reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Dieta odchudzająca starającej

Wiecie, że nie mam żadnych dobrych spodni...wszystkie zrobiły się na mnie za duże...no cóż będzie trzeba się na zakupy wybrać, nie to, żebym tego nie lubiła, ale kasy trochę na to pójdzie...///

Ja już mam ten problem ze spodniami, po schudnięciu 9kg w okresie wakacji :tak: Ale specjalnie nie robiłam jeszcze zakupów, bo lada moment trzeba by było i tak wydać kolejne pieniążki na nowe spodnie (mam nadzieję :laugh2: ) A tak, poczekam jeszcze z miesiąc lub dwa i ruszę w rajd po sklepach :tak: Akurat trochę pieniążków poodkładam :tak: :laugh2:

Dzięki za informację o tym pieczywku. Wydawało mi się, że można, ale teraz już mam jasność :tak:

reklama
witam wszystkie kobietki z rana dziś 8 dzień diety nadal jestem w I fazie a na wadze jest tylko 3 kg mniej... to chyba mały spadek???? może to te jogurty owocowe light?? z zakazanych produktów jadłam tylko ogórki małosolne i konserwowe zamiast korniszonów... myślicie ze to dlatego????

witam wszystkie kobietki z rana dziś 8 dzień diety nadal jestem w I fazie a na wadze jest tylko 3 kg mniej... to chyba mały spadek???? może to te jogurty owocowe light?? z zakazanych produktów jadłam tylko ogórki małosolne i konserwowe zamiast korniszonów... myślicie ze to dlatego????

Ja myślę, że 3kg to wcale nie jest mało!!!!! Nawet jestem tego pewna!!!!
A ogórki to myślę, że nie mają wpływu, bardziej te jogurty owocowe - ja bym ich jednak unikała...

Tak w ogóle to się witam z rana:)))

nie mam nic w lodówce na śniadanie...więc musze się zadowolić ostatnim kefirkiem, też dobry:))

Ale na obiad planuje pulpeciki w sosie pieczarkowym:))

Witam się z rana :tak: :laugh2:

Ja dzisiaj zaczynam... Już pierwsze śniadanko za mną :tak: :laugh2: Pasta rybno - jajeczna z cebulką, ziołami i odrobinka jogurtu naturalnego 0% :laugh2: A do pracy zabieram jajka w sosie musztardowo jogurtowym :tak: Ja to jajeczna kobieta jestem, więc mi smakuje jak jasny grzybek, hihi.. Do zobaczenia po 19:00, bo teraz zmykam do pracy. Buźka :tak:

Witam się z rana w nijakim humorku..
Po ostatniej chorobie, jeszcze się nei ważyłam i prędko chyba tego nie zrobie, bo aż strach.. w dodatku cosik mnie wzdęło i nie wiem czemu od kilku dni mam brzuch jak balon.. początkowo myslałam, że to owulacyjnie, bo tak miewam ale już tyle dni.. ostatnie dni coś ne są dla mnie zbyt sprzyjające ;/

Bafinko, 3 kg, to bardzo ładny wynik :) Waga ma iść stopniowo w dół, więc się nie martw.

Nie zalecałabym dłuższej niż 10 dni..

Tylko pilnuj jak się czujesz.. bo 10 dni to jednak dużo..
Jak masz więcej do zrzucenia i nie będzie Cię męczyć system 5/5 to taki wybierz :)

reklama
Do góry