reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Dieta odchudzająca starającej

bafinka - ale w smaku na pewno będzie ok:)))

monisia - niby nie powinno się jeść więcej niż dwie łżki otrębów dziennie, ale wiesz, jak nie ma wyjścia, to jedz spokojnie:))A zmieliłaś te otręby do panierki?? Bo mi jak robiłam ze zmielonych otrębów, to panierka ładnie się trzymała.

tak zmieliłam...posmarowalam troche patelnie tym pedzelkiem do oleju - tyci oleju...lepiej!!! A robie piersi bo mamy dzisaij z mezem dorywcza prace i musimy miec cos gotowego!!!!

reklama
pizza była smaczna :-) małżonowi baaaaardzo smakowała ;-) ja nie narzekam :-D

monisia moja mama ma i termomiks i taki fajny mikser z zeptera do mielenia czegoś na proszek. niedługo może koło niej zamieszkam to sobie będę pożyczać albo chodzić do niej mielić ;-)

ale z całymi otrębami nie była taka zła ta pizza- myślałam że będzie gorzej :-p

na kolację sobie zrobię sałatkę: pekińska i pomidor :-D

muszę kiedyś wypróbować tą pizze, bo już z pół roku nie jadłam pizzy,a w sumie to ją lubię:)) ale najbardziej to mi brakuje makaronów, uwielbiam je pod wszelką postacią...:((

ja właśnie też makaron :-( tęęęęęęęsknię za jakąś zapiekanką z makaronu, brokułów i seeeeeeera :-p mmmmmm.....

pizza była smaczna :-) małżonowi baaaaardzo smakowała ;-) ja nie narzekam :-D

monisia moja mama ma i termomiks i taki fajny mikser z zeptera do mielenia czegoś na proszek. niedługo może koło niej zamieszkam to sobie będę pożyczać albo chodzić do niej mielić ;-)

ale z całymi otrębami nie była taka zła ta pizza- myślałam że będzie gorzej :-p

na kolację sobie zrobię sałatkę: pekińska i pomidor :-D
BUNIUS - termomiks to rewelacyjne urzadzenie!!!! Praktycznie wszystko w nim robię..drozdżówki, dzemy, itp., no i swietnie mieli!!!!
A ze pizza super..to jakby mogłobyc inaczej???Przeciez to pizza !!!!!

moja mama też jest zadowolona z tego termomiksu- super ciasta w nim robi, mieli różne rzeczy, miesza. nawet adwokat robi- orzechowy, waniliowy i kawowy :-p mniaaaaaammm... ale bym obaliła butelkę waniliowego... ;-)

bunia - też bym się napiła adwokata, ale mi smaka narobiłaś...

termomiks to mi się już od dwna marzy, ale cena trochę wysoka, jak będę miała dziecko, to wtedy na pewno sobie kupię, a co, heheh

reklama
ja jak będę mieć dziecko to kupię mikrofalę- bo nie posiadam ;-) żeby obiadki odgrzewać :-p
no ale to prędko nie będzie- najpierw muszę gdzieś mieszkać, a to się okaże jutro. więc proszę jutro popołudniu od 15 trzymać moooooooooooooocno kciuki!!!!!!!!

niedobrze mi jakoś :baffled: chyba się przeżarłam ta pizzą :eek:

Do góry