reklama
sawi
szczęśliwa żona i mama
trzymam kciuki za spadki waszej wagi....
B
bunia87
Gość
monisia no widzisz!!!!! a tak się martwiłaś :-) tak to jest, że przez jakiś czas nic i nic a tu bach- i jednak mniej
gratuluję
gratuluję
mama05
prrrryy szaaaalona :))
ja spowrotem uderzam w diete-robilam bete -ciązy nie ma -wynik 0,100 ((((((
dzis brak mi slow i weny ,ale jutro mam nadzieje bedzie lepiej choc jest mi tak ciężko ,ze nie moge przestac ryczeć..
dzis brak mi slow i weny ,ale jutro mam nadzieje bedzie lepiej choc jest mi tak ciężko ,ze nie moge przestac ryczeć..
Fiolka_130
Fanka BB :)
witajcie,
zastanawiam się nad ta dietą czy faktycznie jest skuteczna, czy trudna?
przeglądałam tą ksiązke jednak sa tak przepisy na które nie moge sobie pozwolić, zbyt wykwintne. więc co wtedy?
dziękuje za szelkie informacje , pozdrawiam
zastanawiam się nad ta dietą czy faktycznie jest skuteczna, czy trudna?
przeglądałam tą ksiązke jednak sa tak przepisy na które nie moge sobie pozwolić, zbyt wykwintne. więc co wtedy?
dziękuje za szelkie informacje , pozdrawiam
Loree
Mama bardzo mi przykro
Fiolka dieta nie jest trudna, tylko na początku tak się wydaje. Ja kupiłam książkę z przepisami i miałam podobne do Ciebie odczucia:że potrawy są wykwintne, skomplikowane i drogie. U nas nawet nie są dostępne niektóre produkty o których mowa w książce.
W rzeczywistości nie jest tak źle!
Są fora na których pełno jest przepisów na szybkie i tanie potrawy. My tutaj też wrzucamy fajne przepisy.
Wszystko co do tej pory jadłam na diecie nie było bardzo czasochłonne i kosztowne.
Pieczenie chleba, bułek, ciast - to ok. pół godziny czasu. Koszty bardzo niewielkie.
U mnie ( nie jem mięsa) podstawowe produkty to jajka, otręby,słodzik, ryby, warzywa i jogurty. To nie są drogie produkty.
Pozdrawiam
Fiolka dieta nie jest trudna, tylko na początku tak się wydaje. Ja kupiłam książkę z przepisami i miałam podobne do Ciebie odczucia:że potrawy są wykwintne, skomplikowane i drogie. U nas nawet nie są dostępne niektóre produkty o których mowa w książce.
W rzeczywistości nie jest tak źle!
Są fora na których pełno jest przepisów na szybkie i tanie potrawy. My tutaj też wrzucamy fajne przepisy.
Wszystko co do tej pory jadłam na diecie nie było bardzo czasochłonne i kosztowne.
Pieczenie chleba, bułek, ciast - to ok. pół godziny czasu. Koszty bardzo niewielkie.
U mnie ( nie jem mięsa) podstawowe produkty to jajka, otręby,słodzik, ryby, warzywa i jogurty. To nie są drogie produkty.
Pozdrawiam
Loree
Fiolka zapomniałam o skuteczności diety :-)
Co do tego nie mam wątpliwości.
Moja waga po 2 ciążach stała w miejscu i nie pomagało ani 1,5 roku karmienia piersią, ani siłownia ani wykluczenie słodyczy. Dopiero na tej diecie moja waga zaczęła spadać
Spójrz na suwaczki dziewczyn, które tutaj się udzielają. Bez problemu zrzucają po kilka lub kilkanaście kg.
Nie znam drugiej tak popularnej diety, więc to chyba najlepsza reklama;-)
Co do tego nie mam wątpliwości.
Moja waga po 2 ciążach stała w miejscu i nie pomagało ani 1,5 roku karmienia piersią, ani siłownia ani wykluczenie słodyczy. Dopiero na tej diecie moja waga zaczęła spadać
Spójrz na suwaczki dziewczyn, które tutaj się udzielają. Bez problemu zrzucają po kilka lub kilkanaście kg.
Nie znam drugiej tak popularnej diety, więc to chyba najlepsza reklama;-)
mama05
prrrryy szaaaalona :))
LILITH- a tam zaraz cala ) zjadlas kawalek albo dwa to teraz 2 dni proteinek )
bedzie si..
a mi waga stoi na 64,400..
zmykamy na zakupy nabialowe i miesne
milego dnia u mnie średnio z humorem-ale mam dzis męża i dajemy rade .
bedzie si..
a mi waga stoi na 64,400..
zmykamy na zakupy nabialowe i miesne
milego dnia u mnie średnio z humorem-ale mam dzis męża i dajemy rade .
reklama
Podziel się: