reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Dieta odchudzająca starającej

reklama
Witam Kochane!!!
Ja dziś zgrzeszylam:zawstydzona/y:zjadłam zupe pomidorową(zupa była dietetyczna) z makaronem pełnoziarnistym...:zawstydzona/y:
Włanie gotuję bigosik:tak:Od dzis mam warzywa...
Aaaa..i jeszcze jeden grzech 3 sztuki misiów Haribo...:zawstydzona/y:
Waga leci ładnie - mam nadzieję ze te moje grzeszki nic nie popsują:tak:;-)
Znów 1 kg mniej!!!!:-D:-D:-D

czesc babeczki.

MACKU,MONISIA- ja dzis na obiad dla dzieci robilam rosolek a my z Tomem miesko z rosolku(palki) i zrobilak kapustke na gęsto:tak:pysznosi wyszla-wlasnie znow sobie odgrzewam.na deser zrobilam gofry;-)

MONISIA- takie male grzeszki nie powinny miec wplywu-3 zelki to prawie nic jak sie tyyyle czasu juz nie je slodkiego-ja dzis 2 delicje wciągnelam:sorry2:

Dziewczyny napiszcie prosze jaki polecacie slodzik w proszku!

A tak na marginiesie - dlaczego nie mozna jesc owocow. Takie jablko (b - 0,6, t-0,7, w-12,1)

np nie odbiega duzo skladem od buraczkow (b-1,8, t-0,1, w-9,8)

reklama
hej dziewczyny,

tez sie zbieram, zeby zacząć :) Maćku! super, że założyłaś temat.
Przeczytałam kilka pierwszych stron wątku, wszystkich nie dam rady. No i jedno pytanie - o jakim grilu wy mowicie?
A jeszcze gdzies cos bylo o wiszącej skórze... w mojej pracy kilka bardzo otylych pan poszlo na te diete kilka miesiecy temu, niestety nie cwiczyly w tym czasie nic a nic - wisi im na ramionach najbardziej, reszty nie widzialam ale jedna z nich mowila, ze fajnie nie jest. Troche ruchu jeszcze nikomu nie zaszkosziło! Steper jest tani i mozna nawet tv jednoczesnie ogladac albo BB czytac :) mnie akurat bardziej mobilizuje siłownia - taka chwila dla mnie, potem sauna - chodze kilka razy w roku i szybko ochota mi przechodzi ale moze w koncu uda mi sie tak czas zorganizowa, zeby na wszystko starczylo.
wiec dziewczyny - jesli macie do zrzucenia duzo, dieta na ponad 200 dni pomyslcie o cwiczeniach, - na pewno nie zaszkodzą.

Lilith - dzieki za ksiazki! juz myslalam, ze bede musiala czekac na wycieczke do Polski :)

a olej parafinowy gdzie kupujecie? w aptece?

i chcialam tylko powiedziec, ze gdyby ktoras z was miala problem z testem po francusku, to sluze wszelka pomoca. do plynnosci we francuskim jeszcze mam kawalek ale z takim testem bez problemu pomoge.

Ostatnia edycja:
Do góry