monisia2506
Październikowa Mama'06 Zadomowiona(y)
BUNIA- NO DOKLADNIE-raz na jakis czas nie zaszkodzi;-)
To ja tez chce parówki!!!! Mam tu biedrone, to na pewno tam zajrze!!!! Jestem smakoszka parówek;0
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
BUNIA- NO DOKLADNIE-raz na jakis czas nie zaszkodzi;-)
MONISIA- tylko pamietaj-RAZ na jakis CZAS ))
MONISIA- [FONT="]Tak... moja podtrzymywaczko na duchu!!!! i strazniczko diety - jestes lepsza od suwaczka
Własnie wcinam kuraka i znów mi nie wchodz...bleeeeMONISIA- [FONT="][/FONT] [FONT="][/FONT] [FONT="][/FONT] [FONT="][/FONT]
WIKULA- to mam nadzieje,ze nie za bardzo Ci waga pojdzie w gore ,choc 10 dni to sporo-uważaj;-)i moze faktycznie przed @ ta waga tak nam sie podnosi albo.......dzis światowy dzien zepsutej wagii wszystkie szwankuja:-):-)
dzis światowy dzien zepsutej wagii wszystkie szwankuja:-):-)
MONISIA- [FONT="][/FONT] [FONT="][/FONT] [FONT="][/FONT] [FONT="][/FONT]
WIKULA- to mam nadzieje,ze nie za bardzo Ci waga pojdzie w gore ,choc 10 dni to sporo-uważaj;-)i moze faktycznie przed @ ta waga tak nam sie podnosi albo.......dzis światowy dzien zepsutej wagii wszystkie szwankuja:-):-)
Witam z ranka ja po śniadanku ogarnełam domek i zasiadam do pogaduch jeśli chodzi o parówki to ja przerzuciłam się na kabanosy drobiowe w smaku wydają się bardzo chude i nie jest to mielonka tylko prawdziwe kawałki mięsa... kupuje je w auchanie są pakowanie chyba po 4 i kosztują coś koło 6zł są naprawdze smaczne... choć parówki też lubie z indykpolu z serem ale teraz ich nie można((
mam jeszcze pyt bo wy cały czas coś pieczecie i ja też chce się zmotywować i zrobić sernik kupiłam już składniki z tym że nie wiedziałam jaki kupić ser i kupiłam wiaderko 1 kg ?? nie za dużo? i ma on 12% tłuszczu co zauważyłam dopiero w domu... myślicie że może być?