reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Dieta odchudzająca starającej

witam sie i ja-dzis bylam u fryzjera,ptem odebralam synka z przedszkola i tak cos sie dzis ogarnąc nie moge...

u mnie 3 dzien waga stoi na 65,200 i znowu ani grama w dl,ale ostatnio stala 2 tyg.

ja wlasnie wciągnelam 4 gofry i mi blogo:-D:-D:-D

reklama
BAFINKA- jak masz opiekacz-pospolicie toster:))) to sprobuj w tym:))polecam sa przepyszne!!!

acha-mialam pisac-znalazlam sobie sposob ,zeby jedzienie jogurtu naturalnego bylo troche przyjemniejsze:))mianowicie dodaje 2,3, krople olejku np.pomaranczowego,waniliowego i jaki tam mam-mieszam i ...pycha:)
polecam-wpadlam na to wlasnie przy robieniu gofrow:)))

Bafinko, wczesniej gdy byłam na dietce miałam system 5/5 teraz zdecydowałam 3/3 :) Wybierz taki, jaki będzie dla Ciebie najlepszy i najwygodniejszy :)

Ja mam taki apetyt od 2 dni że już nie wiem co jeść.. a tu u mnie niepodobne, no chyba, że na @ ;/ dziś mam dopiero 2 dzień karnych protein.. głodna jestem okrutnie ale na nic nie mam ochoty :(

Witam!
Ja mam dzisiaj dzien proteinowy i jutro tez - koszmar;-)

Na obiadek wymyslilam szaszlyczki - cyce i wolowinka przeplatane cebulka i ogorkiem. Do tego improwizowana marynata...
Dopiero sie piecze, wiec sie okaze jak wyszlo:tak:

Ja miałam system 1/1 ale teraz zmieniam na 3/3 i wydaje mi sie, że tak bedzie lepiej, jeszcze tylko dizisiaj i jutro bez warzywek. 5 dni na samych proteinach to dla mnie za dużo...
Idę zjeść obiadek:))

Maćku, ale smaka mi narobiłaś :D Już się obiadu nie mogę doczekać a teraz chyba sobie zupkę zrobię bo dalej bez pomysłu jestem.. :(

reklama
Jak mnie bardzo przycisło, to na proteinowej robiłam sobie zwykły żurek z jajkiem i waga ładnie leciała w dól, bez zastoju po nim. Teraz może zjem, sama nie wiem. No i rosołek sobie z mieskiem możesz zrobić.
Za to wiecie co ja uwielbiam.. zupę gluta :D
Sama jej nie robie.. mąż mi przywozi.. to zupka jak rosołek na jajku - stąd ten głucik i z miesem, dodatkowo odrobina kukurydzy, ale ją wyciągam. Jest pyszna i też nie powoduję zastoju. No i jak na mój gust dość mocno białkowa i nie tłusta. Muszę wysznupać gdzieś przepis :D

Do góry