reklama
mama05
prrrryy szaaaalona :))
ASIIEK- no tak bedzie-na poczatku szybko leci a potem mniej,ale...najwazniejsze ,ze w dól!!
no wlasnie nie wiem gdzie sie laski podzialy???
LILITH
WIKULA
BAFINKA
MARTOLINA
BOOZQOWA
JUSTKAAA
JUSTA
gdzie jesteście-co u Was????????
no wlasnie nie wiem gdzie sie laski podzialy???
LILITH
WIKULA
BAFINKA
MARTOLINA
BOOZQOWA
JUSTKAAA
JUSTA
gdzie jesteście-co u Was????????
martolinka
Mama i nie tylko :-)
U mnie III faza leci dalej i jest dobrze wczoraj pozwoliłam soebie na piwko i dobrze mi było dziś gołąbki.
Musze wybrac sie w końcu na jakies zakupy bo pogoda za oknem przytłacza mnie zupełnie
Musze wybrac sie w końcu na jakies zakupy bo pogoda za oknem przytłacza mnie zupełnie
mama05
prrrryy szaaaalona :))
MARTOLINKA- u nas pada od rana :/;/
ja dziś na obiad ogórkową robie)juz tak dlugo za mną chodzi
Bafinka
Fanka BB :)
witam się i ja... mi waga nadal stoi... nie mam apetytu... chociaż wczoraj zrobiłam przepyszną ogórkową.. ogólnie mam ochotę na kwaśne... co mnie martwi bo ja chciałam dziewczynkę... ale najważniejsze byleby zdrowe..
ojojn ogórkowa...MARTOLINKA- u nas pada od rana :/;/
jak ja dawno jej nie jadłam...
muszę też sobie kiedyś zrobić)
martolinka
Mama i nie tylko :-)
Bafinka a synusia mamusi nie chcesz? polecam- fajna sprawa
Hmm...dieta Dukana jest bardzo niebezpieczna, tak jak zresztą wszystkie diety cud.
Nie każdy powinien ją stosować i dużo bardziej polecam wizytę u DOBREGO dietetyka (mogę polecić panią we Wrocławiu), który nie potraktuje Was podmiotowo, a ustawi dietę do waszego trybu życia, do Was samych i do nadrobienia ubytków w organizmie.
Nie każdy powinien ją stosować i dużo bardziej polecam wizytę u DOBREGO dietetyka (mogę polecić panią we Wrocławiu), który nie potraktuje Was podmiotowo, a ustawi dietę do waszego trybu życia, do Was samych i do nadrobienia ubytków w organizmie.
reklama
Bafinka
Fanka BB :)
artyna trochę mnie dziwią posty takie jak twój.. mam wrażenie że zjadłaś wszystkie rozumy.. a skąd ty wiesz że ona jest niebezpieczna?? dziewczyny ją stosują dlugi czas chudną nawet 20 kg i ani efektu jojo ani żadnych zaburzeń w organizmie nie mają... ja sama jestem na niej od połowy wrześnie i czuję się świetnie teraz musiałam przejść na III faze bo jestem w ciąży ale nadal czuje się ok i moja morfologia to potwierdza więc nie rozumiem czemu siejesz panikę...
Podziel się: