reklama
monisia2506
Październikowa Mama'06 Zadomowiona(y)
ja wiem- cieszę się wędzonego nie jadłam, ale mam jeszcze @ więc na pewno się troszkę sfałszowało ;-)
ja to się cieszę, że jutro będę mogła sobie zjeść pomidoooooorka
Własnie tez w tej ksiązce doczytałam, ze jak sie ma @ to trzeba się ważyc pózniej, bo woda mimo wszystko zostaje...
A ten przepis na majonez, co podałam na poprzedniej str , to któras zauwazyła????
Własnie tez w tej ksiązce doczytałam, ze jak sie ma @ to trzeba się ważyc pózniej, bo woda mimo wszystko zostaje...
A ten przepis na majonez, co podałam na poprzedniej str , to któras zauwazyła????
Zauważyłam ten przepis nawet z książki go pamiętam, ale ja jednak wolę tradycyjny majonez
Niop - dzisiaj w netto widzialam serek dla odchudzajacych sie. Mial ponad 20% tluszczu!LILITH - wiem, wiem z tym produktami light to często gęsto jest jedna wielka ściema...
Oczywiscie - wlasnie sobie spisalamA ten przepis na majonez, co podałam na poprzedniej str , to któras zauwazyła????
monisia2506
Październikowa Mama'06 Zadomowiona(y)
Sluchajcie - oni tak oszukuja z ta żywnościa light, że szok Wczoraj kupowałam jogurt naturalny, patrze light 2% tluszczu, odwracam opakowanie, a tam 2% tłuszczu, ale ponad 20% węglowodanówA normalny z bakomy ma 3% tłuszczu, a tylko2,6 % węglowodanówMoje zakupy ostatnio wydłuzyły sie w czasie, bo dokładnie czytam opakowania...masakra z tymi producentami
A powiedzcie, czy serki homo lub jogurty z owocami czy waniliowe mozna jeść??? One maja bardzo duzo węglowodanów nie wspomne o tłuszczu...???:-(
A powiedzcie, czy serki homo lub jogurty z owocami czy waniliowe mozna jeść??? One maja bardzo duzo węglowodanów nie wspomne o tłuszczu...???:-(
Ja tez czytam kazde opakowanie. Moj M sie strasznie wkurza z tego powodu.Sluchajcie - oni tak oszukuja z ta żywnościa light, że szok Wczoraj kupowałam jogurt naturalny, patrze light 2% tluszczu, odwracam opakowanie, a tam 2% tłuszczu, ale ponad 20% węglowodanówA normalny z bakomy ma 3% tłuszczu, a tylko2,6 % węglowodanówMoje zakupy ostatnio wydłuzyły sie w czasie, bo dokładnie czytam opakowania...masakra z tymi producentami
B
bunia87
Gość
maćku ja przez te picie wody to jak chodzę siku, to mam wrażenie ze pęcherz mi pęknie!! w nocy też się budzę, mimo że staram się tuż przed spaniem załatwić. ale mimo to ok. 2-3 muszę wstawać. bo się przebudzę a z pełnym pęcherzem nie idzie zasnąć ;-)
a ja się dziś zważyłam z rańca na golaska i od wczoraj zeszło jeszcze 2kg, bo skończyła się @ i ostatecznie jednak już 6 schudłam!!!! no właśnie- mam już wagę. chciałam wczoraj kupić, ale jak byłam u babci to się okazało, że ona ma 2- jedną w łazience, na której się zawsze ważyłam i drugą nową w szafie no i dostała mi się waga ale postaram się zebrać w sobie i nie wazyć częściej niż raz w tygodniu, co by się nie zniechęcać ;-)
a teraz sobie jem bułeczki z szyneczką iiiiii... pomidorkieeeeeeeeeeeeeeeeeeeem!!!!!!! uwieeeeeeeeelbiam!!!
a ja się dziś zważyłam z rańca na golaska i od wczoraj zeszło jeszcze 2kg, bo skończyła się @ i ostatecznie jednak już 6 schudłam!!!! no właśnie- mam już wagę. chciałam wczoraj kupić, ale jak byłam u babci to się okazało, że ona ma 2- jedną w łazience, na której się zawsze ważyłam i drugą nową w szafie no i dostała mi się waga ale postaram się zebrać w sobie i nie wazyć częściej niż raz w tygodniu, co by się nie zniechęcać ;-)
a teraz sobie jem bułeczki z szyneczką iiiiii... pomidorkieeeeeeeeeeeeeeeeeeeem!!!!!!! uwieeeeeeeeelbiam!!!
Ja dzisiaj na śniadanko zjadłam jajeczko na miekko i do tego kefirek.
Na obiedzie niestety popełnię całkowite przestępstwo. Ponieważ już dano temu teściowa zaprosiła mnie an knedle i nie wypada mi odmówić, musze przyjść, więc będzie zupełnie nie dietowy obiadek...
Ale za karę od jutra przez 3 dni zrobię sobię faze uderzeniową...
Na obiedzie niestety popełnię całkowite przestępstwo. Ponieważ już dano temu teściowa zaprosiła mnie an knedle i nie wypada mi odmówić, musze przyjść, więc będzie zupełnie nie dietowy obiadek...
Ale za karę od jutra przez 3 dni zrobię sobię faze uderzeniową...
reklama
B
bunia87
Gość
my w październiku idziemy na wesele i małżon sie mnie zapytał, czy nie chcę sobie sukienki uszyć. bo ja to takie wymiary mam nietypowe, że nigdy nic kupić ładnego nie umiem na siebie i szyję. to go wyśmiałam- "gdzie ja będę szyła sukienkę na październik, jak jej potem nie ubiorę, bo będzie za duża ". zapomniał się chłopina, że niedługo schudnę i nie ma sensu szyć sukienki na wymiar ;-) pożyczę od koleżanki- ona ma taką fają, ładnie na mnie leży i w dodatku w razie co, to można ją po bokach ściągnąć, żeby nie wisiała za bardzo
ja dziś na obiadek chcę zrobić pierś z kurczaka zasmażaną z pieczarkami w sosie jogurtowym ale takie plany mam jak patelnie przyjdą, bo już zostały wysłane wczoraj więc mam nadzieję, że dojda i dziś będzie mój debiut na nich ;-) a jak nie, to nie będzie obiadu ha ha ha!!! ;-) małżon do tego dostanie ryż albo ziemniaczki a ja sobie zrobię salatkę
będę sobie musiała zamówić tą książkę z dietą dukana dla Polaków- na merlinie jest, to może małżon mi zamówi
ja dziś na obiadek chcę zrobić pierś z kurczaka zasmażaną z pieczarkami w sosie jogurtowym ale takie plany mam jak patelnie przyjdą, bo już zostały wysłane wczoraj więc mam nadzieję, że dojda i dziś będzie mój debiut na nich ;-) a jak nie, to nie będzie obiadu ha ha ha!!! ;-) małżon do tego dostanie ryż albo ziemniaczki a ja sobie zrobię salatkę
będę sobie musiała zamówić tą książkę z dietą dukana dla Polaków- na merlinie jest, to może małżon mi zamówi
Podziel się: