reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Dieta odchudzająca starającej

reklama
ja wiem- cieszę się :-D wędzonego nie jadłam, ale mam jeszcze @ więc na pewno się troszkę sfałszowało ;-)

ja to się cieszę, że jutro będę mogła sobie zjeść pomidoooooorka :-D

Własnie tez w tej ksiązce doczytałam, ze jak sie ma @ to trzeba się ważyc pózniej, bo woda mimo wszystko zostaje...
A ten przepis na majonez, co podałam na poprzedniej str , to któras zauwazyła????

Sluchajcie - oni tak oszukuja z ta żywnościa light, że szok:szok: Wczoraj kupowałam jogurt naturalny, patrze light 2% tluszczu, odwracam opakowanie, a tam 2% tłuszczu, ale ponad 20% węglowodanów:angry::szok::szok:A normalny z bakomy ma 3% tłuszczu, a tylko2,6 % węglowodanów:no:Moje zakupy ostatnio wydłuzyły sie w czasie, bo dokładnie czytam opakowania...masakra z tymi producentami:wściekła/y:
A powiedzcie, czy serki homo lub jogurty z owocami czy waniliowe mozna jeść??? One maja bardzo duzo węglowodanów nie wspomne o tłuszczu...???:-(

Sluchajcie - oni tak oszukuja z ta żywnościa light, że szok:szok: Wczoraj kupowałam jogurt naturalny, patrze light 2% tluszczu, odwracam opakowanie, a tam 2% tłuszczu, ale ponad 20% węglowodanów:angry::szok::szok:A normalny z bakomy ma 3% tłuszczu, a tylko2,6 % węglowodanów:no:Moje zakupy ostatnio wydłuzyły sie w czasie, bo dokładnie czytam opakowania...masakra z tymi producentami:wściekła/y:
Ja tez czytam kazde opakowanie. Moj M sie strasznie wkurza z tego powodu.

Witam!
Dzisiaj znowu same proteinki - bleee... Ale jak to sie mowi - chcesz byc piekna to cierp;-)

Przez to picie duzych ilosci budze sie w nody i musze isc do kibelka:wściekła/y: Tez tak macie?

maćku ja przez te picie wody to jak chodzę siku, to mam wrażenie ze pęcherz mi pęknie!! w nocy też się budzę, mimo że staram się tuż przed spaniem załatwić. ale mimo to ok. 2-3 muszę wstawać. bo się przebudzę a z pełnym pęcherzem nie idzie zasnąć ;-)

a ja się dziś zważyłam z rańca na golaska :-D i od wczoraj zeszło jeszcze 2kg, bo skończyła się @ :-D i ostatecznie jednak już 6 schudłam!!!! no właśnie- mam już wagę. chciałam wczoraj kupić, ale jak byłam u babci to się okazało, że ona ma 2- jedną w łazience, na której się zawsze ważyłam i drugą nową w szafie :szok: no i dostała mi się waga :-D ale postaram się zebrać w sobie i nie wazyć częściej niż raz w tygodniu, co by się nie zniechęcać ;-)

a teraz sobie jem bułeczki z szyneczką iiiiii... pomidorkieeeeeeeeeeeeeeeeeeeem!!!!!!! uwieeeeeeeeelbiam!!!

Ja dzisiaj na śniadanko zjadłam jajeczko na miekko i do tego kefirek.
Na obiedzie niestety popełnię całkowite przestępstwo. Ponieważ już dano temu teściowa zaprosiła mnie an knedle i nie wypada mi odmówić, musze przyjść, więc będzie zupełnie nie dietowy obiadek...
Ale za karę od jutra przez 3 dni zrobię sobię faze uderzeniową...

reklama
my w październiku idziemy na wesele i małżon sie mnie zapytał, czy nie chcę sobie sukienki uszyć. bo ja to takie wymiary mam nietypowe, że nigdy nic kupić ładnego nie umiem na siebie i szyję. to go wyśmiałam- "gdzie ja będę szyła sukienkę na październik, jak jej potem nie ubiorę, bo będzie za duża :-D ". zapomniał się chłopina, że niedługo schudnę i nie ma sensu szyć sukienki na wymiar ;-) pożyczę od koleżanki- ona ma taką fają, ładnie na mnie leży i w dodatku w razie co, to można ją po bokach ściągnąć, żeby nie wisiała za bardzo :-D

ja dziś na obiadek chcę zrobić pierś z kurczaka zasmażaną z pieczarkami w sosie jogurtowym :-D ale takie plany mam jak patelnie przyjdą, bo już zostały wysłane wczoraj więc mam nadzieję, że dojda i dziś będzie mój debiut na nich ;-) a jak nie, to nie będzie obiadu :-D ha ha ha!!! ;-) małżon do tego dostanie ryż albo ziemniaczki a ja sobie zrobię salatkę :-D

będę sobie musiała zamówić tą książkę z dietą dukana dla Polaków- na merlinie jest, to może małżon mi zamówi :-D

Do góry