reklama
suzi1
Kocham Cię synuś
Lopciu bardzo dziękuje;-)suwaczek piękny
Pok tu masz rewelacyjną stronkę. Dziewczyna jest po prostu BOSKAto jak tam laseczki? macie jakis przepis na dukanowe buleczki lub inny rodzaj pieczywa?
Dieta Dukana . Moje przepisy i moje poczynania: Bułka z mikrofali
Ja właśnie wcinam serdek wiejski<mniam>
mama05
prrrryy szaaaalona :))
ASIIEK- noż kurcze-wspolczuje...
ale witam Cie na dietce -to najlepszy sposób zeby czymś sensownym zająć mysli
powodzenia kochana-rob sobie dietowy suwaczek i śmigaj na pierwsza strone sobie poczytać
ja od dziś przez kilka dni udarzeniówka-zobacze jak dlugo wytrzymam tyle sobie zapodam)
ale witam Cie na dietce -to najlepszy sposób zeby czymś sensownym zająć mysli
powodzenia kochana-rob sobie dietowy suwaczek i śmigaj na pierwsza strone sobie poczytać
ja od dziś przez kilka dni udarzeniówka-zobacze jak dlugo wytrzymam tyle sobie zapodam)
Bafinka
Fanka BB :)
wpadłam się przywitać
tak można jeść gotowane
u mnie waga nadal stoi w miejscu ku mojej radości bo pozwalam sobie na wszystko tylko w małych ilościach byłam u gina i fasoleczka ma sie dobrze
tak można jeść gotowane
u mnie waga nadal stoi w miejscu ku mojej radości bo pozwalam sobie na wszystko tylko w małych ilościach byłam u gina i fasoleczka ma sie dobrze
mama05
prrrryy szaaaalona :))
ASIIEK- nie ja juz nie chce schudnąć ,ale tera sobie pofolgowalam i mam 1kg czasem 1,5 kg na + wiec tak sobie zrobie I faze przez kilka dni
BAFINKA- mi ak w listopadzie bylam w ciąży tez waga stala w miejscu superze fasolcie sie dobrze ma-poglaskaj brzuszek )
BAFINKA- mi ak w listopadzie bylam w ciąży tez waga stala w miejscu superze fasolcie sie dobrze ma-poglaskaj brzuszek )
Bafinka
Fanka BB :)
już pogłaskany dziękować
reklama
Podziel się: