reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Dieta odchudzająca starającej

Kochane....katastrofa...:szok::szok::szok:własnie zakupiłam sobie wage, bo tamta sie popsuła i okazało sie ze waże 3 kg więcej niż ostatnio:cool: Czym to może byc spowodowane??? Rozumiem 1 kg w ta czy w tą, ale 3kg????:eek::angry:

reklama
Nie martw się tą wagą, pomyśl, że w takim razie na tej wadze nowej ważyłabyś o 3 kg więcej. często tak jest, że nowa waga pokazuję zupełnie inną wagę. Postawiłaś ją na płaskiej powierzchni czy na wykładzinie lub dywanie stoi?? To też zakłóca wagę.

Nie martw się tą wagą, pomyśl, że w takim razie na tej wadze nowej ważyłabyś o 3 kg więcej. często tak jest, że nowa waga pokazuję zupełnie inną wagę. Postawiłaś ją na płaskiej powierzchni czy na wykładzinie lub dywanie stoi?? To też zakłóca wagę.

Nie kochana, stoi na płytkach!!! :) No nic, jeszcze tylko 2 dni z warzywami i proteinki daja rade tym 3 kg :) A jakbym miała wazyc niby 3 kg więcej to znaczyłoby ze nic nie schudłam...
Własnie wcinam serek grani ze szczypiorkiem:tak::tak::tak:Muszę znowu trochę się wziąść, bo chyba się zagalopowałam i popusciłam za duzo:zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y:
Czyli mówicie ze jak jestem na proteinkach, to moge jeść cały czas serek ze szczypiorkiem??? Bo sam mi juz nie przechodzi przez gardło :(
Jeszcze jedno - czym sie róznia otręby od platków owisanych, bo mam i to i to i dla mnie nawet wyglądem sie nie róznią:no::no::no: Poza tym ja jem jak narazie płatki, bo to kupiłam pierwsze, ale jak mi sie skończa to bede juz jeść otręby, ale jak dla mnie żadniej róznicy nie ma:angry:

Ostatnia edycja:
hej dziewczyny :-D

ja od rana była w mieście pozałatwiać parę spraw i zrobiłam też zakupki :-) pomidorki, pieczarki, ogórek, sałata i pekińską też kupiłam, co by mieć warzywka na warzywny ;-) jutro mam w planach zrobić pizze, bo dzis kurczak z rożna- już zjadłam, bo byłam głodna. małżon dostanie wieczorem jak wróci z pracy.

nigdzie nie umiem znaleźć aromatu orzechowego :eek: więc jeszcze nie robiłam nutelli.

muszę iść robić porządki i pozmywać naczynia :baffled: nie chce mi się

a teraz grzeszę, bo nie wytrzymałam i kupiłam sobie sok pomidorowy- niestety z cukrem :-( mam nadzieję, że nie przytyję od tego, bo jeśli waga miałaby dłuzej stac, to aż tak się tym nie przejmę ;-)

pozatym jestem śpiąca okrutnie, więc chyba zaparzę sobie kolejną kawę, bo jak tak dalej będzie to na stojąco usnę :-p
nie wiem co jest grane, nigdy nie piłam kawy, bo nie czułam senności. zaczęłam pic 1 dziennie na smaka do śniadania. i tak było dłuuuugo. ale od soboty jestem jakaś taka wykończona i senna, że sama siebie nie poznaję :eek: oby kawa mnie ruszyła ;-)

Nie możliwe abyś nic nie schudła. Chodziło mi o to, byś do starej wagi dodała sobie te 3 kg :D Czyli zamiast 73 to 76 :D

Nie możliwe abyś nic nie schudła. Chodziło mi o to, byś do starej wagi dodała sobie te 3 kg :D Czyli zamiast 73 to 76 :D
Tak wiem Kochana, ale jak się wazyłam na wadze u mojej mamy, to ważylam zawsze 1 kg więcej, więc może moja juz była popsuta i dlatego mi mniej pokazywała, a teraz porażka - myslałam ze jest mniej niz 70kg...buuuuu No nic, teraz waże trochę więcej niż 70 ale dam radę - żadnych wydziwien - samo białko i warzywka surowe do przegryzienia ewentualnie!!!!!!
A 76 na pewno nie wazyłam bo u mamy tez max 73 ważyłam wczesniej więc pewnie moja pózniej zaczęła szwankowac i dlatego takie numery wyszły...

Ostatnia edycja:
hejka;-)
ja wlasnie sie zabieram za obiadek-miesko z kurczaka pieczone i pol serka grani:tak:herbata zielona juz zaparzona czeka.

ja mialam nosa ,ze jak mi wczoraj waga poszla o 1,5 kg do gory to na @ dzis sie nie wazylam bo mam 2 dzien @-poczekam az sie skonczy i wtedy sie zwarze.

MONISIA- no nie zazdroszcze z ta nową wagą-ja tez mam elektroniczną..
LILITH- cześć babeczko;-)
SERGEEVNA- dzieki za info o szczypiorku bo nie wiedzialam ,ze w samych proteinach można;-)

BUNIA- cześc i czolem,ja zrobilam zakupy nabialowe bo oboje mamy teraz proteinki:tak:

ja od jutra znowu hormony:confused2::confused2:i znow waga bedzie stala:confused2::baffled:

reklama
Do góry