reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Dieta odchudzająca starającej

reklama
Dziewczyny pytalam wczoraj jaki slodzik polecacie?!

Ja zrobilam nalesniki. Poniewaz dalam pol na pol make i skrobie kukurydziana wyszly jak podeszwa od buta;-) Chlopakom nie smakuja - ja zjadlam 4 z nutelka:tak:

MONISIA- dziekuuuuje-to teraz zapodaj przepis-co i jak robilas:))
zapisze i jutro jak odwioze dz.do przedszkola to kupie co trzeba-mam przepis ,ale nie wiem czy to ten:)

1kg sera dr Oetker, 6 jajek, 5 łyżek słodziku w płynie, łyzka płaska proszku do pieczenia, 4 łyzki mąki kukurydzianej, troszke mleka (z pół szklanki), można dodac kilka kropel aromatu:)
Ja wrzucam wszystko razem i mieszam, nie bawie się w ubijanie białek osobno i wychodzi ekstra!!!!:tak::tak::tak:

maćku ja mam słodzik w płynie HUXOL. DO pieczenia nadaje się super, ciasto nie wychodzi gorzkie, ani nic takiego:))
dzieki. Wizialam go chyba na allegro to sobie zamowie.
Aha i na allegro widzialam jeszcze bezkaloryczny olej w spreju! Ciekawe... Pozniej jak znajde to wkleje linka.

Bafinka - nie polecam 10 dni proteinek!! :no: Bałabym się, że coś mi się stanie, że przestawię sobie w organizmie coś i się posypie... :dry: Ale systemem 5/5 możesz iść, taki jest dozwolony :tak: :rofl2:

Monisia
- w książce Dukana jest napisane, że w dniach tylko proteinowych można jeść szczypiorek, więc ja nie widzę problemu, żeby się do tego stosować i wzbogacać sobie twarożek :tak: :-)

Wikula - gratuluję spadku :laugh2: Oby tak dalej :tak: :laugh2:

Bunia - podziękować za przepis na chlebek, Kochanie :laugh2:

Pok - witam na wątku! Kiedy zaczynasz?.. :happy2:

Zresztą, Wy wiecie, że trzymam za Was kciuki :tak: Od tego tutaj jesteśmy żeby się wspierać :laugh2: :rofl2::-D

reklama
Mi się waga zepsuła, już od jakiegoś czasu szwankowała i nie zawsze chciała wyświetlać cyferki a dzisiaj juz całkiem się zacięła, a baterie ma dobrą...Ale kolejne spodnie zrobiły sie na mnie za duże, więc jest dobrze:))

Do góry