reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Dieta odchudzająca starającej

KOBIETKI- poprosze o sprostowanie:tak::tak:
najpierw jest I faza i kuracja uderzeniowa-tak???tak!
a potem jak wchodzimy w faze II dolączamy warzywa-tak??tak!!!
i teraz mam pytanie -jak dlugo ma trwac ta II faza??????????????
jesli uderzeniowa trwala u mnie 5 dni to teraz 5 dni na II fazie i potem znowu same bialka czy juz zostaje na bialkach + warzywa do czasu az osiągne wage ktora mnie zadwoli??????????

reklama
A jak u was z majonezem? Robicie kupujecie czy w ogóle nie jecie ??

Jak już wejdziesz w II fazę, czyli tą przemienną to jesz w systemie jaki wybierasz. Np. 5/5. 5 dni jesz warzywa z proteinami i 5 dni same proteiny. Faza ta trwa tak długo aż osiągniesz upragniona przez siebie wagę.

Ja własnie mam coś podobnego, tylko się jeszcze zamyka. Mówiłam wam, że suchę wcalę nie wychodzi a ile tłuszczu może wytopić :)
Ja myślę jak Wikulaa, uderzeniowa to uderzeniowa, wtedy nie jemy tych produktów tolerowanych albo dajemy ich w minimalnych ilościach :)
No ja sobie ogoraskow nie zalowalam, wiec moze dlatego kiepskie wyniki:sorry2:

dziewczynki ja nie mogę tu do Was wchodzić bo mnie kusi.....
a powiedzcie czy jak się okaże że jesteście w ciąży to nadal tą diete będziecie stosować???
W sumie to tak jak dziewczyny pisza - fajnie bedzie, jak uda nam sie teraz wdrozyc w zdrowe jedzonko, to mysle, ze pozniej bedzie oki:tak:

Wlasnie kurier doreczył mi ksiązdki z dieta Dukana i przepisami...lece studiować...
To jak znajdziesz jakies ciekawe przepisy nam wstaw:tak:

jesli uderzeniowa trwala u mnie 5 dni to teraz 5 dni na II fazie i potem znowu same bialka czy juz zostaje na bialkach + warzywa do czasu az osiągne wage ktora mnie zadwoli??????????

5 dni bialka + warzywa, 5 dni same białka!!!! I tak az osiągniesz upragniona wagę!!!!

Super dziewczyny! Strasznie się cieszę, że tak ciepło mnie przyjmujecie. Na obecną chwilę nie nadrobię, ale wieczorem postaram się przeczytać wszystko i napisać coś o sobie:-) A tym czasem muszę okiełznać moją terrorystkę:-D :-D

Ściskam i gratuluję takich efektów!!!Strasznie motywujące:-)

Tak jak piszą dziewczyny najpierw same proteiny w fazie uderzeniowej potem na przemian, ja stosuję 1/1, bo 5/5 jest dla mnie zbyt męczącym systeme, za bardzo brakuje mi warzywek...

A jak u was z majonezem? Robicie kupujecie czy w ogóle nie jecie ??

Ja na razie żyję bez majonezy, chociaż go uwielbiam. Nie pamiętam - da się go zrobić, żeby nie miał tłuszczu (miał go mało)???

reklama
dziekuje moje drogie za odpowiedzi:tak:;-)
ja tak mysle ,ze zrobie sobie 2/2:tak:u mnie juz od kliku dni(8 chyba) waga stanela na 66( 4 kg mniej niz bylo) i ani w dol ani w gore(na szczescie) mam nadzieje ,ze w koncu ruszy w dol bo 61 to mój cel:tak:tak wiec jeszcze 5 kg i bede miala wage z przed hormonow...

robilyscie te placuszki z tuńczykiem???

Do góry