reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Dieta odchudzająca starającej

reklama
suzi - zobaczymy jak będzie u mnie, bo mi na hsg wyszło też, że mam jakieś zrosty w jajowodach...
A może oni podczas laparoskpoi usunęli Ci zrosty dlatego na wypisie jest napisane, że jajowody dorżne??
Powodzenia Ci teraz życze!! Który masz dc??? W tym cyklu już się zabieracie do roboty??

A chyba mam z 16 lub 17dc. Nawet nie wiem dokładnie.
Nie chyba w tym cyklu nie bedziemy się starać. No chyba że jakieś kilka dni. Bo teraz po pierwsze mam brudzenia, a po drugie ten ból mi przeszkadza.
I chcę poczekać co lekarz powie w poniedziałek:)
Ja kochana bardzo mocno będę trzyamała kciuki za Ciebie i pozytywny wynik:tak:
A kiedy masz termin?

Z tego wynika, że faktycznie u Ciebie jest wszystko dobrze!

NIe rozumiem tego, tak to sobie tłumaczę jak napisałam wyżej. Zobaczymy co jeszcze lekarz powie.
Aaaa i jeszcze lakarz który przeprowadzał ze mną wywiad (i ten co robił mi laparo) mówił że tą poprzednią laparo (ta z marca2010) miałam bardzo dobrze wykonaną. I skoro okazało się (z HSG) że jajowód jest nie drożny to możliwe że jest uszkodzony na stałe. Że może być jakiś stan zapalny. Ale okaże się to dopiero jak będą w "środku". To nawet rozmawialiśmy że lepiej usunąć taki jajowód. I podpisywałam zgodę na usunięcie. No ale okazało się że jest zdrowy:)

Witam:)
Jak je zrobiłaś?

Duży jogurt naturalny
słodzik (ja dałam 6 tab.)
100ml wody
2 łyżeczki żelatyny
2 łyżeczki kakao
albo 2-3 łyżeczki kawy rozpuszczalnej

W gorącej wodzie rozpuszczam żelatynę i słodzik
Do jogurtu dodaje kakao.
Ostudzoną wodę z dodatkami mieszam z jogurtem.
Do lodówki.
Smacznego:-)

Osobiście wolę o smaku kakao:tak: choć te o smaku kawy też oki (jeśli ktoś jest fanem kawy te na pewno zajmą 1 miejsce)

reklama
Do góry