monisia2506
Październikowa Mama'06 Zadomowiona(y)
Kochane....katastrofa...własnie zakupiłam sobie wage, bo tamta sie popsuła i okazało sie ze waże 3 kg więcej niż ostatnio Czym to może byc spowodowane??? Rozumiem 1 kg w ta czy w tą, ale 3kg????
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
waga może być źle ustawiona (wyważona).Kochane....katastrofa...własnie zakupiłam sobie wage, bo tamta sie popsuła i okazało sie ze waże 3 kg więcej niż ostatnio Czym to może byc spowodowane??? Rozumiem 1 kg w ta czy w tą, ale 3kg????
waga może być źle ustawiona (wyważona).
Nie martw się tą wagą, pomyśl, że w takim razie na tej wadze nowej ważyłabyś o 3 kg więcej. często tak jest, że nowa waga pokazuję zupełnie inną wagę. Postawiłaś ją na płaskiej powierzchni czy na wykładzinie lub dywanie stoi?? To też zakłóca wagę.
Tak wiem Kochana, ale jak się wazyłam na wadze u mojej mamy, to ważylam zawsze 1 kg więcej, więc może moja juz była popsuta i dlatego mi mniej pokazywała, a teraz porażka - myslałam ze jest mniej niz 70kg...buuuuu No nic, teraz waże trochę więcej niż 70 ale dam radę - żadnych wydziwien - samo białko i warzywka surowe do przegryzienia ewentualnie!!!!!!Nie możliwe abyś nic nie schudła. Chodziło mi o to, byś do starej wagi dodała sobie te 3 kg Czyli zamiast 73 to 76