reklama
mama05
prrrryy szaaaalona :))
MONISIA- to smacznego!!!
ja zrobilam sobie 6 skrzydelek i kapustke mloda na gesto-uwielbiam taka kapuste!!!!
ja zrobilam sobie 6 skrzydelek i kapustke mloda na gesto-uwielbiam taka kapuste!!!!
monisia2506
Październikowa Mama'06 Zadomowiona(y)
Rybcia juz w piekarniku A rozmrazałas ja przed zalaniem, bo ja tak tylko odrobinkę...????MONISIA- to smacznego!!!
ja zrobilam sobie 6 skrzydelek i kapustke mloda na gesto-uwielbiam taka kapuste!!!!
Smacznego!!!
W ogóle to kupilam sobie wedzonego kuraka,tzn,jakas roladke, parówy drobiowe i kefir z zurawinka - 0% tluszczu!!! Wegli jest 9 ale mysle ze to nie tak duzo
B
bunia87
Gość
osz kurka muszę się zabrać za ciasto na spód pizzy, ale nie mam bladego pojęcia jak zmielić otręby chyba spróbuję je zmęczyć blenderem no, najwyższy czas zabrać się za zrobienie ciasta
mama05
prrrryy szaaaalona :))
MONISIA- nie,specjalnie nie rozmrazala-tyle co jade do sklepu,kupuje wracam i do piekarnikana pewno bedzie smaczna zobaczysz
rozwiesilam pranie ,ide na ciaze z zaskoczenia
rozwiesilam pranie ,ide na ciaze z zaskoczenia
B
bunia87
Gość
kurka, trochę "nieteges" mi te ciasto na pizze wyszło w dodatku otręby mi się blenderem nie zmieliły, więc dowaliłam całe mam nadzieję, że będzie zjadliwa- już jest w piekarniku. niech się to da jeść, pleaseeeeeeeeeee
mama05
prrrryy szaaaalona :))
MONISIA- jak tam rybka???ja natawiam na 180 stopni i na 20 minut
BUNIA- bedzie zjadliwe,tylko pewnie bedzie "zgrzytać" miedzy zębamitak jak mi w gofrach-tez powinny byc mieloe otreby ,ale nie mam jak to zrobic...raz wsypalam odpowiednia porcje do woreczka i stukalam kulą do kręcenia ciasta,ale szalu nie bylo ,wiec teraz tego nie robie;-)
BUNIA- bedzie zjadliwe,tylko pewnie bedzie "zgrzytać" miedzy zębamitak jak mi w gofrach-tez powinny byc mieloe otreby ,ale nie mam jak to zrobic...raz wsypalam odpowiednia porcje do woreczka i stukalam kulą do kręcenia ciasta,ale szalu nie bylo ,wiec teraz tego nie robie;-)
Bafinka
Fanka BB :)
ja już po obiadku moje piękne ciasto opadlo calkowicie nie wiem czemu bo nie wyjmowałam go z piekarnika.... jestem tak najedzona ze nie mam ochoty go próbować....
monisia2506
Październikowa Mama'06 Zadomowiona(y)
Bafinka - to ciacho zawsze opada;-)
MAMUS - rybka..majstersztyk
Ja otreby miele w Termomixie - super jesli ktos ma!!!!!
Powiedzcie mi czy jak zjadlam juz dzis swoja porcje otrebów to moge nimi opanierowac piers z kuraka????
Robie...ale masakra z ta panierka z otrebów wszystko odchodzi nawet na teflonie...bez oleju to bezsens!!!!
MAMUS - rybka..majstersztyk
Ja otreby miele w Termomixie - super jesli ktos ma!!!!!
Powiedzcie mi czy jak zjadlam juz dzis swoja porcje otrebów to moge nimi opanierowac piers z kuraka????
Robie...ale masakra z ta panierka z otrebów wszystko odchodzi nawet na teflonie...bez oleju to bezsens!!!!
Ostatnia edycja:
reklama
bafinka - ale w smaku na pewno będzie ok))
monisia - niby nie powinno się jeść więcej niż dwie łżki otrębów dziennie, ale wiesz, jak nie ma wyjścia, to jedz spokojnie)A zmieliłaś te otręby do panierki?? Bo mi jak robiłam ze zmielonych otrębów, to panierka ładnie się trzymała.
monisia - niby nie powinno się jeść więcej niż dwie łżki otrębów dziennie, ale wiesz, jak nie ma wyjścia, to jedz spokojnie)A zmieliłaś te otręby do panierki?? Bo mi jak robiłam ze zmielonych otrębów, to panierka ładnie się trzymała.
Podziel się: