reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Dieta odchudzająca starającej

Bafinka nie wolno jesc surowego miesa, surowych ryb i jajek. :tak: Poza tym nic nie przychodzi do głowy. Starałam sie jesc lekkostrawne rzeczy , bo meczyła mnie cały czas zgaga. Słynne wymioty i zachcianki o 24 w nocy mnie minęły:tak:
oczywiscie niektórzy mówia zeby nie jesc truskawek bo dziecko bedzie uczulone , ale to bzdura

reklama
laseczki udało się!!! wiedziałam to od razu po zapłodnieniu potem zwątpiłam jak wyszła jedna krecha ale dziś drugi teścik i są dwie grube krechy:) ja i mężuś jesteśmy prze szczęśliwi:)

przechodzę na III faze i mam nadzieje że dużo nie przybiorę...
Kochana serdecznie grtuluję:-)Ale mi się gęba cieszy:) Pierwsza fasolinka w tym roku:tak:Na dukanie oczywiscie;-)
Ja dalej na P...Normalnie jak dorwe się do warzyw to pochłonę wszystko co się "rusza":zawstydzona/y:
LILITH miło Cię widziec;) Kobietko szkieletor bedziesz przy 48kg:) i muszę dodać ze to moje marzenie:zawstydzona/y:ale i tak nie dam rady...Jak dojde do 50/55to bedzie mega sukces. \
Justka wielkie gratki !!!Super uczucie jak sie miescimy w stare rzeczy:)No oby tak dalej!
Kochane teraz mam mniej czasu ale w srodę mam wolne to mam nadzieje ze sobie popiszemy
Ściskam was mocno:*
BAfinka jeszcze raz wielkie gratkiiiiii:happy:

Kochana serdecznie grtuluję:-)Ale mi się gęba cieszy:) Pierwsza fasolinka w tym roku:tak:Na dukanie oczywiscie;-)
Ja dalej na P...Normalnie jak dorwe się do warzyw to pochłonę wszystko co się "rusza":zawstydzona/y:
LILITH miło Cię widziec;) Kobietko szkieletor bedziesz przy 48kg:) i muszę dodać ze to moje marzenie:zawstydzona/y:ale i tak nie dam rady...Jak dojde do 50/55to bedzie mega sukces. \
Justka wielkie gratki !!!Super uczucie jak sie miescimy w stare rzeczy:)No oby tak dalej!
Kochane teraz mam mniej czasu ale w srodę mam wolne to mam nadzieje ze sobie popiszemy
Ściskam was mocno:*
BAfinka jeszcze raz wielkie gratkiiiiii:happy:
suzi co u ciebie wcale na 2010 nie zaglądasz już?:(

suzi co u ciebie wcale na 2010 nie zaglądasz już?:(
Witam Cie kochana:-) Oj zaglądam zaglądam, do dziewczyn z grupy tez zaglądam ale kompletnie nie wiem co napisac... Wiem ze to głupie!:zawstydzona/y:
Większość juz została mamusiami a ja jeszcze czekam:) chociaż teraz zawiesiliśmy bron:tak:I myśli zajmuję Dukaniem co wychodzi mi na dobre:) Ale z utęsknieniem czekam na zielone swiatełko w staraniach.
A co kochana u Ciebie? WIdze ze myslisz o iui, ja tez miałam takie mysli ale na tym sie skonczyło...
Ojjj jak miło mi ze napisałaś:)

czesc babeczki ,moja waga dzis pokazala 61 kg czyli caly czas tak sie "kręce "kolo 60 a 61 kg;-)
zaraz jade po zakupy spozywcze ,ale oczywiście wlece tez do Orsaya po jakiś sweterek;-);-)

teraz raczej nic z fasolki nie wyjdzie bo mimo ,ze @ brak to tempka niska-czekam na @ i potem kilka dni P zeby zleciala woda i pare dkg:tak::-)moze na nowo "wybije" mi 59kilosów:-D:-D

pozdrawiam i milego poniedzialku;-)
wlece pozniej:tak:

Melduję się :-)

A ja się huśtam między 58,7 a 60 kg.;-)

Mama no własnie też się nie zastanawiam czy nie wskoczyć na kilka dni na II F zaczynając od P. :tak: Chciałabym te 55 kg :sorry2:. Ale z racji tego, że za parę dni i u mnie @ to nie wiem czy warto, czy dam radę...:sorry2:

Ja sobie dziś zrobiłam dzień P ( czystych protein) po weekendzie.

Na śniadanko była jajecznica z 3 białek i 1 żółtka , teraz smaży się wątróbka drobiowa z cebulką do tego korniszonek , a potem rybkę z piekarnika sobie zrobię a na kolację owsianeczkę , mmmmm. Brakowało mi tego.:tak:

A co u was dukanki? Bafinko jak samopoczucie?

Dzień doberek:)
No kochane wagi macie piękne:tak:Aż zazdroszcze tych spadków;-)
Ja pomimo ze miałam przerwę (ponad tydzien) to waga mi nie wzrosła, co mnie bardzo cieszy.
Mam nadzieje ze dotrwam bez "oszustwa" do II fazy, bo juz nie mogę się doczekać warzywek:tak:
Mnie jakoś beakuje pomysłu na gotowanie w Ifazie...

Myszka i jak zaczynasz dietkę?Bafinka jak się czujesz??
Czy któraś testuje na dniach?
Mama ja tam trzymam mocno kciukaski oby małpiszon się nie pokazał:tak:
Oczywiście za Was wszystki mocno sciskam kciukolki:tak:
I miszę Wam powiedzieć im bliżej do tgo mojego zabiegu to nerwy mi odpuszczają:-)CO mnie bardzo cieszy! Jutro jadę porobić badania przed. Mam nadzieje ze będzie wsi ok:)

Ps. dziewczyny jak zrobić suwaczek z kg?:zawstydzona/y:

reklama
Do góry