reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Dieta odchudzająca starającej

reklama
ja spowrotem uderzam w diete-robilam bete -ciązy nie ma -wynik 0,100 :(((((((
dzis brak mi slow i weny ,ale jutro mam nadzieje bedzie lepiej choc jest mi tak ciężko ,ze nie moge przestac ryczeć..

witajcie,
zastanawiam się nad ta dietą czy faktycznie jest skuteczna, czy trudna?
przeglądałam tą ksiązke jednak sa tak przepisy na które nie moge sobie pozwolić, zbyt wykwintne. więc co wtedy?
dziękuje za szelkie informacje , pozdrawiam

Mama bardzo mi przykro :(

Fiolka dieta nie jest trudna, tylko na początku tak się wydaje. Ja kupiłam książkę z przepisami i miałam podobne do Ciebie odczucia:że potrawy są wykwintne, skomplikowane i drogie. U nas nawet nie są dostępne niektóre produkty o których mowa w książce.
W rzeczywistości nie jest tak źle! :)
Są fora na których pełno jest przepisów na szybkie i tanie potrawy. My tutaj też wrzucamy fajne przepisy.
Wszystko co do tej pory jadłam na diecie nie było bardzo czasochłonne i kosztowne.
Pieczenie chleba, bułek, ciast - to ok. pół godziny czasu. Koszty bardzo niewielkie.
U mnie ( nie jem mięsa) podstawowe produkty to jajka, otręby,słodzik, ryby, warzywa i jogurty. To nie są drogie produkty.
Pozdrawiam

Fiolka zapomniałam o skuteczności diety :-)
Co do tego nie mam wątpliwości.
Moja waga po 2 ciążach stała w miejscu i nie pomagało ani 1,5 roku karmienia piersią, ani siłownia ani wykluczenie słodyczy. Dopiero na tej diecie moja waga zaczęła spadać:tak:
Spójrz na suwaczki dziewczyn, które tutaj się udzielają. Bez problemu zrzucają po kilka lub kilkanaście kg.
Nie znam drugiej tak popularnej diety, więc to chyba najlepsza reklama;-)

LILITH- a tam zaraz cala ;)) zjadlas kawalek albo dwa to teraz 2 dni proteinek :))
bedzie si..

a mi waga stoi na 64,400..
zmykamy na zakupy nabialowe i miesne:)
milego dnia u mnie średnio z humorem-ale mam dzis męża i dajemy rade .

reklama
Mama, już ostatnio miałam karne 3 dni :) Ile można ;p

Dobrze, że mąż w domu i jest się do kogo wtulić i w razie potrzeby wypłakać. Może wybierzcie się gdzieś, by odgonić przykre myśli?
Tule mocno :*

Do góry