reklama
mama05
prrrryy szaaaalona :))
MONISIA- dziekuuuuje-to teraz zapodaj przepis-co i jak robilas)
zapisze i jutro jak odwioze dz.do przedszkola to kupie co trzeba-mam przepis ,ale nie wiem czy to ten
zapisze i jutro jak odwioze dz.do przedszkola to kupie co trzeba-mam przepis ,ale nie wiem czy to ten
monisia2506
Październikowa Mama'06 Zadomowiona(y)
MONISIA- dziekuuuuje-to teraz zapodaj przepis-co i jak robilas)
1kg sera dr Oetker, 6 jajek, 5 łyżek słodziku w płynie, łyzka płaska proszku do pieczenia, 4 łyzki mąki kukurydzianej, troszke mleka (z pół szklanki), można dodac kilka kropel aromatu
Ja wrzucam wszystko razem i mieszam, nie bawie się w ubijanie białek osobno i wychodzi ekstra!!!!
dzieki. Wizialam go chyba na allegro to sobie zamowie.maćku ja mam słodzik w płynie HUXOL. DO pieczenia nadaje się super, ciasto nie wychodzi gorzkie, ani nic takiego)
Aha i na allegro widzialam jeszcze bezkaloryczny olej w spreju! Ciekawe... Pozniej jak znajde to wkleje linka.
mama05
prrrryy szaaaalona :))
MONISIA - dzieki
WIKULA- a Ty robilas sernik z tego przepisu co Monisia???
ja juz mykam -dobrej nocki i do jutra)
WIKULA- a Ty robilas sernik z tego przepisu co Monisia???
ja juz mykam -dobrej nocki i do jutra)
sergeevna
Pysiołkowa Mama
Bafinka - nie polecam 10 dni proteinek!! Bałabym się, że coś mi się stanie, że przestawię sobie w organizmie coś i się posypie... Ale systemem 5/5 możesz iść, taki jest dozwolony
Monisia - w książce Dukana jest napisane, że w dniach tylko proteinowych można jeść szczypiorek, więc ja nie widzę problemu, żeby się do tego stosować i wzbogacać sobie twarożek :-)
Wikula - gratuluję spadku Oby tak dalej
Bunia - podziękować za przepis na chlebek, Kochanie
Pok - witam na wątku! Kiedy zaczynasz?..
Zresztą, Wy wiecie, że trzymam za Was kciuki Od tego tutaj jesteśmy żeby się wspierać
Monisia - w książce Dukana jest napisane, że w dniach tylko proteinowych można jeść szczypiorek, więc ja nie widzę problemu, żeby się do tego stosować i wzbogacać sobie twarożek :-)
Wikula - gratuluję spadku Oby tak dalej
Bunia - podziękować za przepis na chlebek, Kochanie
Pok - witam na wątku! Kiedy zaczynasz?..
Zresztą, Wy wiecie, że trzymam za Was kciuki Od tego tutaj jesteśmy żeby się wspierać
reklama
Podziel się: