reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Dieta odchudzająca starającej

reklama
A ja uwielbiam! Tylko za pierwszym razem dałam za dużo aromatu migdałowego i miała taki dziwny posmak....
Może to kwestia dobrania składników- gdzie kupujecie aromat orzechowy????????? Znalazłam wszystkie oprócz orzechowego!
Dziś też robię sobie nutellę i zastanawiam się nad dodaniem aromatu waniliowego.
Ja tez nie znalazlam:no:

A to link do tego oleju w szpreju Berkley&Jensen OLEJ BEZTŁUSZCZOWY spray 340 g (1240977546) - Aukcje internetowe Allegro

A to zarelko na allego to oni gotowe przysylaja?:eek:

Maćku gotowe wysyłają kurierem :)
W jednej aukcji widziałam,że na terenie Poznania ktos dowozi do domu.
Może to jet wygodne, ale ja wolę sama sobie przygotowac posiłki. Nie mam pewności że ktoś faktycznie zgodnie z dietą przyrządza jedzonko .......

Maćku gotowe wysyłają kurierem :)
W jednej aukcji widziałam,że na terenie Poznania ktos dowozi do domu.
Może to jet wygodne, ale ja wolę sama sobie przygotowac posiłki. Nie mam pewności że ktoś faktycznie zgodnie z dietą przyrządza jedzonko .......
No dokladnie!
I ciekawe co na to sanepid;-)

Zrobiłam nutellę z aromatem śmietankowym ( tylko 4 krople). Mąż z dzieckiem prawie się o nią pobili:-D

No to idę zrobić drugą;-)

Zrobiłam nutellę z aromatem śmietankowym ( tylko 4 krople). Mąż z dzieckiem prawie się o nią pobili:-D

No to idę zrobić drugą;-)
LOREE- [FONT=&quot]
c007.gif
[/FONT] [FONT=&quot]
c007.gif
[/FONT] [FONT=&quot]
c007.gif
ja zrobilam z waniliowym i tez jest pyszna:tak:

no niestety-ja wiem ze nadal mam @ (3 dzien) ale zwarzylam sie i po moich 64,400 nie ma sladu-jest 65,200:sorry: tak wiec zmienilam z bolem suwaczek a od dzis hormony i pewnie znowu 2 tyg waga bedzie stala[/FONT] [FONT=&quot]
a055.gif
[/FONT] [FONT=&quot]
a055.gif
[/FONT]

reklama
LOREE-[FONT=&quot][/FONT] [FONT=&quot][/FONT] [FONT=&quot]ja zrobilam z waniliowym i tez jest pyszna:tak:

no niestety-ja wiem ze nadal mam @ (3 dzien) ale zwarzylam sie i po moich 64,400 nie ma sladu-jest 65,200:sorry: tak wiec zmienilam z bolem suwaczek a od dzis hormony i pewnie znowu 2 tyg waga bedzie stala[/FONT] [FONT=&quot]
a055.gif
[/FONT] [FONT=&quot]
a055.gif
[/FONT]
Wstretne wagi :wściekła/y: Moja tez cos za duzo pokazuje;-)
Ja w tym cyklu jestem bez lekow (oprocz bromka i euthyroxu oczywiscie) wiec mam nadzieje, ze uda sie nieco wiecej zrzucic:sorry:

Wlasnie zjadlam sniadanko: dwie paroweczki na cieplo, do tego chlebek z serkiem wiejskim:tak: (tak na marginesie - wolno w ogole jesc parowki nawet drobiowe? przeciez w takiej parowie to nie wiadomo co jest:dry:)

Do góry