reklama
suzi1
Kocham Cię synuś
suzi - zobaczymy jak będzie u mnie, bo mi na hsg wyszło też, że mam jakieś zrosty w jajowodach...
A może oni podczas laparoskpoi usunęli Ci zrosty dlatego na wypisie jest napisane, że jajowody dorżne??
Powodzenia Ci teraz życze!! Który masz dc??? W tym cyklu już się zabieracie do roboty??
A chyba mam z 16 lub 17dc. Nawet nie wiem dokładnie.
Nie chyba w tym cyklu nie bedziemy się starać. No chyba że jakieś kilka dni. Bo teraz po pierwsze mam brudzenia, a po drugie ten ból mi przeszkadza.
I chcę poczekać co lekarz powie w poniedziałek
Ja kochana bardzo mocno będę trzyamała kciuki za Ciebie i pozytywny wynik
A kiedy masz termin?
suzi1
Kocham Cię synuś
Z tego wynika, że faktycznie u Ciebie jest wszystko dobrze!
NIe rozumiem tego, tak to sobie tłumaczę jak napisałam wyżej. Zobaczymy co jeszcze lekarz powie.
Aaaa i jeszcze lakarz który przeprowadzał ze mną wywiad (i ten co robił mi laparo) mówił że tą poprzednią laparo (ta z marca2010) miałam bardzo dobrze wykonaną. I skoro okazało się (z HSG) że jajowód jest nie drożny to możliwe że jest uszkodzony na stałe. Że może być jakiś stan zapalny. Ale okaże się to dopiero jak będą w "środku". To nawet rozmawialiśmy że lepiej usunąć taki jajowód. I podpisywałam zgodę na usunięcie. No ale okazało się że jest zdrowy
majeczka02
Fanka BB :)
Hej!
Postanowiłam do Was dołączyć. Też jestem na diecie Dukana. Wczoraj naszła mnie ochota na słodkości i zrobiłam sobie jogurtowe ptasie mleczko pycha
Postanowiłam do Was dołączyć. Też jestem na diecie Dukana. Wczoraj naszła mnie ochota na słodkości i zrobiłam sobie jogurtowe ptasie mleczko pycha
suzi1
Kocham Cię synuś
Hej!
Witam
Jak je zrobiłaś?
majeczka02
Witam
Jak je zrobiłaś?
Duży jogurt naturalny
słodzik (ja dałam 6 tab.)
100ml wody
2 łyżeczki żelatyny
2 łyżeczki kakao
albo 2-3 łyżeczki kawy rozpuszczalnej
W gorącej wodzie rozpuszczam żelatynę i słodzik
Do jogurtu dodaje kakao.
Ostudzoną wodę z dodatkami mieszam z jogurtem.
Do lodówki.
Smacznego:-)
Osobiście wolę o smaku kakao choć te o smaku kawy też oki (jeśli ktoś jest fanem kawy te na pewno zajmą 1 miejsce)
majeczka02
Suzi spójrz na nasze suwaczki:-)
reklama
suzi1
Kocham Cię synuś
Suzi spójrz na nasze suwaczki:-)
:-);-) Ale podobne!
Kochana powiedz mi na której fazie jestes?
Żelatyne od której fazy mozna? III czy II?
Podziel się: