reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Dieta odchudzająca starającej

reklama
MONISIA- dzieki za &&&&&&& :)
WIKULA- NO to i ja musze skoczyc do apteki po ten olej bo jest kilka przepisow ktore chcialam wypróbowac ,ale jest w nich olej;/

ja wlasnie wstawilam udo kuraka do piekarnika:))

ja od soboty zjadłam już 4 płaty śledzia :szok: ale tak mi zasmakował, że się nie mogłam powstrzymać ;-) w sobotę po szkole jadłam śledzika i popijałam żurkiem. wczoraj zjadłam śledzia i zapiłam colą, a dziś... zjadłabym go z cebulką w jogurcie, ale nie mam jogurtu a do sklepu mi się nie chce :-p tak go sobie wszamam :-D

na śniadanie zjadłam trochę chlebka z serkiem topionym i zielonym ogórkiem :-)
na obiad rosołek i gotowane udeczko kurakowe ;-)

powiem wam, że strasznie dobrze się czuję na tej diecie. nie wiem jak u was, ale ja prawie wcale nie jestem glodna, choć jem bardzo mało :eek: może dlatego chudnę ;-) czuję już po spodniach że schudłam- nie uciskają mnie tak. przed lustrem też wydaję się sobie taka ładniejsza i, jakby to opisać :-> " jędrniejsza" :-D brzuch mam mniejszy, tyłek też i uda. nawet małżon zauważył i chodzi za mną i mówi jaką to mam pupę teraz fajną ;-) no i jak się tu nie motywować, skoro same zmiany na lepsze?

samopoczucie tez mam lepsze jakieś. czuję w sobie więcej energii. ale to tylko tak wewnętrznie, bo zewnętrznie wygląda to tak, że... wczoraj wypiłam 2 duże kawy, prawie 2 litry coli i... zasnęłam jak tylko przyłożyłam głowę do poduszki :szok: jestem w szoku, bo mam problemy ze snem. przynajmniej do niedawna jeszcze miałam. może i na to dietka wpływa? ale kurcze, ile kaw trzeba wypić, żeby nie spać cały dzień?

Ja własnie piekę serniczek:tak::-D
Buniuś -super ze jestes zadowolona z dietki:tak:Ale mysle ze wszystkie jestesmy...taakie rezultaty motywuja i cieszą!!!!
POK - jesli chodzi o ćwiczenia, to ja np. ćwicze na platformie wibracyjnej i wszystko super się ujędrnia - nic nie wisi!!! No, teraz tylko ręcę ćwicze, bo boje się ze gdybym zafasolkowała to zaszkodzi...

Ostatnia edycja:
BUNIA- no to super ,ze sa takie piekne efekty diety:) a co do spanie to moze........ :)Ty wiesz:)

MONISIA- sernik??ten co ostatnio robilas?????? :) kusicielko Ty:)

Tak Słoneczko, ale troche go zmodyfikowałam...:tak:dodałam więcej słodziku, bo był mało slodki, więcej maki kukurydzianej i więcej proszku do pieczenia....czekam na efekt... jak spróbuję, to opowiem, czy dobry:-D:tak:
Lepiej taki sernik, jak kusi na słodkie niz czekolada, albo co innego, nie???
Ale wyrósł...a jak pachnie...zobaczymy - za 15 min wyciagam!!!!

Ostatnia edycja:
MONISIA- pewnie ,ze lepiej taki sernik niz "zle "slodkie;-):-D:-Dale kusicielko -bo tez bym zjadla a nie mam wszystkich skladnikow:sorry2:a z moim dzisiejszym nerwem nie chce mi sie jechac do sklepu...ale nic to-jutro sie zaopatrze w c tam trzeba a tymczaem czekam na opis jaki Ci wyszedl;-)

ja wlasnie wstawilam udo kuraka do piekarnika:))
JA tez dzisiaj mialam udko na obiad.:tak:

Moj brat sobi zrobil nalezniki i narobil mi takiego niesamowitego smaka, ze szok! Musze tez sobie upiec, tylko nie wiem czy probowac na tej skrobi kukur. czy jednak kupic make... Bo w koncu chyba wiem, dlaczego te moje wypieki mi nie wychodza (tzn opadaja po wyrosnieciu). To wina wlasnie tej skrobi!!! We wtorek zrobilam buleczki i dodalam troche skrobi i wyszly plaskie, kruche ciastka, zamiast buleczek;-)

A wczraj na kolacje zrobilam sobie budyn! W skladzie nie mial cukru i poslodzilam go slodzikiem, wiec chyba oki? Co myslicie?

JA tez dzisiaj mialam udko na obiad.:tak:

Moj brat sobi zrobil nalezniki i narobil mi takiego niesamowitego smaka, ze szok! Musze tez sobie upiec, tylko nie wiem czy probowac na tej skrobi kukur. czy jednak kupic make... Bo w koncu chyba wiem, dlaczego te moje wypieki mi nie wychodza (tzn opadaja po wyrosnieciu). To wina wlasnie tej skrobi!!! We wtorek zrobilam buleczki i dodalam troche skrobi i wyszly plaskie, kruche ciastka, zamiast buleczek;-)

A wczraj na kolacje zrobilam sobie budyn! W skladzie nie mial cukru i poslodzilam go slodzikiem, wiec chyba oki? Co myslicie?
Jeden budyń chyba nie zaszkodzi, chociaż one są chyba ze skrobii ziemniaczanej robione...??

Ja właśnie wsadziłam sernik do piekarnika, maiła ser w wiadereczku, taki do pieczenia, więc musiała go wykorzystać:))

reklama
Do góry