Bafinka
Fanka BB :)
przyznaje się lilith ja też zgrzeszyłam dziś mąż wyciągnął mnie na kebaba ale wyjadłam tylko mięso i surówkę więc chyba nie jest tak źle... mięso z kurczaka było...
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
a ja właśnie wszamałam pierwszego kromala chlebka pychaśnyyyyyyyyyyyyyy!!!!! naprawdę smaczny. trochę niezbyt wysoki mi wyszedł, bo blacha za duża, ale kolejnym razem upiekę z podwójnej porcji i będzie wyższy
w poniedziałek wam wrzucę przepis jakby któraś chciała. teraz już ide spać, a jutro znowu do szkoły
Hej Dziewczynki Witam się wieczorową porą
Oficjalnie dzisiaj rozpoczęłam II fazę dietki Utrata wagi po I fazie to -2,4kg Ja będę szła trybem 1/1.
Wszyscy naokoło mi mówią, że schudłam, że widać różnicę... I pomyśleć, że to tylko tydzień... Jaka ja byłam głupia, że tyle czasu zastanawiałam się, czy zacząć tę dietę...
Bunia - daj ten przepis Ja już czekam na niego, bo chcę właśnie sobie upiec jakiś chlebek
Wikula, masz rację, dużo lepiej się poczułam A dziś na obiadek i tak mam kotleciki [ na grillu zrobie dla siebie ] plus kapustkę, więc takie to ala dietowe. Ale psychicznie czuję się dużo lepiej. @ się zacznie to wtedy pójdę na dietkę
A wam wytrwałości życzę bo na prawdę warto
Ja to chyba jakiś odosobniony przypadek, że raz zgrzesze, ciągle proteiny plus ćwiczenia a waga rośnie ;/
hejka-mi dzis waga poszla na 64,700 wiec moze zaczyna sie woda zatrzymywac i na dniach dostane @...??
u mnie nadal samopoczucie do bani-ani ciąży ani @ zeby moznabylo zacząć nowy cykl...wisze w próżni.
pozdrawiam i dziekuje za wasparcie Wy moje babeczki.