reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Dieta odchudzająca starającej

SUZI- kliknij sobie w moj suwaczek i otworzy Ci sie stronka -ustaw sobie a potem u nas na bb wejdz w ustawienia -tam masz Edytuj sygnaturę i tam wejdz i zapisz i gotowe.

JUSTA,MARTOLINKA- a ja Wam powiem na ucho ,ze ja wcale sobie nie odmawiam-to znaczy nie jem przesadnie,ale też sobie folguje-chodzi mi o to,ze ja od jakiegos juz czasu mam tak 60-61 kg i teraz po hormonach poszlam do gory z wagą a jak stracilam to mnie nie kosztuje zadnego wysilku utrzymanie taj wagi...:-);-)

dlatego teraz przez kilka dni zrobie sobie znowu uderzeniówke bo wlaśnie przylazla @ wiec od czwartku sobie zrobie kilka dni P.

reklama
dzień doberek:) ja na śniadanko zjadłam 2 kromki chlebka pełnoziarnistego i jabłko... na obiad kurak i fasolka.. czuje się dobrze aż boje sie ze za dobrze.. w środe mam gina:) boje się trochę

Bafinka bede trzymac kciuki za wizyte!!! ale nie martw sie - to chyba bedzie najprzyjemniejsza wizyta u gina w Twoim życiu!!!:)
Mama ja czasem sobie tez pofolguje, ale tak jak móisz nie z przesada

kobitki a macie jakis dobry przepis na dunkanowe buleczki? nie zaczne tej diety dopoki porannej przegryzki nie wymysle :)

z gory dzieki!

Witam Cie kochana:-) Oj zaglądam zaglądam, do dziewczyn z grupy tez zaglądam ale kompletnie nie wiem co napisac... Wiem ze to głupie!:zawstydzona/y:
Większość juz została mamusiami a ja jeszcze czekam:) chociaż teraz zawiesiliśmy bron:tak:I myśli zajmuję Dukaniem co wychodzi mi na dobre:) Ale z utęsknieniem czekam na zielone swiatełko w staraniach.
A co kochana u Ciebie? WIdze ze myslisz o iui, ja tez miałam takie mysli ale na tym sie skonczyło...
Ojjj jak miło mi ze napisałaś:)
no wiesz ciągle mi się nie udaje więc w sumie też mogłabym nie pisać wcale no ale jakoś nie umiem
tez zastanawiałam się nad tą dietą tylko jakoś nie mam z czego schudnąć myślę wiesz że zacznę robić na drutach podobno znowu modne to jest wtedy też się nie myśli o tym:)
Ja się też cieszę że odpisałaś:)
pozdrawiam:):)

Cześć kochane:-)
Ja właśnie spijam kawusie potem idę do fryzjera i skoczę jeszcze na miasto:tak:
Miałam dotrwać bez grzeszków i znow się nie udało:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:Już brak mi słów do siebie:wściekła/y::zawstydzona/y: No ale trudno... idę dalej normalnym trybem...Bo nie wiem czy boli mnie kręgosłup czy nerka:-:)szok: aż się przestraszyłam. Więc zrobi jeszcze 2 dni P i zaczynam 1/1 z warzywkami.

Co u Was kochane?
Wielkie dzięki za rady z suwaczkami;-)
Bafinko BARDZO mocno trzymam kciuki za wizytkę:tak: Zobaczysz będzie wszystko dobrze:tak::-)

reklama
Do góry