reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Dieta odchudzająca starającej

reklama
kurka- wszystko fajne jest w lidlu :eek: a ja do lidla mam 30km :baffled: ech tam, skoro jadłam produkty jakie jadłam i tyle mi zeszło, to chyba znaczy że może być? co myślicie? bo gdyby było źle, to bym nie schudła tyle :eek:

pewnie, że moż3esz jeść to co jadłaś, nie popadajmy w paranoję:)

ale tu nie ma strony 11
przepraszam że post za postem...
a powiedzcie jak mam cytować w edycji??

jak to nie ma strony 11???? je przed chwilą tam zajrzałam i znalazłam ten link: Nie potrafię schudnąć. Przepisy specjalnie dla Polaków - Pierre Dukan, Jarosław Urbaniuk - książki online - księgarnia internetowa Merlin.pl

Nie rozumiem jak cytować w edycji??? jak chcesz zacytować więcej niż jeden post to klikach na ten "+" który znajduje się w prawym dolnym rogu każdego posta, potem klikach odpowiedź i piszesz, jak klikniesz zaawansowana egycja, to zaznaczone posty tez tam będą:)

pewnie, że moż3esz jeść to co jadłaś, nie popadajmy w paranoję:)

jak to nie ma strony 11???? je przed chwilą tam zajrzałam i znalazłam ten link: Nie potrafię schudnąć. Przepisy specjalnie dla Polaków - Pierre Dukan, Jarosław Urbaniuk - książki online - księgarnia internetowa Merlin.pl

Nie rozumiem jak cytować w edycji??? jak chcesz zacytować więcej niż jeden post to klikach na ten "+" który znajduje się w prawym dolnym rogu każdego posta, potem klikach odpowiedź i piszesz, jak klikniesz zaawansowana egycja, to zaznaczone posty tez tam będą:)
no u nas na dukanach starających się nie ma strony 11,teraz piszemy na 5 więc skąd masz 11...
nie o taką edycje mi chodzi.już tłumacze
napisałam jednego posta i wysłałam odpowiedź no i po 5 minutach chce jeszcze na coś odpowiedzieć cytując np.twój tekst ,ale jak wejde w edycja to nie zacytuje mi.rozumiesz???

znalazłam na allegro tą książkę http://allegro.pl/nie-potrafie-schudnac-przepisy-dukan-wysylka-0-i1204254977.html

Ostatnia edycja:
WIKULA- powiedz mi jak dlugo zajelo Ci pozbycie sie Twoich zbednych 11,5 kg????;-)

LILITH- dzieki;-)a herbate zielona pije-co prawda 1 dziennie:sorry2:pije 1 ,5 l wody niegazowanej i 2 kawy-wiec plynow mam dosc sporo w ciągu dnia:tak:mam nadzieje,ze waga zacznie spadac bo ciezko juz mi z motywacja-jak tyyyyle czau na diecie a tu 10 dzien waga stoi:sorry2::baffled:

ja w piatek bede w Lidlu to sie zaopatrze w ta wedlinke co pisalaś:tak:

ja dzis zrobie te placuszki z tunczykiem:tak:tunczyk ma maaase protein -32%,weglowodanow 0 a tluszczu 1 % wiec polecam tunczyka:tak:

SAWI- teraz mamy 19 strone wiec 11 tez musi byc:))

Ostatnia edycja:
Ja jestem na 19 stronie tego watku, nie wiem o co chodzi, hehehe

Teraz już rozumiem o co chodzi z tą edycją, ale nie mam pojęcia jak to zrobić....

mama - jakieś 9-10 tygodni zajęło mi zrzucenie takiej ilości kg, tylko w między czasie byłam na wakacjach, na ktorych nie stosowała dietki. Teraz te 5kg planuję tak do połowy października zrzucić, czyli w mniej więcej miesiąc:)
A tuńczyka to ja często zajadam:)
A może ty jakiś błąd robisz w swojej diecie???
Podaj swój jadłospis, może coś poradzimy???

ja już zamówiłam tą książke poprzez allegro :)))
no dobra to powiedzcie mi na co zwracać uwage na produkcie??
czego ma być najmniej tłuszczu czy węglowodanów???
ide niedługo do lidla więc napewno sobie co nieco kupie...

reklama
ja już zamówiłam tą książke poprzez allegro :)))
no dobra to powiedzcie mi na co zwracać uwage na produkcie??
czego ma być najmniej tłuszczu czy węglowodanów???
ide niedługo do lidla więc napewno sobie co nieco kupie...

jak najmniej węglowodanów, najlepiej zero cukrów, tłuszczu też jak najmniej, białka moga być i to dużo. W lidlu jest cała gama produktów mlecznych typu 0%, polecam je, są też fajne wędliny drobiowe

Ja to mam dzisiaj jakiś zły dzień, boli mnie podbrzusze, nic mi się nie chce, z domu nie chce mi się wychodzic, jakieś przygnębienie mnie dopada...

Do góry