reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

  • Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Dieta odchudzająca starającej

reklama
MONISIA- to smacznego!!!:)

ja zrobilam sobie 6 skrzydelek i kapustke mloda na gesto-uwielbiam taka kapuste!!!!
Rybcia juz w piekarniku:) A rozmrazałas ja przed zalaniem, bo ja tak tylko odrobinkę...????
Smacznego!!!
W ogóle to kupilam sobie wedzonego kuraka,tzn,jakas roladke, parówy drobiowe i kefir z zurawinka - 0% tluszczu!!! Wegli jest 9 ale mysle ze to nie tak duzo;)
 
osz kurka :confused: muszę się zabrać za ciasto na spód pizzy, ale nie mam bladego pojęcia jak zmielić otręby :eek: chyba spróbuję je zmęczyć blenderem :baffled: no, najwyższy czas zabrać się za zrobienie ciasta :-D
 
kurka, trochę "nieteges" mi te ciasto na pizze wyszło :baffled: w dodatku otręby mi się blenderem nie zmieliły, więc dowaliłam całe :eek: mam nadzieję, że będzie zjadliwa- już jest w piekarniku. niech się to da jeść, pleaseeeeeeeeeee :-p
 
MONISIA- jak tam rybka???ja natawiam na 180 stopni i na 20 minut:tak:

BUNIA- bedzie zjadliwe,tylko pewnie bedzie "zgrzytać" miedzy zębami:-ptak jak mi w gofrach-tez powinny byc mieloe otreby ,ale nie mam jak to zrobic...raz wsypalam odpowiednia porcje do woreczka i stukalam kulą do kręcenia ciasta,ale szalu nie bylo ,wiec teraz tego nie robie;-)
 
Bafinka - to ciacho zawsze opada;-):tak:
MAMUS - rybka..majstersztyk:tak::tak::-D:-D
Ja otreby miele w Termomixie - super jesli ktos ma!!!!!
Powiedzcie mi czy jak zjadlam juz dzis swoja porcje otrebów to moge nimi opanierowac piers z kuraka????
Robie...ale masakra z ta panierka z otrebów wszystko odchodzi nawet na teflonie...bez oleju to bezsens!!!!
 
Ostatnia edycja:
reklama
bafinka - ale w smaku na pewno będzie ok:)))

monisia - niby nie powinno się jeść więcej niż dwie łżki otrębów dziennie, ale wiesz, jak nie ma wyjścia, to jedz spokojnie:))A zmieliłaś te otręby do panierki?? Bo mi jak robiłam ze zmielonych otrębów, to panierka ładnie się trzymała.
 
Do góry