reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Dieta odchudzająca starającej

Bafinka - serek troszku za tłusty..dr oetker ma z 3% tłuszczu..ale nie wiem..raz chyba nie zaszkodzi;-)
Bunius - te wagi nas po prostu motywuja do walki:-D:-D:-D
A ja swierdziłam ze jak powinno sie chudnąc 1 kg tyg to ja tak wlasnie chudne, więc si!!!!!!;-)

reklama
Bafinka - ja ostatnio robiłam z kilograma sera i po prostu sernik wyszedł wyższy:))

Monisia - kilogram tygodniowo, to naprawdę jest ok, zdrowo dla organizmu:))

czeka na mnie góra prasowania, od rana tego unikam, ale w końcu trzeba zacząć...

Bafinka - ja ostatnio robiłam z kilograma sera i po prostu sernik wyszedł wyższy:))

Monisia - kilogram tygodniowo, to naprawdę jest ok, zdrowo dla organizmu:))

czeka na mnie góra prasowania, od rana tego unikam, ale w końcu trzeba zacząć...
Tez tak myslę!!!
A ile ty chudłaś, tzn. jakim tempem???
narazie spadam na zakupki, bo mam światlo w lodówce...;)

mi się już pieczary podsmażają- jedna część. bo drugą nasypię surową na wierzch, żeby się zsuszyły- suszone dają taki pychaśny aromat ;-) potem zostanie mi zrobić ciasto i "stworzyć" dzieło ;-) zrobię sobie tez sałatkę z pekińskiej i pomidorka- wkońcu dzien warzywny mam, więc do pizzy salatka będzie w sam raz :-D

Tez tak myslę!!!
A ile ty chudłaś, tzn. jakim tempem???
narazie spadam na zakupki, bo mam światlo w lodówce...;)

Ja najpierw byłam na diecie jakieś 6 tygodni i schudłam ok. 8kg, potem miałam wakacje, potem ciężko mi było znowu wrócić do diety i w sumie jak wróciłam do diety to tak w 4 tygodnie schudłam te 4 kg, dlatego myślę, że jeszcze miesiąc i będę ważyła tyle ile chcę:)

ja jestem mono tematyczna ale mam jeszcze jedno pyt:) ile piec ten sernik i w jakiej temp??? dziękuje za wyrozumiałość:***

myślę, że tak ok. 40 minut w temperaturze ok 180 stopni:)

pizza ma być posmarowana przecierem pomidorowym do pieczenia, ale ja poszłam na łatwiznę, bo i tak chciałam zrobić sos czosnkowy na wierzch, to i spód nim posmaruję :-p na lenia się skusiłam, bo nie mam przecieru, a nie chce mi się iść do sklepu ;-) i teraz ręce mi jadą czosnkiem :baffled: bo ja do sosu nie wyciskam w prasce, bo za dużo sie marnuje (skórka nie przechodzi przez praskę) i zawsze ścieram na najdrobniejszych oczkach na tarce żeby był ostrzejszy :-D musze iść ręcę doszorować, bo za chwilę bełta puszczę, bo nie umiem już tego czuć ;-)

a ja upiekłam już ciasto jestem w szoku jak ładnie wyrosło teraz czekam az przestygnie żeby spróbować:) a na obiad zrobie naleśniki z nadzieniem z białego sera i jogobelli light truskawkowej:)

reklama
Do góry