pisałam już dziewczyna w pierwszych objawach, fakt faktem wykres mam śliczny [ Pierwszy prawidłowy - jednak nie.. z niedoborem wapnia.. - 28dni ] ale to trochę za mało.. ja tam w cienie cieni nie wierzę, za dużo się o tym nasłuchałam Dziś nacieszam się ładnym wykresem, bo jutro będzie gorszy, za to pozwoli mi to miec nadzieję, że kolejny będzie tym udanym.
Przepraszam, że zasmieciłam wątek
reklama
mama05
LILITH- no co Ty- nie zasmiecasz-to jest watek o STARACZKACH na diecie wiec spoko) a wykres faktycznie piekny-no to &&&&&&& zeby tempka nie spadla
Podziel się: