reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Dieta odchudzająca starającej

reklama
zgadzam się- 2 owsianych i 1 pszennych :tak:

rany, coś źle się czuję... chyba mnie choróbsko jakieś zżerać zaczyna. albo się masakrycznie przeżarłam :eek: małżon śpi- poległ, bo on wogóle pół blachy zjadł :szok: widać jemu nic nie jest- czyli cosik mi się przyplątało :baffled:

ja jak będę mieć dziecko to kupię mikrofalę- bo nie posiadam ;-) żeby obiadki odgrzewać :-p
no ale to prędko nie będzie- najpierw muszę gdzieś mieszkać, a to się okaże jutro. więc proszę jutro popołudniu od 15 trzymać moooooooooooooocno kciuki!!!!!!!!

niedobrze mi jakoś :baffled: chyba się przeżarłam ta pizzą :eek:

Trzymamy kciuki> Dobrze będzie!!!!

BUNIUS- trzymam &&&&&&&&&&&&&&& za mieeszkanko!!!!!!:tak::tak::tak:
WIKULA - jesli chodzi o otreby, to w ksiązce dukana pisze ze 1 łyzka pszennych i 2 lyzki owsianych, czyli 3 a nie 2....:tak::tak::tak:

racja:)) Ja pisałam skrótowo, chodziło mi o dwie łyżki owsianych, zapomniałam o pszennych:)

racja:)) Ja pisałam skrótowo, chodziło mi o dwie łyżki owsianych, zapomniałam o pszennych:)

o ty! jak mogłaś ;-)

rany, nic mi się nie chce :eek: jestem przejedzona, ale coś słodkiego to bym wciągnęła :baffled: ale nie mam nic takowego :-( dżizas- no nie dogodzisz, nie dogodzisz :-p

strasznie się czuję :baffled: sama nie wiem jak- czy mam ochotę na coś słodkiego, czy lepiej mi puścić pawia? tak jakoś fuuuuuj. może na mnie ta pizza tak podziałała? bo małżon śpi i jego widać nie ruszyło- albo naprawdę "coś" się do mnie dobiera :eek: ostatnio miałam kaszel i katar i duszności, to może nie podleczone przeszło w inne schorzenie i się mści za potraktowanie syropem :dry: wrrrrrr...

Ostatnio edytowane przez moderatora:
Trzymamy kciuki> Dobrze będzie!!!!

Mi sie w ogóle wydaje, ze z tymi ilościami, to nie mozemy przesadzac...tak samo z jedzeniem..u nas jest inne jedzonko niz we Francji i musimy dobierac po prostu co sie nadaje a co nie!!!! No i patrzec czy waga leci...jesli tak to wszystko si...tak mi sie wydaje!!!!:tak:a Wy jak myslicie???
BUNIUS - na słodkie zawsze sie znajdzie miejsce;-):tak:;-)

Mi sie w ogóle wydaje, ze z tymi ilościami, to nie mozemy przesadzac...tak samo z jedzeniem..u nas jest inne jedzonko niz we Francji i musimy dobierac po prostu co sie nadaje a co nie!!!! No i patrzec czy waga leci...jesli tak to wszystko si...tak mi sie wydaje!!!!:tak:a Wy jak myslicie????

ja myślę to samo :tak: ale i tak zauważyłam, że nie jem dużo- mimo że mogę. bo te posiłki są naprawdę sycące i długo jest się pełnym :-D pomijam dziesiejszy dzień- nażarłam się i teraz się to mści :eek:

Bafinka - to ciacho zawsze opada;-):tak:
MAMUS - rybka..majstersztyk:tak::tak::-D:-D
Ja otreby miele w Termomixie - super jesli ktos ma!!!!!
Powiedzcie mi czy jak zjadlam juz dzis swoja porcje otrebów to moge nimi opanierowac piers z kuraka????
Robie...ale masakra z ta panierka z otrebów wszystko odchodzi nawet na teflonie...bez oleju to bezsens!!!!
MONISIA- moooowila ,ze rybka jest si-mowilam:tak::tak:
a ja z piersia robie tak-rozbijam ,doprawiam ,potem jajko a potem obsypuje otrebami(nie mielonych) i smaze na wolnym ogniu i nigdy mi paniera nie odleciala a nie uzywam oleju..

BUNIA- a moze tak KTOS rosnie i mu pizza nie podeszla:-p:-p:-p:-p

reklama
MONISIA- moooowila ,ze rybka jest si-mowilam:tak::tak:
a ja z piersia robie tak-rozbijam ,doprawiam ,potem jajko a potem obsypuje otrebami(nie mielonych) i smaze na wolnym ogniu i nigdy mi paniera nie odleciala a nie uzywam oleju..

BUNIA- a moze tak KTOS rosnie i mu pizza nie podeszla:-p:-p:-p:-p
No nic..mam nadzieje ze odrobinka oleju nie zaszkodzi!!!!:zawstydzona/y:
BUNIUS - moze mamus ma rację???;-):tak:;-):-p
A co do rybki, to mojemu P bardzo smakowała:tak:

Do góry