reklama
mama05
prrrryy szaaaalona :))
MONISIA- dzieki za &&&&&&&
WIKULA- NO to i ja musze skoczyc do apteki po ten olej bo jest kilka przepisow ktore chcialam wypróbowac ,ale jest w nich olej;/
ja wlasnie wstawilam udo kuraka do piekarnika)
WIKULA- NO to i ja musze skoczyc do apteki po ten olej bo jest kilka przepisow ktore chcialam wypróbowac ,ale jest w nich olej;/
ja wlasnie wstawilam udo kuraka do piekarnika)
B
bunia87
Gość
ja od soboty zjadłam już 4 płaty śledzia ale tak mi zasmakował, że się nie mogłam powstrzymać ;-) w sobotę po szkole jadłam śledzika i popijałam żurkiem. wczoraj zjadłam śledzia i zapiłam colą, a dziś... zjadłabym go z cebulką w jogurcie, ale nie mam jogurtu a do sklepu mi się nie chce tak go sobie wszamam
na śniadanie zjadłam trochę chlebka z serkiem topionym i zielonym ogórkiem :-)
na obiad rosołek i gotowane udeczko kurakowe ;-)
powiem wam, że strasznie dobrze się czuję na tej diecie. nie wiem jak u was, ale ja prawie wcale nie jestem glodna, choć jem bardzo mało może dlatego chudnę ;-) czuję już po spodniach że schudłam- nie uciskają mnie tak. przed lustrem też wydaję się sobie taka ładniejsza i, jakby to opisać :-> " jędrniejsza" brzuch mam mniejszy, tyłek też i uda. nawet małżon zauważył i chodzi za mną i mówi jaką to mam pupę teraz fajną ;-) no i jak się tu nie motywować, skoro same zmiany na lepsze?
samopoczucie tez mam lepsze jakieś. czuję w sobie więcej energii. ale to tylko tak wewnętrznie, bo zewnętrznie wygląda to tak, że... wczoraj wypiłam 2 duże kawy, prawie 2 litry coli i... zasnęłam jak tylko przyłożyłam głowę do poduszki jestem w szoku, bo mam problemy ze snem. przynajmniej do niedawna jeszcze miałam. może i na to dietka wpływa? ale kurcze, ile kaw trzeba wypić, żeby nie spać cały dzień?
na śniadanie zjadłam trochę chlebka z serkiem topionym i zielonym ogórkiem :-)
na obiad rosołek i gotowane udeczko kurakowe ;-)
powiem wam, że strasznie dobrze się czuję na tej diecie. nie wiem jak u was, ale ja prawie wcale nie jestem glodna, choć jem bardzo mało może dlatego chudnę ;-) czuję już po spodniach że schudłam- nie uciskają mnie tak. przed lustrem też wydaję się sobie taka ładniejsza i, jakby to opisać :-> " jędrniejsza" brzuch mam mniejszy, tyłek też i uda. nawet małżon zauważył i chodzi za mną i mówi jaką to mam pupę teraz fajną ;-) no i jak się tu nie motywować, skoro same zmiany na lepsze?
samopoczucie tez mam lepsze jakieś. czuję w sobie więcej energii. ale to tylko tak wewnętrznie, bo zewnętrznie wygląda to tak, że... wczoraj wypiłam 2 duże kawy, prawie 2 litry coli i... zasnęłam jak tylko przyłożyłam głowę do poduszki jestem w szoku, bo mam problemy ze snem. przynajmniej do niedawna jeszcze miałam. może i na to dietka wpływa? ale kurcze, ile kaw trzeba wypić, żeby nie spać cały dzień?
monisia2506
Październikowa Mama'06 Zadomowiona(y)
Ja własnie piekę serniczek
Buniuś -super ze jestes zadowolona z dietkiAle mysle ze wszystkie jestesmy...taakie rezultaty motywuja i cieszą!!!!
POK - jesli chodzi o ćwiczenia, to ja np. ćwicze na platformie wibracyjnej i wszystko super się ujędrnia - nic nie wisi!!! No, teraz tylko ręcę ćwicze, bo boje się ze gdybym zafasolkowała to zaszkodzi...
Buniuś -super ze jestes zadowolona z dietkiAle mysle ze wszystkie jestesmy...taakie rezultaty motywuja i cieszą!!!!
POK - jesli chodzi o ćwiczenia, to ja np. ćwicze na platformie wibracyjnej i wszystko super się ujędrnia - nic nie wisi!!! No, teraz tylko ręcę ćwicze, bo boje się ze gdybym zafasolkowała to zaszkodzi...
Ostatnia edycja:
mama05
BUNIA- no to super ,ze sa takie piekne efekty diety a co do spanie to moze........ Ty wiesz
MONISIA- sernik??ten co ostatnio robilas?????? kusicielko Ty
monisia2506
BUNIA- no to super ,ze sa takie piekne efekty diety a co do spanie to moze........ Ty wiesz
Tak Słoneczko, ale troche go zmodyfikowałam...dodałam więcej słodziku, bo był mało slodki, więcej maki kukurydzianej i więcej proszku do pieczenia....czekam na efekt... jak spróbuję, to opowiem, czy dobry
Lepiej taki sernik, jak kusi na słodkie niz czekolada, albo co innego, nie???
Ale wyrósł...a jak pachnie...zobaczymy - za 15 min wyciagam!!!!
Ostatnia edycja:
mama05
MONISIA- pewnie ,ze lepiej taki sernik niz "zle "slodkie;-)ale kusicielko -bo tez bym zjadla a nie mam wszystkich skladnikowa z moim dzisiejszym nerwem nie chce mi sie jechac do sklepu...ale nic to-jutro sie zaopatrze w c tam trzeba a tymczaem czekam na opis jaki Ci wyszedl;-)
JA tez dzisiaj mialam udko na obiad.ja wlasnie wstawilam udo kuraka do piekarnika)
Moj brat sobi zrobil nalezniki i narobil mi takiego niesamowitego smaka, ze szok! Musze tez sobie upiec, tylko nie wiem czy probowac na tej skrobi kukur. czy jednak kupic make... Bo w koncu chyba wiem, dlaczego te moje wypieki mi nie wychodza (tzn opadaja po wyrosnieciu). To wina wlasnie tej skrobi!!! We wtorek zrobilam buleczki i dodalam troche skrobi i wyszly plaskie, kruche ciastka, zamiast buleczek;-)
A wczraj na kolacje zrobilam sobie budyn! W skladzie nie mial cukru i poslodzilam go slodzikiem, wiec chyba oki? Co myslicie?
Jeden budyń chyba nie zaszkodzi, chociaż one są chyba ze skrobii ziemniaczanej robione...??JA tez dzisiaj mialam udko na obiad.
Moj brat sobi zrobil nalezniki i narobil mi takiego niesamowitego smaka, ze szok! Musze tez sobie upiec, tylko nie wiem czy probowac na tej skrobi kukur. czy jednak kupic make... Bo w koncu chyba wiem, dlaczego te moje wypieki mi nie wychodza (tzn opadaja po wyrosnieciu). To wina wlasnie tej skrobi!!! We wtorek zrobilam buleczki i dodalam troche skrobi i wyszly plaskie, kruche ciastka, zamiast buleczek;-)
A wczraj na kolacje zrobilam sobie budyn! W skladzie nie mial cukru i poslodzilam go slodzikiem, wiec chyba oki? Co myslicie?
Ja właśnie wsadziłam sernik do piekarnika, maiła ser w wiadereczku, taki do pieczenia, więc musiała go wykorzystać)
reklama
monisia2506
Sernik...niebo w gębie!!!!jednak więcej słodziku i cuuudooo wyszło!!!!
MAMUŚ - częstuje kochana!!!!
MAMUŚ - częstuje kochana!!!!
Podziel się: