reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Dieta odchudzająca starającej

reklama
Naszła mnie dziś ochota na śledzie. I mam takie pytanie. Nie pisało na nich, że zawierają cukier, ale że są słodzone słodzikiem sacharyną. Zjadłam tylko 2 płaty. Mam nadzieje że takie można jeść? Pisało na nich że mają 1g węglowodanów.

Naszła mnie dziś ochota na śledzie. I mam takie pytanie. Nie pisało na nich, że zawierają cukier, ale że są słodzone słodzikiem sacharyną. Zjadłam tylko 2 płaty. Mam nadzieje że takie można jeść? Pisało na nich że mają 1g węglowodanów.
pewnie, że można takie śledzie:))

Ja dzisiaj i wczoraj zjadłam babeczkę, ale mam nadzieję, że waga nie pójdzie mi po tym do góry...
dobrze się czuję z moją wagą i nie mam już ochoty walczyć z kilogramami...

dziewczyny ja to Was podziwiam za takie duze spadki :-):-):-):-) ja wczoraj zgrzeszyłam..ale to dlatego, ze bylam u babci a ona nie uznaje diet ni i musialam zjesc co nieco ...ale dzisiaj juz jestem tylko dukanowa eheh

ASIIEK- no czasem są takie sytuacje,ale zobaczysz sama ,ze waga Ci ladnie poleci..tylko pamietaj-2 litry wody dziennie ..

no i przed @ woda sie zatrzymuje wiec waga bedzie troche szla w gore dlatego Dukan pisala ,zeby w czasie @ sie nie wazyć:)

Hejka dziewczyny! Poniewaz iui nam sie nie udało i musimy miec przerwe to zabieram sie za siebie i dietke...wiec znowu jestem u was teraz zostane na dłuzej ....dzisiaj pierwszy dzien P:-)
Asiiek bardzo mi przykro, bo na bierząco czytam tamten wątek...Bo sama myślałam o iui.
Zobaczysz jak tu jest fajnie, zajmiesz myśli i ani się zorientujesz będzie fasolinka:tak:
Ja dziś zrobiłam P+W a wieczorem wątróbkę będę wcinała:-) Doczekać się nie mogę!
Na wagę nie wchodzę, bo zawsze w dni płodne puchnę:wściekła/y: Nie wiem czemu tak jest!!!:wściekła/y:A przed @ wszystko ok.Jakieś to pomieszane:szok:
No i oczywiście dziś zgrzeszyłam, ale usprawiedliwiam się stresem:-(
Kochane chciałam Was bardzo mocno prosić o kciuki :zawstydzona/y: Jutro od 15.
Buziolki wielkie

reklama
Asiiek bardzo mi przykro, bo na bierząco czytam tamten wątek...Bo sama myślałam o iui.
Zobaczysz jak tu jest fajnie, zajmiesz myśli i ani się zorientujesz będzie fasolinka:tak:
Ja dziś zrobiłam P+W a wieczorem wątróbkę będę wcinała:-) Doczekać się nie mogę!
Na wagę nie wchodzę, bo zawsze w dni płodne puchnę:wściekła/y: Nie wiem czemu tak jest!!!:wściekła/y:A przed @ wszystko ok.Jakieś to pomieszane:szok:
No i oczywiście dziś zgrzeszyłam, ale usprawiedliwiam się stresem:-(
Kochane chciałam Was bardzo mocno prosić o kciuki :zawstydzona/y: Jutro od 15.
Buziolki wielkie

oj jak ja bym chciała zeby tak było...zobaczymy...pokic co cały czas mysle o tym co jem itd czyli o diecie hehe

Do góry