reklama
sawi
szczęśliwa żona i mama
to samo chciałam napisać
Ciekawa jestem, czy coś ubyło
Może być jeszcze troszkę za wcześnie na spadek) Ale trzymam kciuki, żeby już cos się ruszyło
Loree- u mnie na szczęście jest spadek - 62,600. Mam nadzieję, że teraz już będzie spadało)
Bafinka
Fanka BB :)
ja się będę ważyć co tydz żeby było widać jakieś rezultaty czyli teraz dopiero w poniedziałek
monisia2506
Październikowa Mama'06 Zadomowiona(y)
Witam Kochane!!!!
To, co ta pani powiedziała o diecie proteinowej w DDTVN... oczywiście wyciagneła tylko to, co złe i to jeszcze nadciągnęła....;-)dość ze niby blonnika nie ma- a przeciez o otrebach owsianych nie wspomniała i o tym ze duza ilośc wody, która się pije wypłukuje z nerek to co złeWkurza mnie cos takiego
To, co ta pani powiedziała o diecie proteinowej w DDTVN... oczywiście wyciagneła tylko to, co złe i to jeszcze nadciągnęła....;-)dość ze niby blonnika nie ma- a przeciez o otrebach owsianych nie wspomniała i o tym ze duza ilośc wody, która się pije wypłukuje z nerek to co złeWkurza mnie cos takiego
Dobrze, że ja nie oglądałam - nie mam jak - bo pewnie też bym się nawkurzała, ale w takich programach, to niestety tak jest..
Ja po moich ostatnich wyskokach, kiedy waga skoczyła nie mam odwagi się ważyć i zrobie to dopiero za tydzień.. choć pewnie za tydzień to @ się będzie zbliżać i zaś mi więcej pokażę.. a przyznam nie chcę widzieć po tygodniu jeszcze tego, co nadgoniłam w 2 dni
Lece zaraz sniadanko robić, serek wiejski z odrobiną pomidorka i cebulki
Ja po moich ostatnich wyskokach, kiedy waga skoczyła nie mam odwagi się ważyć i zrobie to dopiero za tydzień.. choć pewnie za tydzień to @ się będzie zbliżać i zaś mi więcej pokażę.. a przyznam nie chcę widzieć po tygodniu jeszcze tego, co nadgoniłam w 2 dni
Lece zaraz sniadanko robić, serek wiejski z odrobiną pomidorka i cebulki
monisia2506
Październikowa Mama'06 Zadomowiona(y)
Ja od dzis znów proteinkiMam nadzieje ze szybko będzie spadać - jak narazie jestem zadowolona, choc wolałabym zeby mozna było tak w tydzień 10 kg zrzucic...eh....no ale niestety to niemozliwe i na pewno niezdrowe więc cierpliwie czekam....mam nadzieje ze do Sylwestra bede wygladac jak człowiek;-)
Monisia, na pewno waga poleci jak trzeba. A co najważniejsze, w końcu spadnie tak jakbyś chciała, tylko dużo cierpliwości Zobaczysz jak szybko zleci
A ja jednak bez serka.. odrobina szyneczki, pomidorka i cebulki w tych jajkach.. kurcze, jak to się nazywa.. ;/ takich co się na płasko kładzie Pierwszy raz coś takiego sobie zrobiłam i nawet nawet. Bardziej napycha niż jajecznica a i uwielbiam takie żółtko jak z jajka na miękko
A ja jednak bez serka.. odrobina szyneczki, pomidorka i cebulki w tych jajkach.. kurcze, jak to się nazywa.. ;/ takich co się na płasko kładzie Pierwszy raz coś takiego sobie zrobiłam i nawet nawet. Bardziej napycha niż jajecznica a i uwielbiam takie żółtko jak z jajka na miękko
Bafinka
Fanka BB :)
jajko sadzone masz na myśli???
ja przegapiłam ddtvn i niewiem co tam nakłamali i może lepiej... dziś zacz\ełam czytać książkę dukkana to może się dowiem czegoś nowego
ja przegapiłam ddtvn i niewiem co tam nakłamali i może lepiej... dziś zacz\ełam czytać książkę dukkana to może się dowiem czegoś nowego
reklama
Podziel się: