reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Dieta odchudzająca starającej

reklama
Witam Kochane!!!!
To, co ta pani powiedziała o diecie proteinowej w DDTVN... oczywiście wyciagneła tylko to, co złe i to jeszcze nadciągnęła....;-)dość ze niby blonnika nie ma- a przeciez o otrebach owsianych nie wspomniała i o tym ze duza ilośc wody, która się pije wypłukuje z nerek to co złe:wściekła/y:Wkurza mnie cos takiego:angry:

Dobrze, że ja nie oglądałam - nie mam jak - bo pewnie też bym się nawkurzała, ale w takich programach, to niestety tak jest..
Ja po moich ostatnich wyskokach, kiedy waga skoczyła nie mam odwagi się ważyć i zrobie to dopiero za tydzień.. choć pewnie za tydzień to @ się będzie zbliżać i zaś mi więcej pokażę.. a przyznam nie chcę widzieć po tygodniu jeszcze tego, co nadgoniłam w 2 dni :(

Lece zaraz sniadanko robić, serek wiejski z odrobiną pomidorka i cebulki :)

Ja od dzis znów proteinki:tak:Mam nadzieje ze szybko będzie spadać - jak narazie jestem zadowolona, choc wolałabym zeby mozna było tak w tydzień 10 kg zrzucic:-D...eh....no ale niestety to niemozliwe i na pewno niezdrowe:no: więc cierpliwie czekam....mam nadzieje ze do Sylwestra bede wygladac jak człowiek:tak:;-):-D

Monisia, na pewno waga poleci jak trzeba. A co najważniejsze, w końcu spadnie tak jakbyś chciała, tylko dużo cierpliwości :) Zobaczysz jak szybko zleci :)

A ja jednak bez serka.. odrobina szyneczki, pomidorka i cebulki w tych jajkach.. kurcze, jak to się nazywa.. ;/ takich co się na płasko kładzie :D Pierwszy raz coś takiego sobie zrobiłam i nawet nawet. Bardziej napycha niż jajecznica a i uwielbiam takie żółtko jak z jajka na miękko :)

reklama
Do góry